Kotu dusunme neden yarim kalsin? Allah yazdiysa sana o bebegi hicbirsey olamaz. Bende kotuyum buaralar bebegimin dogum gunu yaklasiyor yasasaydi kasimin 10u sezeryan gunu vermisti dr. Cok istiyorum ogun icimde kardesinin varolmasini yoksa nasil toparlarim nasil atlatirim ogunuBenimde hevesim yarıda kalacakmış gibi hissediyorum hiç mutlu olamıyor. Um
Resim atmaya calistinya ben test yaptin sandimCnm test yapmadimki zaten hatta dedim ya hic bir belirtim.yok
Silik cizgi var rengi solmusta olsa belli oluyorBunlar yaptigim testlerdi ama ne kadar guvenilir emin olamiyorum
Gozun aydin olsun rabbim sagsalim kucagina aldirsinKızlar sabah kan sonucumu aldım beta hcg 330Allah herkese nasip etsin ins umarım sağlıkla kucağıma alırım
Yok cnm ovu testi ya hep ayni cikio bi ara pik yapti gibiydi 3 veya 4 gun ayni oldu sonra da degisti hic gecen ayki gibi olmadi anlam veremiyorum ..kafam allak bullak oldu resmenResim atmaya calistinya ben test yaptin sandim
Tebrik ederim canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar sabah kan sonucumu aldım beta hcg 330Allah herkese nasip etsin ins umarım sağlıkla kucağıma alırım
Valla iki testte böyle çıktı ama hala inanmıyorum nedense bugün predictor istedim eşimden eczanede yokmuş bütün merakımı kargodan gelecek testlere saklıyorumSilik cizgi var rengi solmusta olsa belli oluyor
Canim bendede pik durumu iki gun surdu sonra siliklesti ilk defaydi kullaniyordum. Sende nasil olduki?Yok cnm ovu testi ya hep ayni cikio bi ara pik yapti gibiydi 3 veya 4 gun ayni oldu sonra da degisti hic gecen ayki gibi olmadi anlam veremiyorum ..kafam allak bullak oldu resmen
Gelince yaparsin artik. Aslinda predictore gerek yok. Senin normal testte cikarTebrik ederim canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
Valla iki testte böyle çıktı ama hala inanmıyorum nedense bugün predictor istedim eşimden eczanede yokmuş bütün merakımı kargodan gelecek testlere saklıyorum
Hayırlı olsun idrar testi yapıp da mı kan testi yaptırdın kaç gün geçtiKızlar sabah kan sonucumu aldım beta hcg 330Allah herkese nasip etsin ins umarım sağlıkla kucağıma alırım
Cnm 3 gun pik gibi oldu gunumden erken oldu hatta sonra siliklesti bi kac gun ..simdi tekrar koyulasmaya basladi ..gecen ay 18.gun pik oldu 19.gun siliklesmisti..anlamiyorum Ya artkCanim bendede pik durumu iki gun surdu sonra siliklesti ilk defaydi kullaniyordum. Sende nasil olduki?
İkikez yunurtluyor olabilirmisin acaba? Valla bende sasirdim pikten sonra agrim oldu yumurtladim sandim. Sonra ani agriyla dr bakti yeni yumurtladin dedi. Bu sabah yine ayni agri. Dahada test fln denemicem olacagi varsa olur daha cok kafaya takiyorum boyleCnm 3 gun pik gibi oldu gunumden erken oldu hatta sonra siliklesti bi kac gun ..simdi tekrar koyulasmaya basladi ..gecen ay 18.gun pik oldu 19.gun siliklesmisti..anlamiyorum Ya artk
Aynen cnm bu test kafa karistiriyor ...gecn ay tam gununu denk getirdim klomende kullandim.sonuc bu aydayim.yani olacagi varsa oluyormusİkikez yunurtluyor olabilirmisin acaba? Valla bende sasirdim pikten sonra agrim oldu yumurtladim sandim. Sonra ani agriyla dr bakti yeni yumurtladin dedi. Bu sabah yine ayni agri. Dahada test fln denemicem olacagi varsa olur daha cok kafaya takiyorum boyle
gözün aydın darısı başımıza inşallahKızlar sabah kan sonucumu aldım beta hcg 330Allah herkese nasip etsin ins umarım sağlıkla kucağıma alırım
Relax takilalim bosver adetlerimiz yakin insallah guzel haberlerimizi de konusuruz burdaAynen cnm bu test kafa karistiriyor ...gecn ay tam gununu denk getirdim klomende kullandim.sonuc bu aydayim.yani olacagi varsa oluyormus
Bu ay haddimden fazla relaxim zaten hic cocuk icin kendimi kosullandirip iliski yasamadim olursa olur olmazsada rabbimin bi bildigi vardirRelax takilalim bosver adetlerimiz yakin insallah guzel haberlerimizi de konusuruz burda
İnşallah canm benim rabbim sanda sabır versin cnm bnmKotu dusunme neden yarim kalsin? Allah yazdiysa sana o bebegi hicbirsey olamaz. Bende kotuyum buaralar bebegimin dogum gunu yaklasiyor yasasaydi kasimin 10u sezeryan gunu vermisti dr. Cok istiyorum ogun icimde kardesinin varolmasini yoksa nasil toparlarim nasil atlatirim ogunubiryandanda rabbimin gucune gitmesin dua ediyorum yine yarim kalacaksa hic olmasin diye. Hayirlisi olsun insallah. Uzme kendini sende insallah bebegini sagsalim alirsin kucagina
İnşallah olmazsn cnm hamile olrsnValla bende oyle belirtiler var ama adet olacakmisim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?