- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.381
kibardır benim kocam.sevişelim mi demek istiyor.biz evlendik evleneli bir şey yapmadan 1 kere banyo yaptı
bilemicem.benim tarzım diil böyle şeyler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kibardır benim kocam.sevişelim mi demek istiyor.biz evlendik evleneli bir şey yapmadan 1 kere banyo yaptı
erkekler öyle şekerim..hepsi bu kadar mı benzer birbirinee
te allam ya.
boyasını, dekoratif ürünlerini ben yaptım be kadın.
kızlar iyi tatiller ben gidiyorum Allah a emanet olun
kızlar iyi tatiller ben gidiyorum Allah a emanet olun
izmir e servisin var mı?
benimde 8 .gününe verdi dr.randevuyu
bilemicem.benim tarzım diil böyle şeyler.
var ama.pahalıyım.senin paran yetmez.
gittim lan ben.
alt dudak verende yok.
babay.
gittim lan ben.
alt dudak verende yok.
babay.
dünden beri limon yiyorum
2 tane tencere vardı makine almadı onları yıkamaya gitti gelince yaparmışız 2 buçukta ikindi namazına yetişecekmiş.bende gittim gelirim
Gebelik ve yiyecekler-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
Gebelikte beslenmeyle ilgili dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgilidir.
Sen bana party verme....Datlım evet en geç regl olacağın günün sabahı düşer ateş, 36,1 lere kadar iner ve regl olursun zaten, ama araştırmalarım sorucu yüksek ateşle regl olup, düşük ateşle hamile olanlar olduğunu da biliyorum, eğer onlardan biri değilsen, evet hamilesin balım, ayyy inşallah yaaaa, hadi bize güzel haber ver de bi crazy party başlatalım yahuuu
Bana nasip olmadi belki sana olur....bakalım bizlere ne zaman parti yapılcak
Sen bana party verme....Datlım evet en geç regl olacağın günün sabahı düşer ateş, 36,1 lere kadar iner ve regl olursun zaten, ama araştırmalarım sorucu yüksek ateşle regl olup, düşük ateşle hamile olanlar olduğunu da biliyorum, eğer onlardan biri değilsen, evet hamilesin balım, ayyy inşallah yaaaa, hadi bize güzel haber ver de bi crazy party başlatalım yahuuu
Bana nasip olmadi belki sana olur....bakalım bizlere ne zaman parti yapılcak
Canim senin son regl tarihin nezamandi???ay canııım çok sağolll ya ben de daha iyi olur diye köy sütü alıp güzelce içiyodum ama kaynattım tabi iice yine de pastörüze olması gerekiyomuşş:SS hemen döküp pastörüze içeyimmm çok saoll
Canim senin son regl tarihin nezamandi???