- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.681
Evet hamileyim canim darisi tum isteyenlerin basina....
Tesekkurler yavrummm.....Kiz bacim senin 3. dimi kiz, allah tamamina erdirsin bacim, hayirlisiyla kucagina alirsin insallah. Bilgisayarima ulasir ulasmaz guncelliycem durumunu, hayirli olsun yavyu
Ben miağğğğğ ay bana güzel dedi dur bi parende atıp gelicemİki çocuk anası daş sen kendine bak önce pis ne gada daşsın Bu ay da olmazsa kendi kafamda kırcam o yumurtayı. Yumurtla yumurtla bişe yok bu ne yaağğğğ
Bu kız hamile kalmasın da kimler kalsıınn yarebbim
taviğin yumurtası bile işe yarıyor bizimkilerde tık yok anasını satayım
kaç gündür başucuma koydum dereceyi ölçemiyorum bir türlü.kalktıktan sonra görüyorum tüh ulan diyorum adam çantasında taşıyor
taviğin yumurtası bile işe yarıyor bizimkilerde tık yok anasını satayım
Hsg sonucuna gidince bi muayene oluver. Ama ilaç verirse adet olmadan kullanma. Sonuçta iltihaplı da bebek olcaksa oluyo yani bacım.
elifiiiim nasılsın cnm kac zamndr konusamıyrz bacım
Tesekkurler yavrummm.....
elini cabuk tut yoldas olbana esitlenelim senle tek birakma béni
gııııııııız iltihaplı tutarsa bebeğim bu hepnasip e benzemesin
tabi.ilk ayda yaptın ya çocuğu bilmiş bilmiş konuşursun şimdi.
ilk denediğim ay bende sen gibiydim anam heyt ulan.
şöyle ikinci aya üçüncü aya bi sarkaydın görürdüm ben seni.
git lan.vurcam tepene akıtcam pekmezini bak.
Giiiiz sen bukadar firlamaykén bebegini hayal bile edrmiyorum......
ben yeri geldi akışına bıraktım yeri geldi bırakmadım her şeyi yaptım gııı olmayınca olmuyor zamanı gelmesi lazım
Çok doğru konuşmuşsn bence.
puhahahahahahaaaaa süpermiş.
ya eşimin haberi var tabiki ama pek bir tembelher akşam bir bahanemiz oluyor.ya benim işim cok oluyor ya o yorgun oluyor.sıklıkla kanepelerde sızmaca oynuyoruz.yani neredeyse sadece tahmını ovu gunu çalışıyor gıbı bıseyız:)))))))
aslına bakarsan eşim benden daha cok ıstıyor bebegı ama nedense ben daha cok gayret gosteriyorum.adet oldugum gunler bır calısmaya merakı oluyor bızımkısının.bende ''tadilattayım''deyince(ben adet oldum yerine alt katı tadilata aldım diyorum) hem tabirden dolayı kopuyoruz gülmekten sonrada bır huzunlenıyor kı sorma aglayacak gıbı oluyor.bende ''yaz yenı randevun ayın 20 si cıvarı.bu cıvarda gel calısalım dıyorum da ancak oyle o da ovu gununde oluyor:))))))))))
mucızevı bırsey ıstıyoruz yanı:)))))
bi susun yazmayın.okuyup yetiştirmeye çalışıyorum