- 28 Ekim 2014
- 403
- 469
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap artik belli olur:)Yapamadım korkudan![]()
Yap artik belli olur:)
Merak ediyorum seni beraber bat larimiz:)Yarın sabah yaparım herhalde canım
Merak ediyorum seni beraber bat larimiz:)
Aynen öyle canm sabırbiliyorum canım yaa lafımın gelişi öyle oldu
hayat malesef böyle kimi zaman mutluluk kimi zaman acı kimi zaman özlem
su an bile yazarken düşündümde ben bayadır mutlulugu tatmadım
sadece kızımın verdiği mutluluk beni yaşama baglıyor inanın
herkes farklı seylerle sınanıyor sabır bekleniyor ne yapalım
Ben hamileyim:) darisi basinaSende durum ne_?
Ben hamileyim:) darisi basina
Canım bat kaçtı?Ben hamileyim:) darisi basina
Benim olursa inşallah 3.olacak canım günlerimizaynı evet sen şu an nerdesin:) Merkezi bende çok sevmem zaten:))evet canım
sizin cocuk varmıydı ikinciyi düşünüyordnz sanırım vede günlerimz aynı sizle ordan hatırlıyorm
bat yani 15 ekim galiba
birde aramızda kalsın ama antalyayaı hiç sevmedim:)
Sende erkencisin evlilikte canım maşallah Allah nice mutlu yıllar nasip etsin gönüşlü bebişli:)Bende 27 yasindayim 10 yıllık evliyim izmirde canm
Çok sevindim canım benimde 5 gün kaldı korkuyorum test yapmaya senin kaç gün var geçen ay yakındı regl tarihlerimiz :)Kizlaaarrrr umutsuzluga kapilmayinnn bende dune kadar cok umutsuzdum sabah ilk idrarda incecik pembis bi cizgi gordum ve tekrardan umitlendim ama belimde de acayip bir agri var cok heyecanliyimmm ama bu ay olmazsa obur ay kocanin benden cekecegi var![]()
Ekim 9 canim 5 gun oncesinden testte belli olmustu sonra beta hgc yaptirdim ciktiCanım bat kaçtı?
Benim olursa inşallah 3.olacak canım günlerimizaynı evet sen şu an nerdesin:) Merkezi bende çok sevmem zaten:))
maşallh canım bende üç tane cocuk istiyorm ama
bakalım nasip 2. bir yapsaydk hayırlısıyla hele allahın izniyle
ben memlekete geldim kayseri ben merkezdeydm antalyada siz
Sende erkencisin evlilikte canım maşallah Allah nice mutlu yıllar nasip etsin gönüşlü bebişli:)
Çok sevindim canım benimde 5 gün kaldı korkuyorum test yapmaya senin kaç gün var geçen ay yakındı regl tarihlerimiz :)
Amin canm cumlemizi benimde bu 2. Bebis olckti inşallah olursa olcak 1 tane oğlum var 7 yaşında o çok istiyor kardeşinin olmasınıBenim olursa inşallah 3.olacak canım günlerimizaynı evet sen şu an nerdesin:) Merkezi bende çok sevmem zaten:))
Sende erkencisin evlilikte canım maşallah Allah nice mutlu yıllar nasip etsin gönüşlü bebişli:)
Çok sevindim canım benimde 5 gün kaldı korkuyorum test yapmaya senin kaç gün var geçen ay yakındı regl tarihlerimiz :)
8gun var tam :)Benim olursa inşallah 3.olacak canım günlerimizaynı evet sen şu an nerdesin:) Merkezi bende çok sevmem zaten:))
Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinEkim 9 canim 5 gun oncesinden testte belli olmustu sonra beta hgc yaptirdim cikti
Benimde 5 gün var canım çıkar mı acaba yapsamEkim 9 canim 5 gun oncesinden testte belli olmustu sonra beta hgc yaptirdim cikti
Ufak bir bel agrisindan sonra hic bir belirtim olmadiMaşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinbenimde son 4 gün adetim gecikirse test yapıcam inşallah. Belirtilerini söylermisin kasılma ağrı vs hissettin mi dikkatini çeken farkkettiğin
Benim ultra erken testle cikti canimBenimde 5 gün var canım çıkar mı acaba yapsam
aynı benim gibi ikinci seninde ve 7 yasında kzım var benimde:))Amin canm cumlemizi benimde bu 2. Bebis olckti inşallah olursa olcak 1 tane oğlum var 7 yaşında o çok istiyor kardeşinin olmasını
Canm benim sağlıklı olsunda benim oğlan erkek istiyo rabbim kalbimize göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahaynı benim gibi ikinci seninde ve 7 yasında kzım var benimde:))
inşalh sana kız banada erkek bebek nasip eder allahım hayırlısıyla