Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Basin sagolsun sebebi bulunamadimi? Aynini yasamisiz benimde erkek 6aylik bakalim daha nekadar bekleyecegiz uavrum yasasa hic boyle ugrasacagim aklima gelmezdi kasimda dogum yapinca baglatmayi bile dusunmustum simdi yana yakila gebelik istiyorum

Evet 3. İkizlerim erken dogdu birsey anlamadim. Gerci ben hic istemiyordum oglum surpriz yapti geldi onuda kaybedince yarim kalan duygulari tamamlamak istiyorum
Kaçıncı çocuğun olursa olsun sanki ilk bebek mis gibi heyecanın var demi sanki hiç yokmuş gibi isteniyor demi

Basin sagolsun sebebi bulunamadimi? Aynini yasamisiz benimde erkek 6aylik bakalim daha nekadar bekleyecegiz uavrum yasasa hic boyle ugrasacagim aklima gelmezdi kasimda dogum yapinca baglatmayi bile dusunmustum simdi yana yakila gebelik istiyorum

Yaaa. Sagol canim. Seninde basin sagolsun.
Benimkine kan pihtilasmasi d3diler. Tahliller filan yapildi. Bisi yok d2diler
Sebebini bulamadilar.
Ben normal dogumla dogurdum. 24 saat o sancilari cektm. Bebek kesesiyle beraber dustu. Ustune bide kurtaj oldum. Mahfoldum anlayacagin.
Buyuklerimiz bebek buyuk diye topraga gomelim dediler. Ewe getirdigimizde ceset torbasini acip baktik. Kordonu 3 kez boynuna dolanmisti cok sıkmisti. Bogulmustu yanii.. cok aci cektmm.
O acilaron ustune daha cocugum olmaz diyodumm. Ama cok sukkur. 1 ay sonra kizima hamile kaldm

Aynen oyle. Kaybettigim bebektede ayni evhami yaptim. Simdi 3.bekleniyor ama heyecani ilk gibi :) annelik boyle birsey demekki :)
Evet gerçektende öyle bende senin gibiyim hem heycanlı hemde çok istekli birdaha dolsun kucaklarımız insallah

Ayy cok uzuldum yavrum ya rabbim sefaatcin eylesin insallah. Benimki hastaydi vucudu su toplamisti tedaviye baslanacagi gun kalbi durmustu. bende normal dogurdum ilki sezaryen oldugu halde alttan ilac vererek mahvettiler beni uzerine birde kurtaj ayni senin gibi kac saat sanci cektim. Sanci birsey degilde karnin bos elinde kolide olu bebeginle cikmak yikti beni. Bende enfeksiyon vardi oyuzden 40im cikinca biray korundum. Doktora kalsa 1sene diyordu kolaydi sanki

Biz hastane morgunda yikattik oyle gomduk. Hocaya sorduk isim verin yikayin gomun dedi senesi dolinca mezarini yaptiricaz kuzumun. Cok ozluyorum oglumu belki bor bebegim daha olursa yaralarimi sarar

Sikildım artk ya adet gunu beklemekten adet dongum uzun zaten bekle bekle zaman gecmiyor
Aynen canim bekleyince gunler uzuyor sanki. Buay yumurtlamam gecikti adette gec olacak muhtemelen. Aman olursada rabbimden olmazsada rabbimden. Napalim nasipten otesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…