Ayy cnm insallah vardir kac gunun kaldi r3sim attinmiKizlaaarrrr umutsuzluga kapilmayinnn bende dune kadar cok umutsuzdum sabah ilk idrarda incecik pembis bi cizgi gordum ve tekrardan umitlendim ama belimde de acayip bir agri var cok heyecanliyimmm ama bu ay olmazsa obur ay kocanin benden cekecegi var
Bende bu ay olmazsa alacağım cnım kullanmadım hiçMerhabalar, geçen hafta adetim 2-3 gün gecikti. İlk az kanama geldi sanki yerleşme kanamasaydı umutlandım 1 gün sonra az az gelmeye başladı adet oldum kötü oldu tam umutlandım adet oldumovülasyon testi alıcam aranızda yapan var mı?
amin inşalhhhCanm benim sağlıklı olsunda benim oğlan erkek istiyo rabbim kalbimize göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
Bende bu ay olmazsa alacağım cnım kullanmadım hiç
Bence yapma canım bekle biraz daha en azından 2 gün daha bekle :)kızlarr test yapasım geldi 5 gün kaldı yapsam mı ya???
Dene bakalım canım belki hiç gerek kalmaz dra gitmeye falan :)Miniimalistt inşallah bebişin vardır cnm
İnşallah canım hepimizin olur:)
Temmuzda dr gittim folik asit verdi. onu kullanıyorum rahim filmi çekeriz dedi ama gitmedim yeni teknolojiyle bayıltmadan yapılıyormuş. Oraya gitmicem, ovülasyon testini deneyip olmazsa kendi ameliyat olduğum doktora gideceğim (miyom ve çikolata kisti ameliyatı olmuştum) Bu ay ovülasyon testini kullanmam lazım.
Kendi kendimi gaza getiriyorum inşallah tutabilirim kendimi canım:)Bence yapma canım bekle biraz daha en azından 2 gün daha bekle :)
Afiyetle ye canım ne güzel:)Kizceler bende tursu kurdun ilk turşum nasi mutlu oldum anlatamam ya çok şeker gözüküyorlar :))
Benim de beş gün var daha . Daily comfort erken gebelik testi en erken ne Zaman yapılıyor? Yazmıyor prospektüste deBence yapma canım bekle biraz daha en azından 2 gün daha bekle :)
Canım nette bu şekilde yazıyorBenim de beş gün var daha . Daily comfort erken gebelik testi en erken ne Zaman yapılıyor? Yazmıyor prospektüste de
Çok teşekkür ederim cnm sağollllllCanım nette bu şekilde yazıyor
Hamilelik testi uygun dönemde yapılmazsa gebelik olduğu halde negatif sonuçlar verebilmektedir. Bu nedenle gebelik testini doğru zamanda yapmak gerekir. Peki hamilelik testi en erken ne zaman yapılır? Aslında bu soru yapılacak gebelik testi türüne göre yanıtlanmaktadır. Gebelik testlerinin tümü gebeliğin ardından yükselişe geçen HCG hormonunu tespit etmeye yönelik olarak çalışmaktadır. Bu hormon ilk olarak kanda yükselişe geçtiği için gebelik en erken kanda hamilelik testi ile belirlenebilmektedir. Gebelik şüphesi yaşanılan ilişkinin üzerinden 3 gün geçtikten sonra kanda gebelik testi ile gebelik saptanabilmektedir.
Kesin Sonuç Ne Zaman Alınabilir
Ancak kesin sonuç alınabilmesi için en az 10 gün beklendikten sonra kanda hamilelik testi yaptırılması önerilmektedir. Kanda yükselen HCG hormonu kanın böbrekler tarafından süzülmesi sonucu idrarda da tespit edilir hale gelmektedir. Ancak yükselen hormonun idrarda tespit edilir seviyeye gelebilmesi için uzun bir süre gerekir. Bu nedenle idrarda hamilelik testi en erken adet gecikmesinin ardından 6 – 7 gün geçtikten sonra uygulanmalıdır. Erken gebelik testi kiti için ise ilişkinin üzerinden 15 gün geçmesi beklenmelidir.
Dene bakalım canım belki hiç gerek kalmaz dra gitmeye falan :)
Kendi kendimi gaza getiriyorum inşallah tutabilirim kendimi canım:)
Afiyetle ye canım ne güzel:)
Dene bakalım canım belki hiç gerek kalmaz dra gitmeye falan :)
Kendi kendimi gaza getiriyorum inşallah tutabilirim kendimi canım:)
Afiyetle ye canım ne güzel:)
Çok teşekkür ederim cnm sağollllll
Ya eczaneye gittim de daily comfort verdi . Onun da prospektüste yazmıyor sadece erken teşhis için yazıyor. O yüzden sordum ben de .Predictor early adet gününden 6 gün öncesinde gösteriyormuş öyle yazıyor birde canım
Ne zaman yapmaya karar verdin?Ya eczaneye gittim de daily comfort verdi . Onun da prospektüste yazmıyor sadece erken teşhis için yazıyor. O yüzden sordum ben de .
8gun kaldi tam atmadim canim tam net gorene kadar atmycam sabahtan bu yana iki test daha yaptim ve silik cizgi iki dk icinde belirmeye basladi kafayi yiycem hayal mi goruyorum anlayamiyorum elim ayagim titryoAyy cnm insallah vardir kac gunun kaldi r3sim attinmi
Ayy cnm at bizde goruruz belki insallah vardir :)8gun kaldi tam atmadim canim tam net gorene kadar atmycam sabahtan bu yana iki test daha yaptim ve silik cizgi iki dk icinde belirmeye basladi kafayi yiycem hayal mi goruyorum anlayamiyorum elim ayagim titryo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?