Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Son bi kaç gündür acıktığımda bayılıcak gibi oluyorum yedikten sonra da kalkamıyorum kendime yeni bi belirti olsun bu da mesela şu an masadan kalkamıyorum kaldım sofra başında

Son bi kaç gündür acıktığımda bayılıcak gibi oluyorum yedikten sonra da kalkamıyorum kendime yeni bi belirti olsun bu da mesela şu an masadan kalkamıyorum kaldım sofra başında
:) benimde istah acik ama ben hava degisimine bagliyorum tek belirtim bugun surekli sol kasigim agriyor

İnşallah her hamilelik belirtileri senide bulur bebiisnle birlikte canm benm

Tembelliktendir o Bugun ihtimal vermek istemesemde oglusumda olan belirti oldu. Uzanmistim kalktim bicak gibi kramp girdi rahmime normalde hic olmazdi. Belirti aramicam demistim guya

Normalde ikiside ayni ama kamerada az soluk cikiyor

Eklentiler

• IMG_20171007_211202.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 126
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…