Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
2 tane tencere vardı makine almadı onları yıkamaya gitti gelince yaparmışız 2 buçukta ikindi namazına yetişecekmiş.bende gittim gelirim :KK54::KK54:

Datlım evet en geç regl olacağın günün sabahı düşer ateş, 36,1 lere kadar iner ve regl olursun zaten, ama araştırmalarım sorucu yüksek ateşle regl olup, düşük ateşle hamile olanlar olduğunu da biliyorum, eğer onlardan biri değilsen, evet hamilesin balım, ayyy inşallah yaaaa, hadi bize güzel haber ver de bi crazy party başlatalım yahuuu :KK52::KK52::KK52::KK52:
Sen bana party verme....
kustum sana....
padisahin kizida olsanda kustum.....
topicin sahibi olsanda kustum....
kustum kustum beyaaaaaa......

bakalım bizlere ne zaman parti yapılcak :KK31::KK31:
Bana nasip olmadi belki sana olur....
Ben kustum zati....

Datlım evet en geç regl olacağın günün sabahı düşer ateş, 36,1 lere kadar iner ve regl olursun zaten, ama araştırmalarım sorucu yüksek ateşle regl olup, düşük ateşle hamile olanlar olduğunu da biliyorum, eğer onlardan biri değilsen, evet hamilesin balım, ayyy inşallah yaaaa, hadi bize güzel haber ver de bi crazy party başlatalım yahuuu :KK52::KK52::KK52::KK52:
Sen bana party verme....
kustum sana....
padisahin kizida olsanda kustum.....
topicin sahibi olsanda kustum....
kustum kustum beyaaaaaa......

bakalım bizlere ne zaman parti yapılcak :KK31::KK31:
Bana nasip olmadi belki sana olur....
Ben kustum zati....

X