Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım inşallah:))

Ben seni hamilelerden sayıyorum canım:)
İnşallah canm benm ama keşke devlete gitmeseydim saçma sapan seyler söyledi adam akıllı yüzüme bile bakmadı pazartesi ozeldeki doktoruma gidicem daha ayrintli konuşcam ddoktorumlâ hiç değilse insan gibi davraniyor ve ilgileniyor keşke pazartesine kadar bekleyip kendi doktoruma gitsydm

İnşallah canm benm ama keşke devlete gitmeseydim saçma sapan seyler söyledi adam akıllı yüzüme bile bakmadı pazartesi ozeldeki doktoruma gidicem daha ayrintli konuşcam ddoktorumlâ hiç değilse insan gibi davraniyor ve ilgileniyor keşke pazartesine kadar bekleyip kendi doktoruma gitsydm
Canim neden sikintilisin ki? Cok sukur guzel haberi aldin bence rahatina bak artik bukadar stres yapma

Canim neden sikintilisin ki? Cok sukur guzel haberi aldin bence rahatina bak artik bukadar stres yapma
Ama bana tam olarak hamilesin demedi doğru düzgn anlatmadi bile ya ben bu anı beklemek için nelerden geçtim ama doktor tenezzül edip rakamın kaç çıktığını söylemedi bile az çok tecrubeliyim bu konuda anladım nasıl birseydiye ama pazartesi ilk isim kendi ozeldeki dr uma gidicem

Olur diye biliyorum ama. Agrinmi var? Bende buay tek yumurtam oldugunu gormesem ultrasonda ikikez yumurtluyorum sancaktim. Halada hangi gun yumurtladigimi bilmiyorum. Catlama agrisini pazar sali birde dun gissettim anlamadim gitti

Yok canim pazartesi azicik bi yumurtlama akintisi geldi. Ama dun aksam da daha daha yogun ve uzayan bir akinti daha geldi. Simdide sari akintiya döndü

ben umudu kestim ya bu aydan 4 gün oldu bakmayalı sayfaya. şimdi bi başladım okumaya heyecanlı bir roman gibi. peş peşe okudum hamile haberlerini. lavinza lavinza Seyura Seyura M mf.aysegul safari_go safari_go H Hsnoyaa Eskigunler Eskigunler emsaleymen emsaleymen hepinizi tebrik ederim. inşallah sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza. Darısı isteyen herkesin başına

Back