• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK71: ay iyi bari bende bi benimki boyle de bana kakaladılar sandim. Makine yüksek mühendisi 3 dil biliyor adam bak bak birde bilgisayar proglama kursuna başladı doktora yapıyor ama herife 4 günlük yumurtlamayı anlatamadım. Sabah ovulasyon testini gördü 2 çizgi kotu müydü iyi miydi dedi. Iki çizgi cikinca testi yapanın kocasının testi yemesi gerekiyor dedim:KK73:

:halay::KK45::KK53: alemsiniz ya :KK70:

Elinde varmi test canim
Yaptiklarimi attım zaten Son 1 tane kalmıştı onuda kullanalım dedim bozukcikti ama ben tabi işimi şansa birakmamistim hem ovu test kullandım hemde her akşam birliktelik olmuştu canm ama burda var testletin resimleri canm

Ovulasyon testlerim kizlar dordunde kontrolden koyu cikti besinde esit sonrasindada aciliyo iste.. @GaSeLLe
Canim senin 4 ekimde koyu 5i siliklesmis. Bende 1ve 2 ekim koyuydu 2ekim catladi dun 7 ekimde hala boyle

Eklentiler

• IMG_20171007_211202.jpg
    IMG_20171007_211202.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 33
Yaptiklarimi attım zaten Son 1 tane kalmıştı onuda kullanalım dedim bozukcikti ama ben tabi işimi şansa birakmamistim hem ovu test kullandım hemde her akşam birliktelik olmuştu canm ama burda var testletin resimleri canm
Oyle degil kuzum burdan okudugumuza gore eger dollenme gerceklestiyse adete kadar o test siliklesmeden koyu kaliyor. Sen hamilesinya sende varsa yap bakalim koyumu dicektim.

Oyle degil kuzum burdan okudugumuza gore eger dollenme gerceklestiyse adete kadar o test siliklesmeden koyu kaliyor. Sen hamilesinya sende varsa yap bakalim koyumu dicektim.
Yok canm nerdeeeee bitti sonuncusu bozuk çıkmıştı zaten

Böyle cikmisti

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-08-10-37-21-1.png
    Screenshot_2017-10-08-10-37-21-1.png
    106,5 KB · Görüntüleme: 35
20171008_111715.jpg

Hepsi aynı koyulukta. Bugunki de böyle cıktı. Benim asıl yumurtlamam her zamanki hesabıma göre pazardı aslinda ama test 6 ekimde geldi bende yaptım pozitif cikinca dedim galiba 5 inde yumurtlamaya basladim. Yani asıl tarihim 1 ekimdi kızlar. O günde test olsaydı yapsaydım keske
@GaSeLLe

Eki Görüntüle 2053033

Hepsi aynı koyulukta. Bugunki de böyle cıktı. Benim asıl yumurtlamam her zamanki hesabıma göre pazardı aslinda ama test 6 ekimde geldi bende yaptım pozitif cikinca dedim galiba 5 inde yumurtlamaya basladim. Yani asıl tarihim 1 ekimdi kızlar. O günde test olsaydı yapsaydım keske
@GaSeLLe
Canim oxaman bu baska ya. Zaten beklenen adetine gore 5-6ekimde yumurtlaman alakasiz. Sen agri fln hissettinmi pazar gunu? Bence yumurtlama olayin bitmis senin bukadar uzun olamaz.

Ya bus testler bizi kandiriyor yada asli varsa batta belli olur. Bende siparis verdim gelince denerim tekrar hala koyumu bakalim

Canim oxaman bu baska ya. Zaten beklenen adetine gore 5-6ekimde yumurtlaman alakasiz. Sen agri fln hissettinmi pazar gunu? Bence yumurtlama olayin bitmis senin bukadar uzun olamaz.

Agrım günlerdir var ufak bi yapışkan sıvı da geldi pazar gunu. Ama cuma günü de aynı yapışkan sıvıdan yine geldi . Daha fda yoğun hemde

Back