Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
İstersen onaylama ben o gada iyi ve datlı o kada sevimli bi insanım ki bunu hiç sorun etmem. Direkt kıçına molotof kokteyli atar kafanı camın arasına sıkıştırır bekmezini akıtırım. Yanağından öperim sonra. çog iyiyim ya :KK16:

fazlaca iyi niyetli değil misin sencede.harcarlar bacım seni. :KK53:

İlk ay heves ettiydim adet olucağım zamanlar ateşimi ölçtüydüm iki akşam. İlk akşam yüksek çıktı. İkinci akşam düşüverdi pırt adet oldum. Ben de bu kadar biliyom ateş işini.

bende bata 3 gün kala ölçmeye başladım yükselmeye başladı 36.8 e kadar çıktı adet olduğum gün sabah ölçmüştüm 36.1 e düşmüştü 4 saat sonra adet oldum:KK43:( 2 gün gecikmişti adetim bi de ilk defa gecikti ve çok heycanlanmıştık eşimle

bende bata 3 gün kala ölçmeye başladım yükselmeye başladı 36.8 e kadar çıktı adet olduğum gün sabah ölçmüştüm 36.1 e düşmüştü 4 saat sonra adet oldum:KK43:( 2 gün gecikmişti adetim bi de ilk defa gecikti ve çok heycanlanmıştık eşimle

Boşver ateş işini ya. Sonra HepNasip gibi manyak oluruz :KK51:

X