Amin inşallah kuzumHayır diyelim hayır olsun inşallah :) var var bu ay sende
İnşallah canım hayırlısı artık rüyalara da belirti yüklemeye başladımHayirlisi insallah bebek diyo yorumda :)
Maşallah canım Allah bağışlasın kocaman olmuşlar inşallah miniğiniz çok bekletmeden gelirAmin cumlemizinkine. Evet cok zordu ama artik buyuduler 7yasindalar cok sukur. Onlarda okuldalar tum gun sikiliyorum evde olsa soyle birtane daha me guzel olur.
Ahhh ahhh bende yalnızım sıkılıyorum bebek özledim bebek kokusunu aglamasını bile inşallah haftaiçi gittiğimde tam anlamıyla sevinirimAmin cumlemizinkine. Evet cok zordu ama artik buyuduler 7yasindalar cok sukur. Onlarda okuldalar tum gun sikiliyorum evde olsa soyle birtane daha me guzel olur.
Evet buyuduler :) aminn insallah hepimizinki gelirAmin inşallah kuzum
İnşallah canım hayırlısı artık rüyalara da belirti yüklemeye başladım
Maşallah canım Allah bağışlasın kocaman olmuşlar inşallah miniğiniz çok bekletmeden gelir
Sevineceksin kuzum insallah merak etme. Bende oyle diyirum gelsinde gece uyutmasin sik sik emmek istesin rahat vermesin :) onun o mis kokusu yeter :)Ahhh ahhh bende yalnızım sıkılıyorum bebek özledim bebek kokusunu aglamasını bile inşallah haftaiçi gittiğimde tam anlamıyla sevinirim
Amin cumlemizinkine. Evet cok zordu ama artik buyuduler 7yasindalar cok sukur. Onlarda okuldalar tum gun sikiliyorum evde olsa soyle birtane daha me guzel olur.
Aynen yaaa ozledimi insan aglamasını bile özlüyorSevineceksin kuzum insallah merak etme. Bende oyle diyirum gelsinde gece uyutmasin sik sik emmek istesin rahat vermesin :) onun o mis kokusu yeter :)
Canim hamile kalan arkadaslardada boyle koyu ciktigini yazdilar ovu testi topiginde. Belki sende hamilesindir. Bukadar uzun sure yumurtlama koyulugu olmaz
Canim hamile kalan arkadaslardada boyle koyu ciktigini yazdilar ovu testi topiginde. Belki sende hamilesindir. Bukadar uzun sure yumurtlama koyulugu olmaz
Removeben bence sende hamilesin icime dogdu valla. Bugun bende alicam ovu testi bakalim bende nasil cikacak 17ekim batim senle yakiniz yani
Ay insallah bebek vardir :) birazdan cikicam alip aksama atarim sanada sonucu bakalim ne cikacak bu testtenAy agzin bal yesin :) Yumurtlama günümüz arasında 1 er gun fark var. Yarin bi testte sen al bakalim sende de aynı cikarsa bu olayı iyi bi araştırırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?