Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın kan testi yaptırcam
27 gün geçti
27 gun muuu az daha dursan cinsiyeti ogrencen desene hadi insallah keseyi bebegi kalp atislarini herseyini gorursun :KK73:
Bende ona şaşıyorum ben ovulasyon testi yaptım 1 hafta oldu ilişki olalı ya benim ki psikolojik baskı kendime yada gerçekten döllenme oldu hayırlısı artik
Hayirlisi canim insallah bebistir:KK39:

Ovulasyon testi yaptım günümü biliyorum belki geç döllenme oldu diyorum kendime test yaptım bugün negatif cıktı

Reglime 13 gün kaldı bel ağrım ve ara ara minicik batmalar hissediyorum kasığımda benim gibi bekleyenler var mı belirtilerinizz
Benimd3 de 13 gun var ama hic bi bwlirti yok ..normalde her ay belirti arardim ve bir suru belirti bulurdum bu ay relax takiliyorum ve hic belirtim.yok ;)

İnşallah belirtilerim psikolojik değildir canım ben adetimin bittiği gün yumurtladım baya erken oldu bu ay

7 gün az kalmış canım ya ben şimdiye test yapmıştım bile oglumda hemen hemen bir hafta kala ogrenmistim

Simdi hamile misin canim
Ozaman normal canim seninki. Erken yumurtlama erken dollenme demek varaa normaldir belirtilerin. Birde yumurtlamadan 14gun sonra adet olunuyor genelde ozaman senin yakinda belli olmazmi:KK64: benim yumurtlamadan sonraki 3.gunum daha

Benimd3 de 13 gun var ama hic bi bwlirti yok ..normalde her ay belirti arardim ve bir suru belirti bulurdum bu ay relax takiliyorum ve hic belirtim.yok :KK66:
Insallah belirti aramana gerek kalmadan bebis haneri alirsin canim
Ozaman normal canim seninki. Erken yumurtlama erken dollenme demek varaa normaldir belirtilerin. Birde yumurtlamadan 14gun sonra adet olunuyor genelde ozaman senin yakinda belli olmazmi:KK64: benim yumurtlamadan sonraki 3.gunum daha
Ben aslinda uc gun once gebelik testi yapmistim ve silik cikmisti sonra testlerim bitince bir daha yapamadim bugun tekrar siparis verdim yarin elimde olur tekrar yapicam bakalim koyulasma olucak mi

Insallah belirti aramana gerek kalmadan bebis haneri alirsin canim

Ben aslinda uc gun once gebelik testi yapmistim ve silik cikmisti sonra testlerim bitince bir daha yapamadim bugun tekrar siparis verdim yarin elimde olur tekrar yapicam bakalim koyulasma olucak mi
Hadi insallah guzel haberler alirsin. Silikte olsa cikmis neguzel

Benimde hevesim yarıda kalacakmış gibi hissediyorum hiç mutlu olamıyor. Um

Bunlar yaptigim testlerdi ama ne kadar guvenilir emin olamiyorum

Eklentiler

• A81876C5-A16C-4D24-9C45-FA4DEC5B9ADC.jpeg
    A81876C5-A16C-4D24-9C45-FA4DEC5B9ADC.jpeg
    23,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 11CFA58C-A556-4F93-B92E-47B5364D5BAC.jpeg
    11CFA58C-A556-4F93-B92E-47B5364D5BAC.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 64
Back