ay iyi bari bende bi benimki boyle de bana kakaladılar sandim. Makine yüksek mühendisi 3 dil biliyor adam bak bak birde bilgisayar proglama kursuna başladı doktora yapıyor ama herife 4 günlük yumurtlamayı anlatamadım. Sabah ovulasyon testini gördü 2 çizgi kotu müydü iyi miydi dedi. Iki çizgi cikinca testi yapanın kocasının testi yemesi gerekiyor dedim
Bu ay bende ovu testlerinden kullanmistimOvulasyon testlerim kizlar dordunde kontrolden koyu cikti besinde esit sonrasindada aciliyo iste.. @GaSeLLe
Elinde varmi test canimBu ay bende ovu testlerinden kullanmistim
Yapinca atInsallah devam eder de hayirli haberler gelir
Yaptiklarimi attım zaten Son 1 tane kalmıştı onuda kullanalım dedim bozukcikti ama ben tabi işimi şansa birakmamistim hem ovu test kullandım hemde her akşam birliktelik olmuştu canm ama burda var testletin resimleri canmElinde varmi test canim
Canim senin 4 ekimde koyu 5i siliklesmis. Bende 1ve 2 ekim koyuydu 2ekim catladi dun 7 ekimde hala boyleOvulasyon testlerim kizlar dordunde kontrolden koyu cikti besinde esit sonrasindada aciliyo iste.. @GaSeLLe
Oyle degil kuzum burdan okudugumuza gore eger dollenme gerceklestiyse adete kadar o test siliklesmeden koyu kaliyor. Sen hamilesinya sende varsa yap bakalim koyumu dicektim.Yaptiklarimi attım zaten Son 1 tane kalmıştı onuda kullanalım dedim bozukcikti ama ben tabi işimi şansa birakmamistim hem ovu test kullandım hemde her akşam birliktelik olmuştu canm ama burda var testletin resimleri canm
Yok canm nerdeeeee bitti sonuncusu bozuk çıkmıştı zatenOyle degil kuzum burdan okudugumuza gore eger dollenme gerceklestiyse adete kadar o test siliklesmeden koyu kaliyor. Sen hamilesinya sende varsa yap bakalim koyumu dicektim.
Anladim. Bende hala koyu devam ediyor. Eger bu konu dogruysa hamile ola bilirim. Yani dollenme oldu demekYok canm nerdeeeee bitti sonuncusu bozuk çıkmıştı zaten
İnşallah cnm benım hersey diledigin gibi olsnAnladim. Bende hala koyu devam ediyor. Eger bu konu dogruysa hamile ola bilirim. Yani dollenme oldu demek
Nezanki bu ovu zamaniysa normal adete yakin koyi cikan gebelige isaretBöyle cikmisti
Ay insallah kuzum test siparis edicem bakalim olmazsa bidahaki ay kullanirim napayimİnşallah cnm benım hersey diledigin gibi olsn
Bunu adetten sonra başlamıştım ozamanki testlerim zaten 6 tane vardı içinde ortadaki koyulugu yakaladım zatenNezanki bu ovu zamaniysa normal adete yakin koyi cikan gebelige isaret
Olacak olacak bu ay olacak inşallah canmAy insallah kuzum test siparis edicem bakalim olmazsa bidahaki ay kullanirim napayim
İnsallahOlacak olacak bu ay olacak inşallah canm
Canim oxaman bu baska ya. Zaten beklenen adetine gore 5-6ekimde yumurtlaman alakasiz. Sen agri fln hissettinmi pazar gunu? Bence yumurtlama olayin bitmis senin bukadar uzun olamaz.Eki Görüntüle 2053033
Hepsi aynı koyulukta. Bugunki de böyle cıktı. Benim asıl yumurtlamam her zamanki hesabıma göre pazardı aslinda ama test 6 ekimde geldi bende yaptım pozitif cikinca dedim galiba 5 inde yumurtlamaya basladim. Yani asıl tarihim 1 ekimdi kızlar. O günde test olsaydı yapsaydım keske
@GaSeLLe
Canim oxaman bu baska ya. Zaten beklenen adetine gore 5-6ekimde yumurtlaman alakasiz. Sen agri fln hissettinmi pazar gunu? Bence yumurtlama olayin bitmis senin bukadar uzun olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?