Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Ben miağğğğğ ay bana güzel dedi dur bi parende atıp gelicem :KK52: İki çocuk anası daş sen kendine bak önce pis ne gada daşsın :KK16: Bu ay da olmazsa kendi kafamda kırcam o yumurtayı. Yumurtla yumurtla bişe yok bu ne yaağğğğ

taviğin yumurtası bile işe yarıyor bizimkilerde tık yok anasını satayım:KK53::KK53:

taviğin yumurtası bile işe yarıyor bizimkilerde tık yok anasını satayım:KK53::KK53:

kaç gündür başucuma koydum dereceyi ölçemiyorum bir türlü.kalktıktan sonra görüyorum tüh ulan diyorum adam çantasında taşıyor

Ateşimi ölçüp napim ya. Şu halimle iyice manyak olmuş haldeyim bi de her sabah ateş ölçen halimi düşünemiyorum. Ölcemmm

kızlar bısıy sorcam yumurtlama en fazla kac gun surer.....bnm adet 20 kasım yumurtlamam 2 3 4 hadı 5 olsun ama 10 gundur goguslerıme dokunamıyorum acaba yumurtlama uzun mu surdu ne

tabi.ilk ayda yaptın ya çocuğu bilmiş bilmiş konuşursun şimdi.
ilk denediğim ay bende sen gibiydim anam heyt ulan.
şöyle ikinci aya üçüncü aya bi sarkaydın görürdüm ben seni.
git lan.vurcam tepene akıtcam pekmezini bak. :KK4::KK4::KK4:

o hamile bir bağğğğyaaaan lütfen kibar davran
yoksa ben akıtırım pekmeziniiiii :KK47::KK47::KK47::47

puhahahahahahaaaaa süpermiş.
ya eşimin haberi var tabiki ama pek bir tembel:KK43: her akşam bir bahanemiz oluyor.ya benim işim cok oluyor ya o yorgun oluyor.sıklıkla kanepelerde sızmaca oynuyoruz.yani neredeyse sadece tahmını ovu gunu çalışıyor gıbı bıseyız:)))))))
aslına bakarsan eşim benden daha cok ıstıyor bebegı ama nedense ben daha cok gayret gosteriyorum.adet oldugum gunler bır calısmaya merakı oluyor bızımkısının.bende ''tadilattayım''deyince(ben adet oldum yerine alt katı tadilata aldım diyorum) hem tabirden dolayı kopuyoruz gülmekten sonrada bır huzunlenıyor kı sorma aglayacak gıbı oluyor.bende ''yaz yenı randevun ayın 20 si cıvarı.bu cıvarda gel calısalım dıyorum da ancak oyle o da ovu gununde oluyor:))))))))))

mucızevı bırsey ıstıyoruz yanı:)))))

hahahahaha bu ne yahu.ben randevu vermiyorum bazen gün aşırı bazen 2 günde bir canımız istediğince yapıyoruz:KK17::KK17:

X