Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
aslında süper matrak bır cıftız de bakma sen lıbıdolarımız az düşük:))))))bide eşimin ankilozan spondiliti var cok agrıları oluyor akşamları.bide bizi o sekteye uğratıyor.

puhahahahahahaaaaa süpermiş.
ya eşimin haberi var tabiki ama pek bir tembel:KK43: her akşam bir bahanemiz oluyor.ya benim işim cok oluyor ya o yorgun oluyor.sıklıkla kanepelerde sızmaca oynuyoruz.yani neredeyse sadece tahmını ovu gunu çalışıyor gıbı bıseyız:)))))))
aslına bakarsan eşim benden daha cok ıstıyor bebegı ama nedense ben daha cok gayret gosteriyorum.adet oldugum gunler bır calısmaya merakı oluyor bızımkısının.bende ''tadilattayım''deyince(ben adet oldum yerine alt katı tadilata aldım diyorum) hem tabirden dolayı kopuyoruz gülmekten sonrada bır huzunlenıyor kı sorma aglayacak gıbı oluyor.bende ''yaz yenı randevun ayın 20 si cıvarı.bu cıvarda gel calısalım dıyorum da ancak oyle o da ovu gununde oluyor:))))))))))

mucızevı bırsey ıstıyoruz yanı:)))))

:))) arık ben randevu vermiyorum eşim soruyor ne zaman çalışmaya başlıyoruz diye bende söylüyorum...bazen diyorum bugün çalışma günümüz ona göre diye alıştık artık ya önceden utanıyordum :KK1:

:))) arık ben randevu vermiyorum eşim soruyor ne zaman çalışmaya başlıyoruz diye bende söylüyorum...bazen diyorum bugün çalışma günümüz ona göre diye alıştık artık ya önceden utanıyordum :KK1:

bende direkt çalışma günümüz demiyorumda işte su su gunler benımle ılgılensen fena olmaz diyorum:)))))))bazen bende tarıh soylemeyı unuttuysam benımkı de soruyor:) eeeeee randevu vermedın bana hala dıyor:))))

Anlıyorum ben seni. Ben böyle üzülceğimi düşünmezdim. Bütün hevesi kaçıyor insanın böyle oturup saatlerce ağlayası geliyor. Ben de bu aya çok keyifsiz başladım uğraşamicam heralde artık diye düşündüm. Dünden beri yine hevesim arttı. Artmasın istiyorum hevesim. Yine o bekleyişe girmek istemiyorum. Kafamdan atmanın bi yolu olsa keşke illa bin kere yıkılıp umudu kesmek mi gerekiyor düşünceden çıkartmak için.

işe güce dalıp unutmak lazım.ev taşımış kadının biri unutmuş telaştan o ay hamile kalmış bizde mi ev taşısak diyeceğim ama biz her dakika düşünüyoruz ki iş ne kadar çok olursa olsun.her ay başka bir umutla başlıyoruz.artık yeter vazgeçtim dediğimiz an bir heves geliyor içimize rabbim nasıl verdiyse artık

bende direkt çalışma günümüz demiyorumda işte su su gunler benımle ılgılensen fena olmaz diyorum:)))))))bazen bende tarıh soylemeyı unuttuysam benımkı de soruyor:) eeeeee randevu vermedın bana hala dıyor:))))

:KK1: :KK1: bazen normale dönsek korunduğumuz zaman ne güzeldi hesap kitap işi yoktu ... her ay hesap yapıyorum ya bıktım gariii:KK1:

geçen bende tencerenin kolunu yaktım şu topik açıldı açılalı bişeyler yanmaya başladı...olur canım bi tek ben değilim topikteki herkes yakıyor kocacım de

zaten bilgisayar onun gıcığı.namaza gitmişti koydum yemeği.geldim 2 dk oturayım diye.4-5 dakika anca geçti geldi.yemeğe bakar mısın dedim.ne arada tuttuysa dibi tutmuş başladı söylenmeye.robotmuyum ya.zaten işten geldim hiç oturmadım yemek olana kadar oturmayayım mı? onunda dibi ne zaman tuttuysa bilmem pöfffffffff:KK43::KK43:

ya canım ben bikaç saate toparlarım da...
yani ben zaten çok korkan bi insanım.
geçen sene de 2 ay denedim.olmadı korunmaya devam ettim.
yani bi cesaret hadi dyorum.oda olmuyor.
bi garip oluyorum.
ateşim düştü.
testler negatif.
hala adet olmadım.
olayım artık.onunda gelmemesi psikolojimi bozuyo.
valla delircem pıçaklıcam şimdi milleti :KK52:

sende korunma işte akışına bırak canınız istediğinde salın gitsin o zamaaaaaaaaaaaaaan :KK49::KK49:

zaten bilgisayar onun gıcığı.namaza gitmişti koydum yemeği.geldim 2 dk oturayım diye.4-5 dakika anca geçti geldi.yemeğe bakar mısın dedim.ne arada tuttuysa dibi tutmuş başladı söylenmeye.robotmuyum ya.zaten işten geldim hiç oturmadım yemek olana kadar oturmayayım mı? onunda dibi ne zaman tuttuysa bilmem pöfffffffff:KK43::KK43:

doğru diyorsun canım ben şöyle bi çözüm buldum işten geldiğim gibi yemeğe oturuyoruz dahas onra topiği açıyorum yoksa ayrılamıyorum buradan ya da yanıyor bişeyler:KK1::KK1:

Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya karar verdim.internetten sipariş etmiştim bugun geldi.
Sanırım 4 saat önceden sıvı alımını kesmek ve öyle yapmak gerekiyormuş
Bende akşam 7:30gibi evde oluyorum.saat 3:30 gibi son sıvımı alıp sonra sıvı almayacağım ve akşam yapacağım testi.ama adetimin 10. Günü başlayacağım yani 3gün sonra.bu arada birşey soracağım.bu 4saatlik sürede wcye çıkmayacakmıyız yani çişimi tutacak mıyım?

evet tutacaksin/ben yapmıyorum artik test mest.çocukta yapmayacağım.bu adama çocuk yapacağımda ne olacak?kumda oynasın o:KK43::KK43:

X