- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
İnşallah yerleşme kanamasıdır. İnşallah hamilesindir.Kızlarrr az önce yerleşme kanaması gibi bir kanamam okdu çok hafif peçeteye geldi kahve kırmızı önceden de olmuştu heyecanlandım ama belli de olmaz bilemedim ya daha 6 gün var öncekilerde adet günü olmuştu öncesinde olabilir mi acaba yerleşme kanaması herkeste olmaz demişti doktorum o zamanlar ama, mesela yumurtlama da kimilerinde kanama gibi bişey olabiliyormuş yada kahve akıntı gibi bende hiç olmaz o. İlk defa heyecanlandım bu kadar bir dün sağdan sola dönerken şiddetli bir batma oldu ay yine belirti bulmaya başladım kendime bakalım bir daha olacak mı? Öğle tatilinde eczanenin önünden geçtim zor tuttum kendimi içeri girmemek için :))
Evet canım çok şükürEn azindan kist yok kizlar. Kisti görürdü yoksa
İnşallah canım seninde 6 gün yok muydu reglne?İnşallah yerleşme kanamasıdır. İnşallah hamilesindir.
hayali bile güzel :) Rabbim bu duyguları hepimize yaşatsın inşallahSorma ne heyecan ama :) keste diyorum bazen hamile kalsak ve biranda 5.ayda olsak :) kalp atimi ikilisi ayrintili ultrasonu bitmis olsa direk tekmelerini hissetsek. Daha biz adayiz ne heyecanlar bekliyor bizi ilerse
7 gün var canım 16 ekim batEvet canım çok şükür
İnşallah canım seninde 6 gün yok muydu reglne?
Hadi hayirlisiyla gor bebisini kist fln olmasin :)Benimde son 9 :) sira bekliyorum ultrason icin
Benimde 15i canım inşallah bu topiktekiler olarak hepimiz hamile kalır beraber geçiririz bu sürecimixi:)7 gün var canım 16 ekim bat
Ay ne güzel söylüyorsun senin yazdıklarını okuyunca içim kıpır kıpır oluyor. Birazdan dua edecektim sanada edicem canım batımızda yakınmış inşallah bu ay ikimizdede vardır.Şimdi o lekelenmeyi gördüm ya sağ tarafım batmaya başladı canım mantı istedi bu böyle uzar gider:))
Yaa iste boyle topik sahibiyim ben :) hamile kalincaya dek kimseyi birakmamAyyy kız ölme emiesnafa bagladin işi
Duanin gucu kaderi bile degistiri diye okudum biryerde. Ettigim dualarin haddi hesabi yok rabbim geri cevirmez insallah hep beraber evlatlarimiza kavusalim Allahin izniyleHayırlısıyla bu ay hamile kalayım ettiğim duaları falan yaptıklarımı yazıcam buraya. Kainat dualar üzerine kurulu. Sizlerde sürekli hayırlısı için dua edin kızlar.
Bırakma kuzum hamile kalirsakta bırakma ❤ geçinip gidelim böyleYaa iste boyle topik sahibiyim ben :) hamile kalincaya dek kimseyi birakmam
Hayırlısıyla hepimiz en kısa zamanda sağlıklı bebişlere kavuşalım inşallah.Duanin gucu kaderi bile degistiri diye okudum biryerde. Ettigim dualarin haddi hesabi yok rabbim geri cevirmez insallah hep beraber evlatlarimiza kavusalim Allahin izniyle
Amin canım amin inşallah ❤Duanin gucu kaderi bile degistiri diye okudum biryerde. Ettigim dualarin haddi hesabi yok rabbim geri cevirmez insallah hep beraber evlatlarimiza kavusalim Allahin izniyle
Evet cok sukur basladik. Almaya gidicem birazdan. İnsallah feraha erersin kuzum sikma canini hicGercekten cok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah şu doktordan ferahlayarak dönsem başka birşey kalmiyo ak inşallah senin ikizler okula basladimi bu sene
Inşallah canım :)Hayırlısıyla hepimiz en kısa zamanda sağlıklı bebişlere kavuşalım inşallah.
İnşallah canm benm benmkide bu sene 1 e başladı okul çok yakın zaten gelir yarım saate oglusum bitanemEvet cok sukur basladik. Almaya gidicem birazdan. İnsallah feraha erersin kuzum sikma canini hic
Daha size hamisler toplandik haziran anneleri topigi acacam insallah :)Bırakma kuzum hamile kalirsakta bırakma ❤ geçinip gidelim böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?