Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

alemsiniz ya

Elinde varmi test canim
Yaptiklarimi attım zaten Son 1 tane kalmıştı onuda kullanalım dedim bozukcikti ama ben tabi işimi şansa birakmamistim hem ovu test kullandım hemde her akşam birliktelik olmuştu canm ama burda var testletin resimleri canm

Yaptiklarimi attım zaten Son 1 tane kalmıştı onuda kullanalım dedim bozukcikti ama ben tabi işimi şansa birakmamistim hem ovu test kullandım hemde her akşam birliktelik olmuştu canm ama burda var testletin resimleri canm
Oyle degil kuzum burdan okudugumuza gore eger dollenme gerceklestiyse adete kadar o test siliklesmeden koyu kaliyor. Sen hamilesinya sende varsa yap bakalim koyumu dicektim.

Oyle degil kuzum burdan okudugumuza gore eger dollenme gerceklestiyse adete kadar o test siliklesmeden koyu kaliyor. Sen hamilesinya sende varsa yap bakalim koyumu dicektim.
Yok canm nerdeeeee bitti sonuncusu bozuk çıkmıştı zaten

Böyle cikmisti

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-08-10-37-21-1.png
    106,5 KB · Görüntüleme: 35

Hepsi aynı koyulukta. Bugunki de böyle cıktı. Benim asıl yumurtlamam her zamanki hesabıma göre pazardı aslinda ama test 6 ekimde geldi bende yaptım pozitif cikinca dedim galiba 5 inde yumurtlamaya basladim. Yani asıl tarihim 1 ekimdi kızlar. O günde test olsaydı yapsaydım keske
@GaSeLLe

Canim oxaman bu baska ya. Zaten beklenen adetine gore 5-6ekimde yumurtlaman alakasiz. Sen agri fln hissettinmi pazar gunu? Bence yumurtlama olayin bitmis senin bukadar uzun olamaz.

Ya bus testler bizi kandiriyor yada asli varsa batta belli olur. Bende siparis verdim gelince denerim tekrar hala koyumu bakalim

Canim oxaman bu baska ya. Zaten beklenen adetine gore 5-6ekimde yumurtlaman alakasiz. Sen agri fln hissettinmi pazar gunu? Bence yumurtlama olayin bitmis senin bukadar uzun olamaz.

Agrım günlerdir var ufak bi yapışkan sıvı da geldi pazar gunu. Ama cuma günü de aynı yapışkan sıvıdan yine geldi . Daha fda yoğun hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…