İnşallah canımİnşallah canm adam akıllı bi haber senden gelir inşallah canm benm
Hadi hayırlı haberlerle gel ne zamn çıkıcak sonucİnşallah canıminşallah pozitiftir
2 de canımHadi hayırlı haberlerle gel ne zamn çıkıcak sonuc
Naptin canimKizlar hayirli cumalar herkese.bugun tekrar kanbtesti verdim degerlerim insallah katlanmistir.dua edin bana nolur.11.45 te cikicak sonuclarim
Hadi hayirlisi2 de canım
İnşallah canım inşallah:))Kızlar kan verdim sabah
Öğlen 2 de alıcam sonuçlarını
İnşallah pozitif görürüm
Ben seni hamilelerden sayıyorum canım:)Benm hala ayniyim bugün aradım hastaneyi düzgün bilgi vermedi ben sadece rakam isyiyorum dedim ama nafile
İnşallah canm benm ama keşke devlete gitmeseydim saçma sapan seyler söyledi adam akıllı yüzüme bile bakmadı pazartesi ozeldeki doktoruma gidicem daha ayrintli konuşcam ddoktorumlâ hiç değilse insan gibi davraniyor ve ilgileniyor keşke pazartesine kadar bekleyip kendi doktoruma gitsydmİnşallah canım inşallah:))
Ben seni hamilelerden sayıyorum canım:)
Canim neden sikintilisin ki? Cok sukur guzel haberi aldin bence rahatina bak artik bukadar stres yapmaİnşallah canm benm ama keşke devlete gitmeseydim saçma sapan seyler söyledi adam akıllı yüzüme bile bakmadı pazartesi ozeldeki doktoruma gidicem daha ayrintli konuşcam ddoktorumlâ hiç değilse insan gibi davraniyor ve ilgileniyor keşke pazartesine kadar bekleyip kendi doktoruma gitsydm
Ama bana tam olarak hamilesin demedi doğru düzgn anlatmadi bile ya ben bu anı beklemek için nelerden geçtim ama doktor tenezzül edip rakamın kaç çıktığını söylemedi bile az çok tecrubeliyim bu konuda anladım nasıl birseydiye ama pazartesi ilk isim kendi ozeldeki dr uma gidicemCanim neden sikintilisin ki? Cok sukur guzel haberi aldin bence rahatina bak artik bukadar stres yapma
Anladim kuzum. Yinede stres yapma etkilersin bebeginide. Pazartesiye iki gun var sabret insallah hersey yolunda gider bebegine kavusursunCanim neden sikintilisin ki? Cok sukur guzel haberi aldin bence rahatina bak artik bukadar stres yapma
Olur diye biliyorum ama. Agrinmi var? Bende buay tek yumurtam oldugunu gormesem ultrasonda ikikez yumurtluyorum sancaktim. Halada hangi gun yumurtladigimi bilmiyorum. Catlama agrisini pazar sali birde dun gissettim anlamadim gittiYa kizlar 3 4 gun ara ile iki kez yumurtlanir mi.
Olur diye biliyorum ama. Agrinmi var? Bende buay tek yumurtam oldugunu gormesem ultrasonda ikikez yumurtluyorum sancaktim. Halada hangi gun yumurtladigimi bilmiyorum. Catlama agrisini pazar sali birde dun gissettim anlamadim gitti
Acaba dollenme flnmiki sen yinede degerlendirYok canim pazartesi azicik bi yumurtlama akintisi geldi. Ama dun aksam da daha daha yogun ve uzayan bir akinti daha geldi. Simdide sari akintiya döndü
Acaba dollenme flnmiki sen yinede degerlendir
Naptin canim2 de canım
Bende merak ettim ses yokNaptin canim
Bende merak ettim ses yok
Insallah canm Darsii tum isteynlerin başinaa:)❤ben umudu kestim ya bu aydan 4 gün oldu bakmayalı sayfaya. şimdi bi başladım okumaya heyecanlı bir roman gibi. peş peşe okudum hamile haberlerini.lavinza Seyura M mf.aysegul safari_go H Hsnoyaa Eskigunler emsaleymen hepinizi tebrik ederim. inşallah sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza. Darısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?