- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
Tebrikler canim. Baska arkadas yazdi hamile oldugunu. Sagsalim al kucagina insallahInsallah canm Darsii tum isteynlerin başinaa:)❤
Keske cok calisma yapsaydiniz :) rabbim yazdiysa olur gerci biri ikisi onemsiz :)slm kızlar benim bat :15 ekim
ama ne bir belirti nede bişey var ben yuurtlama günü yaptım ondan sonrada ne işin basına gectik ne slm ne sabah eşimle:))
hewmen bırakıyoruztamam bitti gitti iş diye
umarım gene kacırmadım önemli gün falan
Tebrikler canim. Baska arkadas yazdi hamile oldugunu. Sagsalim al kucagina insallah
Neden canim adetmi oldunben umudu kestim ya bu aydan 4 gün oldu bakmayalı sayfaya. şimdi bi başladım okumaya heyecanlı bir roman gibi. peş peşe okudum hamile haberlerini. @lavinza @Seyura M mf.aysegulsafari_go @Hsnoyaa Eskigunler @emsaleymen hepinizi tebrik ederim. inşallah sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza. Darısı isteyen herkesin başına
Hadi ya hayirlisiBaska konuya yazmis negatifmis
Olsun onemli degil listeye ekledik seni :) onemli olan guzel sonuc almanCan kusura bakmyn o kadar cok konuya uye oldumki nerreye yazicagimi sasirdmmKim soyledi
Aynn cnm Sizde sira hadi araya cokk mesafe koymayin Belki dünür olurzz:))Olsun onemli degil listeye ekledik seni :) onemli olan guzel sonuc alman
Neden canim adetmi oldun
Aynn cnm Sizde sira hadi araya cokk mesafe koymayin Belki dünür olurzz:))
Evet hatirladim canim. Hayirlisi rabbimden insallah birdahaki aya guzel haberler alirsinen verimli geçmesi gereken hafta diş ağrısı çektim ve çalışmalar tabi ki yalan oldu.
Hadi bklm insallhhh :))dimi dogru diyorsun insallah bakalim
kız anacığım yumurtlama haftam takvime göre flo kullanıyorm.ve belirtiler oldugu için o günler yogun arka arkaya calıstık pil bitti yumurtlamsnın bitti sansın düşük oldugu günler bıraktık yanlısmı yaptık acabaKeske cok calisma yapsaydiniz :) rabbim yazdiysa olur gerci biri ikisi onemsiz :)
Valla aynen bendede pil bitti buay calis calis :) zaten yumirtlamadan once calismayi oneriyorlar sperm hazirda beklesin yumurtayi diyekız anacığım yumurtlama haftam takvime göre flo kullanıyorm.ve belirtiler oldugu için o günler yogun arka arkaya calıstık pil bitti yumurtlamsnın bitti sansın düşük oldugu günler bıraktık yanlısmı yaptık acaba
Acaba dollenme flnmiki sen yinede degerlendir
İNAN BENDE sasırdım ne yapacagımıValla aynen bendede pil bitti buay calis calis :) zaten yumirtlamadan once calismayi oneriyorlar sperm hazirda beklesin yumurtayi diyevalla ne duysam uyguladim allahtan hersey
Aynen ikinyumurtan var yada daha yeni yumurtluyorsun benimde aynisi geldi basima. Uretime devam edin siz. Peki adetin mezamandi batin? Bu durumda batta kayacakResmen ikinci yumurtlama saka gibi
Bos birakma siz iki gun daha devam edin vardir bundada bir hayirİNAN BENDE sasırdım ne yapacagımı
yaptık gitti artık dinlenmeye cekildik bakalım
Amin canm insallah benm sevinci yarım inşallah pazartesi gidicem tekrar tam sevinçle dönerim inşallah rabbim sanada ve isteyenlere nasip etsin inşallah canm benmben umudu kestim ya bu aydan 4 gün oldu bakmayalı sayfaya. şimdi bi başladım okumaya heyecanlı bir roman gibi. peş peşe okudum hamile haberlerini. @lavinza @Seyura M mf.aysegulsafari_go @Hsnoyaa Eskigunler @emsaleymen hepinizi tebrik ederim. inşallah sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza. Darısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?