- 15 Ekim 2013
- 1.045
- 64
- 34
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.561
ben bu akşam işini bilmiyom bacım.sabah ölçtüm 36,1 idi.
onun önceki gününde 35,9 du hatta.
İlk ay heves ettiydim adet olucağım zamanlar ateşimi ölçtüydüm iki akşam. İlk akşam yüksek çıktı. İkinci akşam düşüverdi pırt adet oldum. Ben de bu kadar biliyom ateş işini.
aferim.bi ara canım isterse onaylarım artık.
İstersen onaylama ben o gada iyi ve datlı o kada sevimli bi insanım ki bunu hiç sorun etmem. Direkt kıçına molotof kokteyli atar kafanı camın arasına sıkıştırır bekmezini akıtırım. Yanağından öperim sonra. çog iyiyim ya
akşamları mı ölçtün.sabah ölçsene gızım.
İlk ay heves ettiydim adet olucağım zamanlar ateşimi ölçtüydüm iki akşam. İlk akşam yüksek çıktı. İkinci akşam düşüverdi pırt adet oldum. Ben de bu kadar biliyom ateş işini.
İşte iki akşam ölçtüm. Bilmiyodum kadın ateş ölçme işini
bende bata 3 gün kala ölçmeye başladım yükselmeye başladı 36.8 e kadar çıktı adet olduğum gün sabah ölçmüştüm 36.1 e düşmüştü 4 saat sonra adet oldum( 2 gün gecikmişti adetim bi de ilk defa gecikti ve çok heycanlanmıştık eşimle
fazlaca iyi niyetli değil misin sencede.harcarlar bacım seni.
Bakalım hayırlısıyla inşallah Allah sana da nasip etsin. Çok özel çok güzel bir duygu
bende bata 3 gün kala ölçmeye başladım yükselmeye başladı 36.8 e kadar çıktı adet olduğum gün sabah ölçmüştüm 36.1 e düşmüştü 4 saat sonra adet oldum( 2 gün gecikmişti adetim bi de ilk defa gecikti ve çok heycanlanmıştık eşimle
Boşver ateş işini ya. Sonra HepNasip gibi manyak oluruz
he benimde 36,1 çıktı işte.
olsun canım belli olmaz ..takılma çok fazla ateşe...geçen ateş ölçme topiğinde okudum , bat günü sabah ateşini ölçmüş ateşi 36.7 imiş ama adet olmuş o gün...
O çocuk kulağından çıkacak göreceksin gününü.
Yav yumurtlama dönemim taze bitti. Yine sıkıntı bastı bana. Yumurtlama dönemi- adet günü arasını yaşamak istemiyorum ya. Daha geçen ayı atlatamadım arkadaş
1.5 haftalık hamılelık bellı oluyor mu yaa ben en az 4 hafta oluncaya kadar beklenmelı daha oncesı bellı olmaz dıye bılıyordummmmm