• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim Haziran bebekleri olurlar geçen gün son adet tarihime göre doğum hesaplayıcıya baktım tahmini doğum 24 haziran gösteriyor sezeryan olacağından 10 gün önce olsa 14,15 haziran diye hayaller kurdum:)) Benim rahim anomalisi varmış canım 2. doğumda doktor senin hamileliklerinde bebek kesinlikle dönmez her zaman ters olur demişti yani 9 ay bağdaş kurup oturacak yine gelirse:)) Beklemenin zorluğunu biliyorum canım ben de senin için dua edeceğim ve tüm bekleyenler için :) Dönem olarakda bence nisan mayıs haziran doğum için en güzel aylar çok rahat oluyor biri nisan biri mayıs benim ele avuca geliyor yaza çok soğuk değil çok sıcak değil tam kıvamında . Çene düşüklüğü adet hamilelik belirtisimiydi bende hayli arttı kızlar:))
Bencede haziran çok güzel bir ay doğum için hayırlısıyla olur inşallah. Maşallah iki çocuğunmu var en kısa zamanda bir bebiş daha nasip etsin allahım. Bende buraya girmeden yazılanları okumadan duramıyorum :D

Evde predictor vardi kizlar. Dayanamadim yaptim. Sabahtan idrarimi tuttum ogleden sonraya Su netten ucuz alinan testte yaptim bariz cizgi cikti silik milik ama hayalet degildi kaldikca pespembe oldu. Predictoru adete bir iki gun kala icin saklamistim dayanamayip onuda denedim kocaman tek cizgi :( simdi benim diger test yalanmiydi? Prespektusunde 10mlyi tesbit eder yaziyor. Predictorde ml gostergesi yoktu. Hangisi yalan simdi bunlarin cozemedim. Elimde olmadan sinir stres oldum umutlarimda kirildi. Bel agrisi fln devam ediyor sanirim adet olacagim birkacgune :(

Buda fotosu :((

Eklentiler

• IMG_20171009_162201_747.jpg
    IMG_20171009_162201_747.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20171009_131133.jpg
    IMG_20171009_131133.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 99
Evde predictor vardi kizlar. Dayanamadim yaptim. Sabahtan idrarimi tuttum ogleden sonraya Su netten ucuz alinan testte yaptim bariz cizgi cikti silik milik ama hayalet degildi kaldikca pespembe oldu. Predictoru adete bir iki gun kala icin saklamistim dayanamayip onuda denedim kocaman tek cizgi :KK43: simdi benim diger test yalanmiydi? Prespektusunde 10mlyi tesbit eder yaziyor. Predictorde ml gostergesi yoktu. Hangisi yalan simdi bunlarin cozemedim. Elimde olmadan sinir stres oldum umutlarimda kirildi. Bel agrisi fln devam ediyor sanirim adet olacagim birkacgune :KK43:

Prodictor adetime 5 gun kala göremedi benim degerim 100 dü

Prodictor adetime 5 gun kala göremedi benim degerim 100 dü
Bilmiyorum cok uzgunum suan. evladimin dogacagi gun yalniz olmak istemiyorum: ( ogunu atlatamam baska turlu :(oyuzden bukadar cok istiyorum buay olmasini. Oglumda adet gunu arkadasimin israriyla ucuz test yaptim hemen cikti ayni gun kanda 120cikti. Bata 7gun varken silikte olsa cikmazmiydi predictorde

Bu 1liralik digerine 25 tl vermistim korunmayi birakinca. Baksana hicbisi cikmadi. Ucuz olanda silikte olsa cikmis inanmiyorum artik o teste
Kuzum belli olmuyo ki predictorle cok yanilan var sen umutsuzluga kapilma bel agrin bence guzel bi belirti bende hiccc bisey yok halbuki gunler oncesinde bi suru belirti var simdi hic bisey yok umitlenmek istesem de umitlenemiyorum

Bilmiyorum cok uzgunum suan. evladimin dogacagi gun yalniz olmak istemiyorum: ( ogunu atlatamam baska turlu :KK43:oyuzden bukadar cok istiyorum buay olmasini. Oglumda adet gunu arkadasimin israriyla ucuz test yaptim hemen cikti ayni gun kanda 120cikti. Bata 7gun varken silikte olsa cikmazmiydi predictorde

Benimkini bilemedi o test birde 25 tlye almistik. Bence hamilesin kan ver sen yarin kuzum

Peki diger silik olana ne dersiniz kizlar? Removeben Removeben canim kan anca carsambaya verebilirim. Daha yeni ev aldik maddi olarak sikinti biraz. Saglik anca carsamba alip persembe sonucu veriyor

Arkadaşlar bat 5 ekim ve adet olmadım hala. Bat günü test yaptım negatif.4 gün gecikti bugün test yaptım yine negatif :(( sizce neden?

Kuzum belli olmuyo ki predictorle cok yanilan var sen umutsuzluga kapilma bel agrin bence guzel bi belirti bende hiccc bisey yok halbuki gunler oncesinde bi suru belirti var simdi hic bisey yok umitlenmek istesem de umitlenemiyorum
Dogumdan once adet oncesi belim agrirdi hep oyuzden saymiyorum onu. Nebiliyim ya nekadar zor durun icerisindeyiz. Hep umut umut bir cizgiyle alt ust oluyoruz. Hayirlisi rabbimden bakalim su ucuzla yarin sabah yine yapicam 3tane var elimde

Nebiliyim basit test ya inanamadim pek yani guvenemedim ona bu pahalidan sonra :KK43: sadece suna umutluyum sabahki olan geceden tuttugum idrarla oldu digeri bir saatlik fln.
Yani o ucuz olan sabahki idrarlami olducanm

Back