- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Bizim az mesafe var ben goturup getiriyorum. Okula girinde masum masum oluyorlar evde canavar :)İnşallah canm benm benmkide bu sene 1 e başladı okul çok yakın zaten gelir yarım saate oglusum bitanem
Hep öyle olur zatenBizim az mesafe var ben goturup getiriyorum. Okula girinde masum masum oluyorlar evde canavar :)
Kiyamam ya yavrum. Duasi kabul olmus demekki :)Bana her gün anne ne zaman kardes alicaktim bana tek canm sıkılıyor bende istiyorum kardeşim olsun diyo ama erkek olsun diyo geçen gün pazardan bi oyuncak aldık aynisindan 1 tane daha aldı dedim napcan varya 1 tane anne dedi sen bana erkek kardes alınca oda bunla oynar diyo
Ağzın bal yesin emi :) ❤ ınşallah kuzum ben temmuz annesi olmaya da razıyım bi an önce gelsin artık meleğim kasım tam 1 sene olcak şu an belim fena ağrıyor akinti kafamı karıştırdı iki gün önce çok yoğundu bugünde yoğun sastim kaldım hayırlısı bakalım o değil adam bitti benden horozluk yapiyom resmen yaDaha size hamisler toplandik haziran anneleri topigi acacam insallah :)
Removeben canim naptin ne dedi doktor yazdinda benmi kacirdim? Bugun kendimi temizlige vurdum. Kopan belim iyice koptu ama aklim hep birdaydi valla. Ben yokken ne kaynattilar diye :)
Valla 3 gun once beta hgc 159 cikti:)Canım bazen hiç belirti vermeden geliyor keratalar:)) inşallah güzel haberlerle dönersin :)
İnşallah bebiş vardır regl olmazsın canım:)
Ben actim bile haziran 2018 anneleri dieDaha size hamisler toplandik haziran anneleri topigi acacam insallah :)
İnşallah canım hayırlısı bakalım yarın yaptiricam büyük ihtimalTest yapmaya korkma canim en azindan neden gecikiyorsun ona bakilir. Pko ile birsuru kisi gebe kaliyor. Kan testi yaptir insallah bebegin seninledir
Dün gece çok ağrıdı canım benim ağrıda değil sanki bişi oturuyo bi ağırlaşma sırtıma doğru ama akıntım beyazımsı değil artık kontrol ediyorum su gibi renksiz sende de öylemiydi adetime son 5 günBenimde belim ağrıyor ara ara ama şuanda rahimim de gerilme hissediyorum ve ağrı gibi oluyo
Aynen öyle cnmKiyamam ya yavrum. Duasi kabul olmus demekki :)
Bizi davet etmiycekmisin kiz:)Ben actim bile haziran 2018 anneleri die
Canm ara ara degisiyo akıntı evet baskinlik oluyo sanki canm az kalmış Seninki de hayırlı haberlerleDün gece çok ağrıdı canım benim ağrıda değil sanki bişi oturuyo bi ağırlaşma sırtıma doğru ama akıntım beyazımsı değil artık kontrol ediyorum su gibi renksiz sende de öylemiydi adetime son 5 gün
Gelin kuzulaaarrr :))) bol bol gelin insallah hepinizBizi davet etmiycekmisin kiz:)
İnşallah canım benim Haziran bebekleri olurlar geçen gün son adet tarihime göre doğum hesaplayıcıya baktım tahmini doğum 24 haziran gösteriyor sezeryan olacağından 10 gün önce olsa 14,15 haziran diye hayaller kurdum:)) Benim rahim anomalisi varmış canım 2. doğumda doktor senin hamileliklerinde bebek kesinlikle dönmez her zaman ters olur demişti yani 9 ay bağdaş kurup oturacak yine gelirse:)) Beklemenin zorluğunu biliyorum canım ben de senin için dua edeceğim ve tüm bekleyenler için :) Dönem olarakda bence nisan mayıs haziran doğum için en güzel aylar çok rahat oluyor biri nisan biri mayıs benim ele avuca geliyor yaza çok soğuk değil çok sıcak değil tam kıvamında . Çene düşüklüğü adet hamilelik belirtisimiydi bende hayli arttı kızlar:))Ay ne güzel söylüyorsun senin yazdıklarını okuyunca içim kıpır kıpır oluyor. Birazdan dua edecektim sanada edicem canım batımızda yakınmış inşallah bu ay ikimizdede vardır.
İnşallah canım Rabbim bebiş haberlerini vermeyi naisp eder inşallahCanm ara ara degisiyo akıntı evet baskinlik oluyo sanki canm az kalmış Seninki de hayırlı haberlerle
Senin kan değerinide öğrenemdik tatlım internetten sağlık ocağı yada devlet hastanesinden bakınca çıkıyor aslında özel miydi hastane?Canm ara ara degisiyo akıntı evet baskinlik oluyo sanki canm az kalmış Seninki de hayırlı haberlerle
Bende sezeryanim 2.ciside sezeryan 15 haziran yazıyo ama ben 6 haziranda düşünüyorum çünkü 6 haziran babamın doğum günüİnşallah canım benim Haziran bebekleri olurlar geçen gün son adet tarihime göre doğum hesaplayıcıya baktım tahmini doğum 24 haziran gösteriyor sezeryan olacağından 10 gün önce olsa 14,15 haziran diye hayaller kurdum:)) Benim rahim anomalisi varmış canım 2. doğumda doktor senin hamileliklerinde bebek kesinlikle dönmez her zaman ters olur demişti yani 9 ay bağdaş kurup oturacak yine gelirse:)) Beklemenin zorluğunu biliyorum canım ben de senin için dua edeceğim ve tüm bekleyenler için :) Dönem olarakda bence nisan mayıs haziran doğum için en güzel aylar çok rahat oluyor biri nisan biri mayıs benim ele avuca geliyor yaza çok soğuk değil çok sıcak değil tam kıvamında . Çene düşüklüğü adet hamilelik belirtisimiydi bende hayli arttı kızlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?