Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
ya dün adet oldum ben.
sabahta ağrım çok oldu dayanamadım doktora gittim.iğne yaptı.
akşam eve gelirken çok şiddetlendi ağrı.ceviz büyüklüğünde sayılcak bi iki parça düştü.
tekrar hastaneye acile gittik.
test pozitif.
yemin ediyorum ağlamaktan kendimi yedim.vallahi billahi bıktım herşeyden.

Çok gecmiş olsun canım;(

dün söylemştm canım karın altında ksık yani ağrılarm vardı dün akşam bile öyle ağrım oldu ki.. mide yanması oluo dn akşam yne acayip midem yandı o şeklde bide regl gnm geçti.. blantı kusma yok bende henüz ama karnın ağrıo gibi ağrın oluo sürekli böylee ne çok ne az ve gaz dolu gibi karnm şişti sandm regl olcam ama test yaptm sabah net 2 çizgi :KK1: Rabbim isteyen herkese nasp etsn inş Allahım cümlemize anne olmayı nasip eylesn kızlar :KK16:

Tebrikler canım.cok sevindim adına:KK66:))))))
Darısı tüm isteyenlere

ya dün adet oldum ben.
akşam eve gelirken çok şiddetlendi ağrı.ceviz büyüklüğünde sayılcak bi iki parça düştü.
test pozitif.

çok üzüldüm cnm...ama bizim buralarda bi söz var ,düşen bebeğin bacağı içerde kalır,yanlış anlama parça kalır falan değil
yani muhakkak diğer aya hamilesin manasında..
iğne falan düşürmez çünkü senin kanamaş başlamış.adet zannettin ama düşükmüş.
önümüzdeki ay en garanti sen hamişsin..
ALLAH sağlıklı bebişler nasip etsin..
çok geçmiş olsun.

Canim haklisin 5 dk dan sonra itibar etmeyin diyorlar ..ama tekrarlamani tavsiye ederim...bnmde 13 kasimdi bat...bende 30 gunde bir adet goruorum...dun aksam yaptim cikar cikmaz attim hatta arkadaslara negatif dedim...1 hafta bekliim dedim ama atesim cok yuksek şeytan durttu sabahta ilk idrarimla yapiyim dedim...bi baktim silik cizgi hemen copten digerini cikardim aksam negatifti o da silik cikmis...bugun kan yaptircam hyrlisi olur insallah...insallah sende hamilesindir yarin ilk idrarinla tekrarla...

Selinays hayırlı haberlerini bekliyorum canım muhakkak buraya yaz... meraktayım :) ben bır kac gun daha beklıcem

ben bugün şiddetli ağrıyla doktora gittim.bi sorun yok dedi.iğne yaptı.
akşam eve gelirken yine sancım tuttu.eve geldim.ceviz kdr parçalar düştü şiddetli ağrıyla.
acile hastaneye gittik tekrar.düşük yapıyormuşum.

Güzel arkadaşım f..den de yazdım sana ya yemin ediyorum şok geçirdim. İnanamıyorum. Ovulasyon testlerinin pozitif çıkmasından bi mokluk olduğu belliydi. Lütfen kendini suçlama. İğneden falan olamaz. Zaten kanamanla düşük başlamıştır. Allahım ya.

ya dün adet oldum ben.
test pozitif.
Hayırlısı olsun canım, ama belliydi bir şeylerin yolunda gitmediği çok sancın oluyordu. Ama şu yönden iyi ki biliyorsun bebeğin olabiliyor bu da bir şey bence. Ben mesela onu merak ediyorum şimdi. Kafana takmamaya çalış. çok öpüyorum seni canım benim. :KK16::KK16:

canım benim.
çok teşekkür ederim.
ben hep Allahtan hayırlısını diledim.
buda hayırlısıdır eminim.
ben iyi bir insanım allahında bunu gördüğünü biliyorum.
sağolasın.

canım söylenecek her şey boş,kalıcı olan duadır. dilerim üzüntünü unutturacak iyi haberi önümüzdeki ay alırsın.

ya dün adet oldum ben.
test pozitif.

off kuzummm ya geçmiş olsun allah bi daha göstermesin inşallah... düşüğün peşi bebek derler. allahım seni önümüzdeki ay bebeğine kavuştursun hayırlısıyla inş...

tatlım çok geçmiş olsun..ama herkes söylemiş zaten..düşüğün peşi bebektir derler..inşallah allahın izniyle önümüzdeki ay hamile olucaksın bebişimm noluurrr çok üzülme..:KK19::KK19:

kızlar..
hepinize çok teşekkür ederim.
çok sağolun.
inşallah dediğiniz gibi güzel olur herşey önümüzdeki ay.
allah hepinizin güzel gönlüne göre versin inşallah.

hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmış.
çok sevindim tebrik ederim.
allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah.

hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmış.
çok sevindim tebrik ederim.
allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah.

Kuzummmm öyle tetikte her an gidercesine yamru yumru gelcekse hiç durmadan gitmesi iyi olmuşşşşş sakın hiç sıkma canını senin bebeğin sımsıkı tutunmalı ne olursa olsun bırakmamalı çünkü o senin bebeğin olcak güçlü olmalı... Hiç bilemediğin bi hayır var bunda emin ol içini su gibi serin tut Allah muhafaza belki de ettiğin dualarla sağlık sorunlarıyla doğacak bi çocuğu Allah nasip etmedi... Sadece istemek değil önemli olan hayırlısını sağlık sıhhatlisini istemek yerini yapmış nasıl olsa gelir bebişin en kısa zamanda inşallah... Seviyorum seni :KK54::KK54:

olmuş.nohut kdr bi parça kalmış dedi doktor.
oda en geç bi iki güne kalmaz dedi.
neyse.sağol ilgin için.

Canım benim çok geçmiş olsun daha yeni okudum ..her şeyde vardır bir hayır bu durumu hayra yormak lazım...canım bizim burda bi kadın 2 kere düşük yaptı daha sonra hoca düşük olmasın diye okudu üfledi karnına ip bağladı ondan sonra hamile kalınca daha düşük yapmadı...sende böyle bir şey yaptırabilirsin...

Son düzenleme:
X