Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde hevesim yarıda kalacakmış gibi hissediyorum hiç mutlu olamıyor. Um
Kotu dusunme neden yarim kalsin? Allah yazdiysa sana o bebegi hicbirsey olamaz. Bende kotuyum buaralar bebegimin dogum gunu yaklasiyor yasasaydi kasimin 10u sezeryan gunu vermisti dr. Cok istiyorum ogun icimde kardesinin varolmasini yoksa nasil toparlarim nasil atlatirim ogunu biryandanda rabbimin gucune gitmesin dua ediyorum yine yarim kalacaksa hic olmasin diye. Hayirlisi olsun insallah. Uzme kendini sende insallah bebegini sagsalim alirsin kucagina

Kızlar sabah kan sonucumu aldım beta hcg 330 Allah herkese nasip etsin ins umarım sağlıkla kucağıma alırım
Tebrik ederim canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
Silik cizgi var rengi solmusta olsa belli oluyor
Valla iki testte böyle çıktı ama hala inanmıyorum nedense bugün predictor istedim eşimden eczanede yokmuş bütün merakımı kargodan gelecek testlere saklıyorum

Yok cnm ovu testi ya hep ayni cikio bi ara pik yapti gibiydi 3 veya 4 gun ayni oldu sonra da degisti hic gecen ayki gibi olmadi anlam veremiyorum ..kafam allak bullak oldu resmen
Canim bendede pik durumu iki gun surdu sonra siliklesti ilk defaydi kullaniyordum. Sende nasil olduki?

Gelince yaparsin artik. Aslinda predictore gerek yok. Senin normal testte cikar

Canim bendede pik durumu iki gun surdu sonra siliklesti ilk defaydi kullaniyordum. Sende nasil olduki?
Cnm 3 gun pik gibi oldu gunumden erken oldu hatta sonra siliklesti bi kac gun ..simdi tekrar koyulasmaya basladi ..gecen ay 18.gun pik oldu 19.gun siliklesmisti..anlamiyorum Ya artk

Cnm 3 gun pik gibi oldu gunumden erken oldu hatta sonra siliklesti bi kac gun ..simdi tekrar koyulasmaya basladi ..gecen ay 18.gun pik oldu 19.gun siliklesmisti..anlamiyorum Ya artk
İkikez yunurtluyor olabilirmisin acaba? Valla bende sasirdim pikten sonra agrim oldu yumurtladim sandim. Sonra ani agriyla dr bakti yeni yumurtladin dedi. Bu sabah yine ayni agri. Dahada test fln denemicem olacagi varsa olur daha cok kafaya takiyorum boyle

Aynen cnm bu test kafa karistiriyor ...gecn ay tam gununu denk getirdim klomende kullandim.sonuc bu aydayim.yani olacagi varsa oluyormus

İnşallah canm benim rabbim sanda sabır versin cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…