- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.441
ya az önce hepnasipi gördüm altta. ama grileşmiş. neden ki :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya az önce hepnasipi gördüm altta. ama grileşmiş. neden ki :26:
kızlar siz burdamısınız? bu siteyi çözelemdim ya farklı formlara atlayabiliyormuyuz???
kızlar nerdeyse bende oraya gidiyorum
nesdem ateş ölçme topiğinde takılıyo mesela
kızlar siz burdamısınız? bu siteyi çözelemdim ya farklı formlara atlayabiliyormuyuz???
merhaba arkadaşım bende gebelik düşüncesi oluştuktan sonra internetten araştırmalar sonucu bu kulübe dadandım..takip etmeye ve anlamaya çalıyorum hala pek beceremedim...ama bu süreçte senin yazılarını okudum yani ilgimi çekti,,gerçekten sabrına hayranım benim adete 3 gün kaldı nerdeyse gidip test yapıcam...inşallah hayırlı güzel haberler senden alıp bizde veririz sonrasında ,,,neşen hep böyle bol olsun
bugün hiç gelmedi zaten ne olduki yaa
gri olunca banlanmış oluyor heralde :26:
aaa yinemi ama bişe yapmadıki yaa
hoş geldin papatya 24 nerdensin
hoşbulduk istanbuldayım...arkadaşım
hoşbulduk istanbuldayım...arkadaşım
aminnn canım.hepimize bakma burayı boş buldum trip atıyorumay çok özür...etmemiyim sizede İsmen bile ederim daha yeniyim ne dicemi bilemiyorum da ondan Allah hepimizin gönle göre versin inşallah seninde inşallah tez zamanda yüzümüz gülsün hayırlı haberlerimiz olsun ....
aminnn canım.hepimize bakma burayı boş buldum trip atıyorum
kızlar iki gündür jonguil de yok göreniniz var mı o benim bat daşım yaw
arkadaşlar ben bugün test yaptırsam beta hcg çıkarmı daha önce burda yazmıştım ben haziranda bir gebelik yaşamıştım boş gebelik old.ortaya çıktı ve kürtaj oldum..ozaman gecikmeden 7 8 gün sonra kan tahlili yaptırmıştım 67 çıkmıştı zaten ozaman bu değerin düşüklüğünden belliydi bir sorun olduğu gec döllenme falan dediler bilemedik...yada normal bir değerse bir hafta gecikmede 67 çıkıyorsa 3 gün var bat a çıkmazsa diyede korkuyorum ama bekleyemiyorum eşim çok kızıyor bana ne yapcamı bilemiyorum bir türlü erken baktıran varmı acaba bildiğiniz...