Basin sagolsun sebebi bulunamadimi? Aynini yasamisiz benimde erkek 6aylikInsallahh.. bende kizimdan once 6 aylik bebegimi kaybettim. Karnimda kalbi durdu. Erkekti. Ondan 1 ay sonra kizima hamile kaldmm.
Simdi kizim 18 aylik. 3 aydir korunmayi biraktik ama olmuyoo. Hic boyle dusunmemistmm. Ben ilk ay tutar diye dusuniyodum...
Kaçıncı çocuğun olursa olsun sanki ilk bebek mis gibi heyecanın var demi sanki hiç yokmuş gibi isteniyor demiEvet 3. İkizlerim erken dogdu birsey anlamadim. Gerci ben hic istemiyordum oglum surpriz yapti geldi onuda kaybedince yarim kalan duygulari tamamlamak istiyorum
Aynen oyle. Kaybettigim bebektede ayni evhami yaptim. Simdi 3.bekleniyor ama heyecani ilk gibi :) annelik boyle birsey demekki :)Kaçıncı çocuğun olursa olsun sanki ilk bebek mis gibi heyecanın var demi sanki hiç yokmuş gibi isteniyor demi
Basin sagolsun sebebi bulunamadimi? Aynini yasamisiz benimde erkek 6aylikbakalim daha nekadar bekleyecegiz uavrum yasasa hic boyle ugrasacagim aklima gelmezdi kasimda dogum yapinca baglatmayi bile dusunmustum simdi yana yakila gebelik istiyorum
Kaçıncı çocuğun olursa olsun sanki ilk bebek mis gibi heyecanın var demi sanki hiç yokmuş gibi isteniyor demi
Kaçıncı çocuğun olursa olsun sanki ilk bebek mis gibi heyecanın var demi sanki hiç yokmuş gibi isteniyor demi
Sorma ya Bendede 15ekimdi 17-18ekime kaydi. Zaten zordu beklemek iyice uzadi
Evet gerçektende öyle bende senin gibiyim hem heycanlı hemde çok istekli birdaha dolsun kucaklarımız insallahAynen oyle. Kaybettigim bebektede ayni evhami yaptim. Simdi 3.bekleniyor ama heyecani ilk gibi :) annelik boyle birsey demekki :)
Allah rahmet eylesin cnm ..bu ay 5. Oldu bakalim bu ayda olmazsa bi doktora gorunecemCokmu oldu denemelere baslayali? Oglumda habersiz kalmistim. Kaubettikten sonraki 1.ayim daha insallah fazla bekletmeden gelir
Ayy cok uzuldum yavrum yaYaaa. Sagol canim. Seninde basin sagolsun.
Benimkine kan pihtilasmasi d3diler. Tahliller filan yapildi. Bisi yok d2diler
Sebebini bulamadilar.
Ben normal dogumla dogurdum. 24 saat o sancilari cektm. Bebek kesesiyle beraber dustu. Ustune bide kurtaj oldum. Mahfoldum anlayacagin.
Buyuklerimiz bebek buyuk diye topraga gomelim dediler. Ewe getirdigimizde ceset torbasini acip baktik. Kordonu 3 kez boynuna dolanmisti cok sıkmisti. Bogulmustu yanii.. cok aci cektmm.
O acilaron ustune daha cocugum olmaz diyodumm. Ama cok sukkur. 1 ay sonra kizima hamile kaldm
Biz hastane morgunda yikattik oyle gomduk. Hocaya sorduk isim verin yikayin gomun dedi senesi dolinca mezarini yaptiricaz kuzumun. Cok ozluyorum oglumu belki bor bebegim daha olursa yaralarimi sararYaaa. Sagol canim. Seninde basin sagolsun.
Benimkine kan pihtilasmasi d3diler. Tahliller filan yapildi. Bisi yok d2diler
Sebebini bulamadilar.
Ben normal dogumla dogurdum. 24 saat o sancilari cektm. Bebek kesesiyle beraber dustu. Ustune bide kurtaj oldum. Mahfoldum anlayacagin.
Buyuklerimiz bebek buyuk diye topraga gomelim dediler. Ewe getirdigimizde ceset torbasini acip baktik. Kordonu 3 kez boynuna dolanmisti cok sıkmisti. Bogulmustu yanii.. cok aci cektmm.
O acilaron ustune daha cocugum olmaz diyodumm. Ama cok sukkur. 1 ay sonra kizima hamile kaldm
Sagolasin canim. İnsallah doktora fln gerek kalmaz geli verir bebeginAllah rahmet eylesin cnm ..bu ay 5. Oldu bakalim bu ayda olmazsa bi doktora gorunecem
Insallah ama bu ayda pek umudim yok cok onemsemedim cnm ne zman istediyse o zman yaptikSagolasin canim. İnsallah doktora fln gerek kalmaz geli verir bebegin
Amin canim insallahEvet gerçektende öyle bende senin gibiyim hem heycanlı hemde çok istekli birdaha dolsun kucaklarımız insallah
İnan oylesi daha iyi. Umursamayinca daha cabuk oluyor.Insallah ama bu ayda pek umudim yok cok onemsemedim cnm ne zman istediyse o zman yaptik
Sikildım artk ya adet gunu beklemekten adet dongum uzun zaten bekle bekle zaman gecmiyorİnan oylesi daha iyi. Umursamayinca daha cabuk oluyor.
Aynen canim bekleyince gunler uzuyor sanki. Buay yumurtlamam gecikti adette gec olacak muhtemelen. Aman olursada rabbimden olmazsada rabbimden. Napalim nasipten otesi yokSikildım artk ya adet gunu beklemekten adet dongum uzun zaten bekle bekle zaman gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?