• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr az önce yerleşme kanaması gibi bir kanamam okdu çok hafif peçeteye geldi kahve kırmızı önceden de olmuştu heyecanlandım ama belli de olmaz bilemedim ya daha 6 gün var öncekilerde adet günü olmuştu öncesinde olabilir mi acaba yerleşme kanaması herkeste olmaz demişti doktorum o zamanlar ama, mesela yumurtlama da kimilerinde kanama gibi bişey olabiliyormuş yada kahve akıntı gibi bende hiç olmaz o. İlk defa heyecanlandım bu kadar bir dün sağdan sola dönerken şiddetli bir batma oldu ay yine belirti bulmaya başladım kendime bakalım bir daha olacak mı? Öğle tatilinde eczanenin önünden geçtim zor tuttum kendimi içeri girmemek için :))

Kızlarrr az önce yerleşme kanaması gibi bir kanamam okdu çok hafif peçeteye geldi kahve kırmızı önceden de olmuştu heyecanlandım ama belli de olmaz bilemedim ya daha 6 gün var öncekilerde adet günü olmuştu öncesinde olabilir mi acaba yerleşme kanaması herkeste olmaz demişti doktorum o zamanlar ama, mesela yumurtlama da kimilerinde kanama gibi bişey olabiliyormuş yada kahve akıntı gibi bende hiç olmaz o. İlk defa heyecanlandım bu kadar bir dün sağdan sola dönerken şiddetli bir batma oldu ay yine belirti bulmaya başladım kendime bakalım bir daha olacak mı? Öğle tatilinde eczanenin önünden geçtim zor tuttum kendimi içeri girmemek için :))
İnşallah yerleşme kanamasıdır. İnşallah hamilesindir.

Sorma ne heyecan ama :) keste diyorum bazen hamile kalsak ve biranda 5.ayda olsak :) kalp atimi ikilisi ayrintili ultrasonu bitmis olsa direk tekmelerini hissetsek. Daha biz adayiz ne heyecanlar bekliyor bizi ilerse
hayali bile güzel :) Rabbim bu duyguları hepimize yaşatsın inşallah :dua:

Şimdi o lekelenmeyi gördüm ya sağ tarafım batmaya başladı canım mantı istedi bu böyle uzar gider:))
Ay ne güzel söylüyorsun senin yazdıklarını okuyunca içim kıpır kıpır oluyor. Birazdan dua edecektim sanada edicem canım batımızda yakınmış inşallah bu ay ikimizdede vardır.

Hayırlısıyla bu ay hamile kalayım ettiğim duaları falan yaptıklarımı yazıcam buraya. Kainat dualar üzerine kurulu. Sizlerde sürekli hayırlısı için dua edin kızlar.
Duanin gucu kaderi bile degistiri diye okudum biryerde. Ettigim dualarin haddi hesabi yok rabbim geri cevirmez insallah hep beraber evlatlarimiza kavusalim Allahin izniyle:KK200:

Back