- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Ay yok ben artik yapmam bence dollenme koyulugu bu. Keske gebelik testi boyle ciksaIkisi de koyu bence bende az once bi daha yaptım gene cok koyu. Ates basmaya başladı bugünü de değerlendireyim aryik hayırlısı:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok ben artik yapmam bence dollenme koyulugu bu. Keske gebelik testi boyle ciksaIkisi de koyu bence bende az once bi daha yaptım gene cok koyu. Ates basmaya başladı bugünü de değerlendireyim aryik hayırlısı:)
MasaAllah,, Allah nasip etsin inşallah :)Evet :)
Sagol canim.Aminn tum isteyenlere insallahMasaAllah,, Allah nasip etsin inşallah :)
Ay yok ben artik yapmam bence dollenme koyulugu bu. Keske gebelik testi boyle ciksa
Bakacagim diger topige bakalim bu testle alakali ne bulurumKeske keşke. Ben günde 2 yapmış oldum
Bakacagim diger topige bakalim bu testle alakali ne bulurum
Link atsana canim. Bu test kaldikca kopkoyu oldu insallah hamilelik vardir. Ovu gunumden once hep siliktiBen yazdım bi topige pek kimse yok
Canim benim uzmek istemiyorum ama kimyasal degildir insallahKızlar meraba bgn devlette kan verdim beta bakılsın diye 219 cıktı oysaki 3 gün önce sağlık ocağında 330 çıkmıştı bu ne demek oluyor doğum DR uma sordum pazartesi çarşamba yine baktir ama sağlık ocağında ilk baktirdiğin yerde dedi labaratuvar farkliligi olabilir dedi ama korkuyorum ben nasil bekliycem simdi bi yandan gribim hic iyi degilim ya
Link atsana canim. Bu test kaldikca kopkoyu oldu insallah hamilelik vardir. Ovu gunumden once hep silikti
Ay kizlar cok sagolun valla. Ilk defa bu kadar eminim yumurtlama zamanimdan, sogan kurunu yapiyorum bide preseed jel kullandim. Bu ayi olabilecek en iyi sekilde degerlendirdik esim diyo hissediyorum oldu bu ay hadi bakalim insallah. 15 inde test yapcam anlasilan varsa cikacak gibi![]()
Insallah farkliliktan kaynaklaniyodurKızlar meraba bgn devlette kan verdim beta bakılsın diye 219 cıktı oysaki 3 gün önce sağlık ocağında 330 çıkmıştı bu ne demek oluyor doğum DR uma sordum pazartesi çarşamba yine baktir ama sağlık ocağında ilk baktirdiğin yerde dedi labaratuvar farkliligi olabilir dedi ama korkuyorum ben nasil bekliycem simdi bi yandan gribim hic iyi degilim ya
Insallah canim yumurtlama besinde oldu beklemedeyimYumurtlamayı max 10 gun geçsin çıkar ınsallah :) Allah aratmasin nasip olsun hemencecik
Canim benim uzmek istemiyorum ama kimyasal degildir insallahpazar tesi ayni yerde mutlaka baktir insallah katlanir
Ay bende devam etmeye karar verdim ovu testine herkes dedigine gore vardir bi bildikleri :)Link atsana canim. Bu test kaldikca kopkoyu oldu insallah hamilelik vardir. Ovu gunumden once hep silikti
Bende kimyasal oldu doktor ilac vermeden adet olamadim. İnsallah sendeki farklidir kuzum stres yapma pazartesi erkenden ayni yere yaptir bakalimCnm kimyasalsa 3 5 gün içinde kanama olurmuş hic bişey yok... ve hani ilk gün baktirdiğimde yani 3 gün öncesi 330 du ya o gün benim tam bat günüydü diyelim o gün tam 4 haftalık hamileyim değer en fazla 425 olması gerekirmiş 425 fazlası 5.hafta demek oluyor benim beta ikiye katlansa imkansız sata göre 5 haftalık olamıyorum ki bunu düşünmeye başladım ben de başta korkmuştum ama ben şu an 4 artı 3 um 5 hafta dolmadi bile
Aynen insallah bizdede ise yarar. Eger gebelik varsa yumurtlamadan sonra siliklesmeden koyu sekilde devam ediyormus yapinca sende at bakalimAy bende devam etmeye karar verdim ovu testine herkes dedigine gore vardir bi bildikleri :)
Bende kimyasal oldu doktor ilac vermeden adet olamadim. İnsallah sendeki farklidir kuzum stres yapma pazartesi erkenden ayni yere yaptir bakalim