- 18 Mart 2013
- 766
- 427
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.181
ya dün adet oldum ben.
sabahta ağrım çok oldu dayanamadım doktora gittim.iğne yaptı.
akşam eve gelirken çok şiddetlendi ağrı.ceviz büyüklüğünde sayılcak bi iki parça düştü.
tekrar hastaneye acile gittik.
test pozitif.
yemin ediyorum ağlamaktan kendimi yedim.vallahi billahi bıktım herşeyden.
dün söylemştm canım karın altında ksık yani ağrılarm vardı dün akşam bile öyle ağrım oldu ki.. mide yanması oluo dn akşam yne acayip midem yandı o şeklde bide regl gnm geçti.. blantı kusma yok bende henüz ama karnın ağrıo gibi ağrın oluo sürekli böylee ne çok ne az ve gaz dolu gibi karnm şişti sandm regl olcam ama test yaptm sabah net 2 çizgiRabbim isteyen herkese nasp etsn inş Allahım cümlemize anne olmayı nasip eylesn kızlar
Tebrikler canım.cok sevindim adına))))))
Darısı tüm isteyenlere
ya dün adet oldum ben.
akşam eve gelirken çok şiddetlendi ağrı.ceviz büyüklüğünde sayılcak bi iki parça düştü.
test pozitif.
Canim haklisin 5 dk dan sonra itibar etmeyin diyorlar ..ama tekrarlamani tavsiye ederim...bnmde 13 kasimdi bat...bende 30 gunde bir adet goruorum...dun aksam yaptim cikar cikmaz attim hatta arkadaslara negatif dedim...1 hafta bekliim dedim ama atesim cok yuksek şeytan durttu sabahta ilk idrarimla yapiyim dedim...bi baktim silik cizgi hemen copten digerini cikardim aksam negatifti o da silik cikmis...bugun kan yaptircam hyrlisi olur insallah...insallah sende hamilesindir yarin ilk idrarinla tekrarla...
ben bugün şiddetli ağrıyla doktora gittim.bi sorun yok dedi.iğne yaptı.
akşam eve gelirken yine sancım tuttu.eve geldim.ceviz kdr parçalar düştü şiddetli ağrıyla.
acile hastaneye gittik tekrar.düşük yapıyormuşum.
Hayırlısı olsun canım, ama belliydi bir şeylerin yolunda gitmediği çok sancın oluyordu. Ama şu yönden iyi ki biliyorsun bebeğin olabiliyor bu da bir şey bence. Ben mesela onu merak ediyorum şimdi. Kafana takmamaya çalış. çok öpüyorum seni canım benim.ya dün adet oldum ben.
test pozitif.
canım benim.
çok teşekkür ederim.
ben hep Allahtan hayırlısını diledim.
buda hayırlısıdır eminim.
ben iyi bir insanım allahında bunu gördüğünü biliyorum.
sağolasın.
ya dün adet oldum ben.
test pozitif.
Selinays hayırlı haberlerini bekliyorum canım muhakkak buraya yaz... meraktayım :) ben bır kac gun daha beklıcem
Cumlemizinkini insallah...hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmış.
çok sevindim tebrik ederim.
allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah.
hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmış.
çok sevindim tebrik ederim.
allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah.
olmuş.nohut kdr bi parça kalmış dedi doktor.
oda en geç bi iki güne kalmaz dedi.
neyse.sağol ilgin için.