Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pff korkuyorum ya kürtaj olmaktan en çok da kendiliğinden düşecek olsa üzülürüm ama çok değil bir daha kurtajan Allah korusun dış gebelikten korkuyorum
Kimyasalda kurtaj olmuyor deger sifirlaninca adet olur diyorlar. Senicini ferah tut daha birsey belli degil belkide laboratuvar farki uzulme hemen

kızlar dün şiddetli kasık ağrım vardı galiba yumutlama sancısıydı. önceki gün ve dün ilişkim olmamıştı bu gün sabah oldu. acaba ağrı başladığında hemen yumurtluyormuyuz. öyleyse bu gün ki ilişki bi işe yaramaz. sancım akşama kadar sürmüştü eğer sanscıdan sonra yumutlama oluyosa ilişki işe yarar benim yine kafamda deli sorular

İyi geceler kızlar benim reglye 1 hafta kala sinir stres olur yani normalde kızmadığım şeylere sinirlenir hale gelirim patlayacak yer ararım resmen yine başladı çünkü haftaya pazar regl günüm ancak 2 hamileliğinde de bu asabi haller vardı adettaklaştığında bunu yaşayan car mı benim gibi?

Yumurtlamadan 24saat icinde yumurta hucredi canli kalir bosa gittigini dusunmuyorum.

Senle adetimiz yakin kuzum. Yumurtlamam pazarla sali arasi bir zamanda catladi. 3ekimde ultrasona girdim catlamis bitmis dedi doktor. Ya pazar ya pazartesi dedi cunki sali artik yoktu

Benim aklımda benim yumurtlamam da 5i dedin diye kalmis :)

Senin 6ekim ovu gununse ozaman o testlerin koyu cikmasi normal. Elinde varsa 4-5gun sonra tekrarla bakalim ayni koyuluk varmi

Benim merak ettiğim aslinda neden 2 gun boyunca devam ediyordu:) sabah belli olur hersey bakalim

Aynen yarin dene bakalim ama ilk idrarla degil sonrakiyle. Sivi alimina dikkat et cok sivi tuketme. Bende yarin siparis edwcegim yeniden bakalim ara ara denerim koyuluk devam edecekmi diye

Insallah devam eder de hayirli haberler gelir

Ovulasyon testlerim kizlar dordunde kontrolden koyu cikti besinde esit sonrasindada aciliyo iste.. @GaSeLLe

Eklentiler

• IMG_20171007_184815.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba hanımlar.. Adetim 7 gün gecikti. Dördüncü gün kan testi negatif çıkmıştı. Ne adet belirtim var nede gelen giden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…