Bence de var gibi. Hayırlısıyla sağlıkla guzel haberi al inş.Bu ay erken yumurtladım hemen çıksın istiyorum çok tezcanlıyım inşallah koyu çizgiler görürüz hepimiz
Inşallah canım inşallah bu ay bi çok arkadaşa uğurlu geldi inşallah bizde uğurlu gelir senden umutluyum bu ay ben onca test yaptım silikte olsa hiç ikinciyi çizgiyi görmedim :)Bu ay erken yumurtladım hemen çıksın istiyorum çok tezcanlıyım inşallah koyu çizgiler görürüz hepimiz
Bence de var gibi. Hayırlısıyla sağlıkla guzel haberi al inş.
İnşallah kızlar hepimiz için hayırlısı olsunInşallah canım inşallah bu ay bi çok arkadaşa uğurlu geldi inşallah bizde uğurlu gelir senden umutluyum bu ay ben onca test yaptım silikte olsa hiç ikinciyi çizgiyi görmedim :)
Yumurtlaman nezamandi ? Benim bata 10var daha cesaret edemem testeKızlarr kasığımda batmalar var ama cok minik hisler bata 11 gün var test yaptım akşam üzeri test bozuk çıktı dayanamadım 4-5 saat kendimi tutup bir daha yaptım ve sonuç bu çıktı, biri normal çekim, diğerinin ışığını düşürüp ekledim.
Evet sonucun baya yuksek cunkiBilmiyorum ki. Öyle bir ihtimal olabilir mi ki?
Reglimin bittiği gün diye düşünüyorum canım çünkü bel ağrısıla birlikte o gün akıntım oldu ondan sonra bir daha olmadıYumurtlaman nezamandi ? Benim bata 10var daha cesaret edemem teste
Birdaha dene testiMerhaba Kızlar bugün bat günüm ama olmadım daha ve 3 gün önce idrar testi yaptım.test negatifti 2saat sonra bir baktım pozitif olmuş..Bu ay aşılama yaptırdım..sizce durum ne?Bozuk olabilir mi test?Adetim gelmezse doktora gidicem
.Yumurtlaman nezamandi ? Benim bata 10var daha cesaret edemem teste
Ozaman normaldir ikinci resimde cok belliReglimin bittiği gün diye düşünüyorum canım çünkü bel ağrısıla birlikte o gün akıntım oldu ondan sonra bir daha olmadı
.Birdaha dene testi
Testin duruyorsa atsana bakalim.
21inde başladı yumurtlamam canım
Valla hiiic takma ne ciddiye aliyorsun ki yaslilar oyle ince dusunemez eski kafa insani yoksa hemen sorun var sanip tedavi diyorlar. Ben kaynanama hamileyim dedigimde bana cevabi haaa serifeninde (eltim oluyo kendisi) oldu karninda oldu dediHaklısın canım o sadece konuşuyor ve benim üzülüp uzulmem umrunda değil inadına yapmiycam bırakı vercem çalışma yi falan o olcak tepemi attircak balatalarim yancak o olcak
Kirp fotoyu canimDosya yüklemeden deniyorum olmuyor atamadım.başka yerde de denedim olmuyo niye atamadim yaaa
18 ekim benimde kasığımda batmalar var sadece var mı sende belirtilerKızlar benimde bat 14 ekim. Nasıl var mı belirtileriniz?
Sizinle konuşunca gitti sinirim canım çok sagolun hepiniz arkadaşım oldunuz burda komsumdan dostumdan fakrkinz kalmadı iyiki üye olmussun bi siteye :) dengesiz bu kvler ya hani bi laf var ya kaynana kaynar kazana die en iyisi bile ille bi yandan fire veriyor işte napcan kötünün iyisi bi nebzede olsa sabır etcez sende takma dinleme insan hamile kadına onu der mi insan utanır ya demiycem ben hamile falan olursam eşim derse desin kendi nerden duyarsa duysun.Valla hiiic takma ne ciddiye aliyorsun ki yaslilar oyle ince dusunemez eski kafa insani yoksa hemen sorun var sanip tedavi diyorlar. Ben kaynanama hamileyim dedigimde bana cevabi haaa serifeninde (eltim oluyo kendisi) oldu karninda oldu dedinekadar morelimi bozmustu ama aynisida oldu. Som agizli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?