Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canm insallah benm sevinci yarım inşallah pazartesi gidicem tekrar tam sevinçle dönerim inşallah rabbim sanada ve isteyenlere nasip etsin inşallah canm benm
Aslinda ben seni anliyorum. İnsan guzel birsekilde hamilesin gozun aydin lafini bekliyor ama malesef benimde hep yarim yamalak oldu. 120 cikmisti betam. doktor bakti burun kivirdi neymis deger azmis hamilelik lehine ama adette olabilirsinmis acele etmissin bilmem ne uyuz etmisti beni. Oysa tamda adet gunu 120 gayet iyi bir rakam. İnsallah banada nasip olursa bu sefer doktora kolay kolay gitmem 6hafta olana kadar sabredersem beklicem.

Aslinda ben seni anliyorum. İnsan guzel birsekilde hamilesin gozun aydin lafini bekliyor ama malesef benimde hep yarim yamalak oldu. 120 cikmisti betam. doktor bakti burun kivirdi neymis deger azmis hamilelik lehine ama adette olabilirsinmis acele etmissin bilmem ne uyuz etmisti beni. Oysa tamda adet gunu 120 gayet iyi bir rakam. İnsallah banada nasip olursa bu sefer doktora kolay kolay gitmem 6hafta olana kadar sabredersem beklicem.
Aynen aynen dediğin gibi insan bi hevesle gidiyo ama kursağında kalıyor insanin sabiredemezsin valla çok zor bu konuda kız gözün aydın demesede olursun tam anlamıyla hamilesin diyeydi bari

Kıyamam yaaa hayırlısı diyelim canı sağolsun inşallah birgün mucizesine kavuşur

Aynen aynen dediğin gibi insan bi hevesle gidiyo ama kursağında kalıyor insanin sabiredemezsin valla çok zor bu konuda kız gözün aydın demesede olursun tam anlamıyla hamilesin diyeydi bari
Aynen hamilelik cok sabir isteyen bir donem. İkigun arayla kan verdim kese gozuktu kalp atisi ve bebek yok. Tekrar catla dur. Sonra hersey yoluna girdi hep rahim ici bir kanama var igneleri ye uzan. Valla bir arkadas vardi aramizda 3hafta var ayda birkez gider hicbir seye ozenmezdi halada ayni masallah bebegi sapasaglam. Ben evhamlandim benimki vefat etti. Oyizden diyorum artik sabredicem nasilsa korkunun ecele faydasi olmuyor. Sikma canini evhamlanma pazartesi inaniyorum guzel haberle geleceksin buraya. Sacma sapan doktorlarin ilgisizligi icin uzme kendini. İnanki suan seninki gibi haber almayada raziyim yeterki gelsin minigim

Kocaeli gebze 27yasindayim 11senem bitti evliyim. Erken evlenince cogu seyi erken yasayip tukeniyor insan. Kadinsal yonden cok sey gecti basimdan. Sen nerden yas fln kac ?
Bende izmir deyim canm yaş 27 10 yıllık evliyim aynen bende erken evlendim canm calisiyomsun sen

Aynen hamilelik cok sabir isteyen bir donem. İkigun arayla kan verdim kese gozuktu kalp atisi ve bebek yok. Tekrar catla dur. Sonra hersey yoluna girdi hep rahim ici bir kanama var igneleri ye uzan. Valla bir arkadas vardi aramizda 3hafta var ayda birkez gider hicbir seye ozenmezdi halada ayni masallah bebegi sapasaglam. Ben evhamlandim benimki vefat etti. Oyizden diyorum artik sabredicem nasilsa korkunun ecele faydasi olmuyor. Sikma canini evhamlanma pazartesi inaniyorum guzel haberle geleceksin buraya. Sacma sapan doktorlarin ilgisizligi icin uzme kendini. İnanki suan seninki gibi haber almayada raziyim yeterki gelsin minigim
İnşallah canm insallah

Merhaba hanımlar. bakındım ama ekime ait açılmış konu goremedim. Bati ekime kalanlar beraber bekleyelimmi? Benim bat 15 ekim inşallah gelmez :) iki ay once bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum bu ay d. Kontrol kullandım adet bitince korunmayı bırakacağım. İnşallah tum isteyenler,umudu diger aya kalanlar ekimde yavrularımıza kavuşuruz.

EKİM LİSTESİ BAT'LAR

@lavinza :anneadayı:

@Seyura :anneadayı:

@onemorecupeofcoffee :duduk: diger bat 29 ekim

@mf.aysegul :anneadayı:

@Dykdyk ?

@safari_go :anneadayı:

@Hsnoyaa :anneadayı:

@tuba3443 ?

@selay ay ?

@Eskigunler :anneadayı:

@Gelartik00 7 ekim

@khaleesi41 8 ekim

@Refik-i hayat 8 ekim

@asymkrdg 9 ekim

@aallmmiirraa 9 ekim

@srplmtmtk 11 ekim

@Dildildil 11 ekim

@Sehriayaz58 11 ekim

@Nehirr6 11 ekim

@Zeynosannesi 12 ekim

@Mimobar 12ekim

@nazeninnazmiyesu 12 ekim

@neseyasin 13 ekim

@elifcaf 13 ekim

@Ruling girl 14 ekim

@Nurumcan94 14 ekim

@Elmira2017 15 ekim

@Svghzr 15 ekim

@hadi Yaa 15 ekim

@TC-TaNcCUuU 16 ekim

@Eda3883 16 ekim

@gulsahali88 16ekim

@patisserieyumyum 16 ekim

@gkymc 17 ekim

@workerthenew 17 ekim

@GaSeLLe 17 ekim

RanaZ33 RanaZ33 18 ekim

@mi-nick 18 ekim

Removeben Removeben 18 ekim

@IzmirliEGM 18 ekim

@Cokanneyim 18 ekim

@Sanderling 20 ekim

@Erva Yaren 21 ekim

@mihracee 1 kasim

@acem55 21 ekim

@Prmm 21 ekim

@Smartanne 22 ekim

@derinalya 23 ekim

@Mina_1414 23 ekim

@visne_receli 23 ekim

@lady8 24 ekim

@2miracles 28 ekim

@emsaleymen :anneadayı:

@benimrenklerim ?

@blueees ?

Benimde 26 ekim

Evet 3. İkizlerim erken dogdu birsey anlamadim. Gerci ben hic istemiyordum oglum surpriz yapti geldi onuda kaybedince yarim kalan duygulari tamamlamak istiyorum
Benimd3 olursa 3.olcak 2 kizim var iki cocukdada hamile kalmak icin hic ugrasmamistim ilk ayda kallmistim hep ama bu 3. Nazli gelecek anlasilan :(

Aynen ikinyumurtan var yada daha yeni yumurtluyorsun benimde aynisi geldi basima. Uretime devam edin siz. Peki adetin mezamandi batin? Bu durumda batta kayacak

18 ekimdi ama muhtemelen kayacak. Bu sabah iliski oldu umarim tutar da baslar baslamaz hamile kalmis olurum. Cok zor bu surec yasayan bilir ancak:110:

Cokmu oldu denemelere baslayali? Oglumda habersiz kalmistim. Kaubettikten sonraki 1.ayim daha insallah fazla bekletmeden gelir

Insallahh.. bende kizimdan once 6 aylik bebegimi kaybettim. Karnimda kalbi durdu. Erkekti. Ondan 1 ay sonra kizima hamile kaldmm.
Simdi kizim 18 aylik. 3 aydir korunmayi biraktik ama olmuyoo. Hic boyle dusunmemistmm. Ben ilk ay tutar diye dusuniyodum...

Back