Kan versen canim ?Arkadaşlar bat 5 ekim ve adet olmadım hala. Bat günü test yaptım negatif.4 gün gecikti bugün test yaptım yine negatif( sizce neden?
Evet kuzum gece 3te uyandim tuvalete gittim bidaha gitmedim sabah 10da yaptim cok cok silikti ihtimal vermedim koydum kenara temizlik derken 12de cift cizgi vardi busefer daha pembe. Telde daha az gorunuyor test uzaktan belli yani o dereceYani o ucuz olan sabahki idrarlami olducanm
Stresten olabilir canım geç döllenme olsaydı 4 gün gecikmede çıkardıArkadaşlar bat 5 ekim ve adet olmadım hala. Bat günü test yaptım negatif.4 gün gecikti bugün test yaptım yine negatif( sizce neden?
Zaten ovulaayon testi hcg ile ayni beninkileeinde uzerinde hcg yaziyoduBu hcg testi canim ovulasyon degil
Ozaman kesin var bişeyler canm hadi gözün aydinEvet kuzum gece 3te uyandim tuvalete gittim bidaha gitmedim sabah 10da yaptim cok cok silikti ihtimal vermedim koydum kenara temizlik derken 12de cift cizgi vardi busefer daha pembe. Telde daha az gorunuyor test uzaktan belli yani o derece
Ovu testinde lh yazar gebelik testinde hcg yazar canim. Demekki sen gebelik testi yapmissin. Bendekide gebelik zatenZaten ovulaayon testi hcg ile ayni beninkileeinde uzerinde hcg yaziyodu
Yarin sabaha varsa eger daha koyu yada en azindan ayni iki cizgi cikmasi lazim varsa var yoksa allah kerim artik adeti beklerimOzaman kesin var bişeyler canm hadi gözün aydin
Senin bat kaçtı canım belki önceden sorumuş olabilirim kusura bakma unuttumYarin sabaha varsa eger daha koyu yada en azindan ayni iki cizgi cikmasi lazim varsa var yoksa allah kerim artik adeti beklerim
Estagfirullah. Bat karisik bitanem. Yumurtlama pazar basladi sali bitti hangi gun olduysam 14gun sonra adet olurum genelde. Bu durumda en erken 16-18arasiSenin bat kaçtı canım belki önceden sorumuş olabilirim kusura bakma unuttum
Aynen öyle canm koyu renk çıkması dilegiyle kuzmYarin sabaha varsa eger daha koyu yada en azindan ayni iki cizgi cikmasi lazim varsa var yoksa allah kerim artik adeti beklerim
Peki diger silik olana ne dersiniz kizlar?Removeben canim kan anca carsambaya verebilirim. Daha yeni ev aldik maddi olarak sikinti biraz. Saglik anca carsamba alip persembe sonucu veriyor
Amin insallah caninAynen öyle canm koyu renk çıkması dilegiyle kuzm
Evet vericem insallah yarinda fos cikarsa test belkide kani yaptirmam adeti beklerimÇarşamba ver istersen kuzum daha garanti olur hem
İnsallah kopkoyu yakalarsin canimAmin insallah canin
İnşallah cnm benjm almış eşim test uyuyamam bu gece ben şimdi ayyy iyice heyecan sardiİnsallah kopkoyu yakalarsin canim
Daha once yapmismiydin canim hadi yapta gorelim ayy ben bile heyecanlandimİnşallah cnm benjm almış eşim test uyuyamam bu gece ben şimdi ayyy iyice heyecan sardi
Adetten 5 gün önce yaptim ama cikadı tabi ozaman bile çok belirtilerım yoktu yarın yapcam bideDaha once yapmismiydin canim hadi yapta gorelim ayy ben bile heyecanlandim
Yapsana simdi ne kaybedersin. Senin durumunda baya cikacaktir 2.cizgi. Ben bile yapsammi diyorum tekrarİnşallah cnm benjm almış eşim test uyuyamam bu gece ben şimdi ayyy iyice heyecan sardi
Ee yap simdi hadiAdetten 5 gün önce yaptim ama cikadı tabi ozaman bile çok belirtilerım yoktu yarın yapcam bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?