• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay insallah bebek vardir :) birazdan cikicam alip aksama atarim sanada sonucu bakalim ne cikacak bu testten

Hadi insallah aynı gunler de hamile kalmis oluruz ikimizinde tutsun rabbim cümle isteyen kullarına da bize de versin su mübarek ayda :dua:

Simdi baktim ama alttakinde gebelikte vede pik durumunda pozitif okur diyo. Burda ovu test paylasimlarina bak cogu hamile cikmis pik durumunda.

Okudum kuzum arkadaşım da dollenirken de pozitif cikar dedi. Şimdi heyecanla seni bekliyorum cunku gunler yakin batlar da yakin:rolleyes:

Selam kızlar, bizimde iki sene bebeğimiz olmadı, soğan kürü ile ilk denemede hamile kaldım şükür kızım suan 10 aylık, var mı sorusu olan :)

Selam kızlar, bizimde iki sene bebeğimiz olmadı, soğan kürü ile ilk denemede hamile kaldım şükür kızım suan 10 aylık, var mı sorusu olan :)
Benim soruuum var Soğan kürüne ne zaman başladınız adetin ilk günü falanmı. Bide çoğu kişi soğan kürünün adeti geciktirdiğini söylemiş öyle oldumu sizde. Son olarak soğan kürünğ yaptığınız aymı sonraki adet dönemindemi hamile kaldınız. Şimdiden teşekkürler. Darısı bizlere inşallah isteyen herkese hemen bebek nasip etsin rabbim.

Benim soruuum var Soğan kürüne ne zaman başladınız adetin ilk günü falanmı. Bide çoğu kişi soğan kürünün adeti geciktirdiğini söylemiş öyle oldumu sizde. Son olarak soğan kürünğ yaptığınız aymı sonraki adet dönemindemi hamile kaldınız. Şimdiden teşekkürler. Darısı bizlere inşallah isteyen herkese hemen bebek nasip etsin rabbim.

Adetin 7. Günü başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gün uygulanır. Soğan kürü denedigim ay hamile kaldım soğan suyu içerken deneme yapıldı ovulasyon testide kullandım, hayır bende adet gecikmesi yapmadı ki aslında yaptı hamile olduğumu öğrendim :) akıntım vardı benim onu da kesmişti soğan kürü ve o ayda hamile kalmışım

Eskigunler Eskigunler bebis kendini hatirlatiyor sana:) o uyku bende 4ay surdu yastik gordummu tamam :)
Aynen canm ya ama tam sevincim haftaiçi inşallah valla tat değişikliği arada ateş basması bu soğuklar düşün artık kasık batmasi zaten hiç eksik değil bu belirtiler bile beni okadar mutlu ediyoki canm

Allah bagislasin tek sorum var o kadar zaman geçmesine rağmen eşiniz su an yumurtlama nedir nasil olur hangi gu ler mühim biliyor mu :) benimkine 987546798533 defa anlattım ama yok adam siliyor hafizadan

Haha :)) yok canım bilmiyor :KK45:

:KK71: ay iyi bari bende bi benimki boyle de bana kakaladılar sandim. Makine yüksek mühendisi 3 dil biliyor adam bak bak birde bilgisayar proglama kursuna başladı doktora yapıyor ama herife 4 günlük yumurtlamayı anlatamadım. Sabah ovulasyon testini gördü 2 çizgi kotu müydü iyi miydi dedi. Iki çizgi cikinca testi yapanın kocasının testi yemesi gerekiyor dedim:KK73:

Back