Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
deliii yaa deli bu mağazadan mı aldın

son kullanma tarihinede bakaydın:KK1::KK1::KK1:

:KK9::KK9::KK9:
kız ben Çağatay Ulusoy hayranıyım.şu son dizisinde böle sarıp sarmayalayasım geliyor.
kocama diyorum ki.
hayatım senin değiştirme kartın var mıydı.seni versem bunu alabilir miyim diyorum.
yok diyo üstüne para isterler. :KK53::KK53:

SELAM KIZLAR
ben 13 eylülde boş gebelik nedeyle kürtaj olmak zorunda kaldım
ilk adetten sonra denedik bat 16 kasım benimde karnımda ağrılar 1 hafta öncesinde başladı kasıklarımda özellikle...bi kaç sabah kalktığımda gözlerim karardı baş dönmesi yaşadım...ayrıca ilk gebelikte başlangıcında grip olmuştum şuanda yine gribim aynı şeyler olabilirmi yine gebelik varmıdır acaba psikolijikmi ...kan testi için okadar zor duruyorum ki ama kendimi frenliyorum ...hastanenin kapısından döndüm bir kaç kere sabırla bekliyorum burayı takip ediyorum gün gün vakit geçiriyorum...

Canım inşallah hamilesindir, daha önce boş gebelik yaşamış olduğun için endişelisin biliyorum ama boş gebelik geçirenlerde, sonraki hamileliklerinde tekrarlama ihtimali, ancak daha önce boş gebelik yaşamayan biri kadar canım yani hiç korkma, olursa da çok tatlı şirin cici bi bebişin olacak, ekledim seni tekrar listeye balım

:KK9::KK9::KK9:
kız ben Çağatay Ulusoy hayranıyım.şu son dizisinde böle sarıp sarmayalayasım geliyor.
kocama diyorum ki.
hayatım senin değiştirme kartın var mıydı.seni versem bunu alabilir miyim diyorum.
yok diyo üstüne para isterler. :KK53::KK53:

karı koca ikinizide anlamak zor

valla iyi bulmuşsunuz birbirinizi :KK1::KK1::KK1:

X