Ultrasonda catladigini gordukten iki gun daha devam ettim biraktim. Yeter valla adam eve gelmeyecekti sonrasen ilişkiye son ana kadar devam ediyormusun bıraktınmı gaselle
Olurmi kiz sabah 6:40 ta aciyorum topigi esimi ise yollarken :)Kız nerelerdesin sen sabahtan beri yoktun @GaSeLLe
Ozaman ben kaçırıyom seni :) kaç gün kaldı bat aOlurmi kiz sabah 6:40 ta aciyorum topigi esimi ise yollarken :)
Bugun siparis veriyorum yarin oglene elimde oluyor. Saticiya dikkat et keremkucuk galiba saticinin adi ondan al pisman olmazsin. Bu arada vefat eden bebisinin ismini kerem koymustumKızlar gittigidiyordan ovulasyon testi almak istiyorum kaç günde geliyor adet olursam alacağım hamileysem boşa gider diye şimdiden almak istemiyorum
çok heycanlııBenimde son 7 gun
EvetOzaman ben kaçırıyom seni :) kaç gün kaldı bat a
Sorma ne heyecan ama :) keste diyorum bazen hamile kalsak ve biranda 5.ayda olsak :) kalp atimi ikilisi ayrintili ultrasonu bitmis olsa direk tekmelerini hissetsek. Daha biz adayiz ne heyecanlar bekliyor bizi ilerseçok heycanlııinşallah güzel haberleri veririz
Valla bu belirtiler bana daha çok umut veriyor evet galiba büyüyor perşembe yada cuma gidicem inşallah doktora canm benim 7 gün sonunda çiftleri görürsün inşallah kuzumEvetRemoveben ile mesaimiz basliyor sizler sonradan testif ediyorsunuz :) bata son 7. Senin bebiste buyuyor sanirim rahim gerilmesi fln :)
İnsallah bitanem. Hamilenin duasi kabul olur derler dua ettikce sen ben ferahliyorum. Sende guzel haberlerle don insallah. Artik rahat rahat bebegini sev dur neguzel duygudur oValla bu belirtiler bana daha çok umut veriyor evet galiba büyüyor perşembe yada cuma gidicem inşallah doktora canm benim 7 gün sonunda çiftleri görürsün inşallah kuzum
EvetRemoveben ile mesaimiz basliyor sizler sonradan testif ediyorsunuz :) bata son 7. Senin bebiste buyuyor sanirim rahim gerilmesi fln :)
Aminnngittinmi doktor amcaya :)
Ayyy kız ölme emiOlurmi kiz sabah 6:40 ta aciyorum topigi esimi ise yollarken :)
Ayyy kız ölme emiesnafa bagladin işi
Gercekten cok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah şu doktordan ferahlayarak dönsem başka birşey kalmiyo ak inşallah senin ikizler okula basladimi bu seneİnsallah bitanem. Hamilenin duasi kabul olur derler dua ettikce sen ben ferahliyorum. Sende guzel haberlerle don insallah. Artik rahat rahat bebegini sev dur neguzel duygudur o
Foto görünmüyor canm
İnşallah hayırlısıyla bebiş gelir canım kan sonucunla:)İnsallah canim benim carsamba vermegi dusunuyorum persembe cikacak sonuc. Diger gebeliklerde okuz gibi yemek istegi vardi sadecw baska hicbirsey
Teşekkür ederim canım çok sağol:)Bugun siparis veriyorum yarin oglene elimde oluyor. Saticiya dikkat et keremkucuk galiba saticinin adi ondan al pisman olmazsin. Bu arada vefat eden bebisinin ismini kerem koymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?