Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canim bekleyince gunler uzuyor sanki. Buay yumurtlamam gecikti adette gec olacak muhtemelen. Aman olursada rabbimden olmazsada rabbimden. Napalim nasipten otesi yok
Ayn3n cnm ole normalde kac gunde bir regl oluyorsun ben 33 veya 35 arasi oluyor ama ovu testi bu ay 13.gun pik yapti iki uc gun surdu hatta

Ayn3n cnm ole normalde kac gunde bir regl oluyorsun ben 33 veya 35 arasi oluyor ama ovu testi bu ay 13.gun pik yapti iki uc gun surdu hatta
Eskiden 28-30gunde bir. Dogum sonrasibdaha anlayamadim tam. Ama yumurtlamam gec oldu buay buda 33-35 gune cikti demekki

Merhaba kizlar. Benim biraz kafam karışık. 1 Ekim bat tarihimdi benim. 30 Eylül deki hcg degerim de 46 idi. Doktora gitmeden bir kez daha hcg degerime baktirayim dedim bugün. Normalde iki gunde bir ikiye katlanacagi için, 400 olmasi gerekiyordu sanırım bugünkü değer. Ama hcg değerim 1.372 çıktı bugün. Böyle yükselmiş olan var mı aranızda? Bi sorun yoktur inşaallah..

Normal canım Allah kucağına almayı nasip etsin

Kızlar moralman resmen çöktüm dibe indim ne güzel moralim iyiydi çalışmalar guzel gidiyordu taki kv bugün bize gelene kadar geldi onca derdini tasasini anlattı dinledim güzelce fikirlerimi söyledim teselli verdim sonra ewine gitti akşam tekrar çay içmeye geldiler kp le oturduk içtik çayımızı aynı apt da oturuyoruz bu arada mutfaga oturduk sonra çayı orda içelim dedi tam eşim yeni işten geldi kaşla gözün arası lafı soktu bana güne girde tedavi parası biriktir diyor bana ne tedavisi dedim çocuk olmuyor ya onun için diyor bende ne alakası var olmamasiyla ben henüz hazır değilim ondan istemiyoruz dedim ağlamak istiyorum ya ikidir bunu diyor bana tedaviye basla diyor sinir krizine sokcak beni ya ne yapiyim kızlar bi akıl verin bana ya

Takma canım boşuna sinirlerini yıpratma karşında ki insan bu şekilde konuşmayı kendine hak görüyorsa sen istersen kafayı sıyır durup ben naptım demez o yüzden hiiiiiç umursama herşeyin bir zamanı var

Aslinda duymamak gerekiyor bosvermek gerekiyor ama insan yapamiyor. Ağzı olan konuşuyor. O ne derse sen her defasinda yilmadan kendi düşünceni savun vücut benim çocuk benim istediğim zaman yaparim de. Alışır da susar umarim bi süre sonra..

Yok yani ben ona çocuk istiyoruz demiyorum korunmayı bıraktık demiyorum abuk sabuk konuşuyor sonra ben soğuk bi insan oluyorum eşimede canım sıkıldı tamam annen olabilir ama duracağı yeri bilmesi lazım insan bi uyarır annesini annem napim denir mi ya bi senin mi annen var benim annem niye böyle abuk sabuk şeyler söylemiyor bana takmayim diyorum ama kaçıncı oldu bide oğlan doğur benim oglumunda bi oğlu olsun diyor nie kız ewlat değil mi anne diyorum yok kızım yanlış anlama elin içine bi oğlan çocuğu lazım vs diyor bana acaba ben mi büyütüyorum diyorum düşündükçe haklı bi yanini bulamıyorum gün geçtikçe soğutuyor beni kendinden 3 ay yoktu nasıl güzeldi hayat

İkiz falan oluyormus birde :)

Kız-erkek çocuk muhabbetinden belli ki cahil bir insan, hiç münakaşa etme canım ayrıca çocuğun cinsiyetini babadan gelen sperm belirler çok oğlan meraklısıysa kendi oğluna söylesin

Tepkime bakınca susuyor ama bi süre sonra yine aynı bende istiyorum kızımın bi kardeşi olsun tekrar anne ligi tadiyim ama vakti daha gelmemiş demekki dr bende bi sorun olmadığını söylüyor 1 sene olmadan esine test yapmak anlamsız diyor yaşında daha genç diyor 24 yaşındayım ve çok şükür bi kızım var çok şükür var yani oda olmasa halim nolurmus

Allah nezaman yazdiysa izaman olur deyip gecseydin keske. Ona neymis sen istiyormusun istemiyormusun bide tedavi ne alaka. Bosver torba degilki buzesin kapansin. Hic yorma kafani

Kız-erkek çocuk muhabbetinden belli ki cahil bir insan, hiç münakaşa etme canım ayrıca çocuğun cinsiyetini babadan gelen sperm belirler çok oğlan meraklısıysa kendi oğluna söylesin
Bi dak8ne ciddi anlamda tepkimi koycam gerekirse bi süre gorusmuycem

Kızlarr kasığımda batmalar var ama cok minik hisler bata 11 gün var test yaptım akşam üzeri test bozuk çıktı dayanamadım 4-5 saat kendimi tutup bir daha yaptım ve sonuç bu çıktı, biri normal çekim, diğerinin ışığını düşürüp ekledim.

Eklentiler

• F3AC12B5-AD84-4F75-BC84-CD65A88662ED.jpeg
    32,5 KB · Görüntüleme: 61
  • F2A907CF-F4F9-4B84-A92F-FDCA23C5B215.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 60
Allah nezaman yazdiysa izaman olur deyip gecseydin keske. Ona neymis sen istiyormusun istemiyormusun bide tedavi ne alaka. Bosver torba degilki buzesin kapansin. Hic yorma kafani
Haklısın canım o sadece konuşuyor ve benim üzülüp uzulmem umrunda değil inadına yapmiycam bırakı vercem çalışma yi falan o olcak tepemi attircak balatalarim yancak o olcak

Ikinci fotoda var gibi ik8nci çizgi canım :) inşallah vardır hem daha çok erken 11 gün var az sık dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…