bat ne zamandı ?Kızlar test yaptım bugün ikinci çizgi 1 saat sonra çıktı hamile olabilir miyim ayy çok heeyecanlıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bat ne zamandı ?Kızlar test yaptım bugün ikinci çizgi 1 saat sonra çıktı hamile olabilir miyim ayy çok heeyecanlıyım
9 ağustosbat ne zamandı ?
son adet tarihin 9 ağustostu galiba öyle ise çok geçmiş üstünden hiç kan testi yaptırmadınmı??9 ağustos
2 hafta önce yaptırdım negatifti yarın tekrarlıcamson adet tarihin 9 ağustostu galiba öyle ise çok geçmiş üstünden hiç kan testi yaptırmadınmı??
Evet günüm 2 gün geçince önce evde test yaptım cikinca kan verdimHayırlı olsun idrar testi yapıp da mı kan testi yaptırdın kaç gün geçti
Hayırlı olsunEvet günüm 2 gün geçince önce evde test yaptım cikinca kan verdim
Cnm aynısını bana da bu ay yaptı 17 günüm bisy yapmadik biz ben de vazgeçtim oluruna biraktm Rabbim buyukayy delircem ben normalde eşim peşimden ayrılmaz bu ay sanki buzdolabı ya ben hadi diyorum adamda tık yok yorgunum uykum var başım ağrıyor aaaaaaa sinir oldum iyice vazgeçme noktasındayım .
Bu ay çok uğurlu geldi canım herkese inşallah artarak yükselir sağlıcakla bu defa:)
ayy delircem ben normalde eşim peşimden ayrılmaz bu ay sanki buzdolabı ya ben hadi diyorum adamda tık yok yorgunum uykum var başım ağrıyor aaaaaaa sinir oldum iyice vazgeçme noktasındayım .
Silik çizgi var ama 27gün için yetersiz değil mi canım sanki daha koyu çıkması lazımdı ama yine de bilemeyiz inşallah kan testin pozitif çıkarKızlar test yaptım bugün ikinci çizgi 1 saat sonra çıktı hamile olabilir miyim ayy çok heeyecanlıyım
İnsallah kimseninki gelmez. Ekliyorum canimBat 23 Ekim Inşallah gelmezz
Canım belki geç döllenmedir o yüzden belki öyle çıkmıştırSilik çizgi var ama 27gün için yetersiz değil mi canım sanki daha koyu çıkması lazımdı ama yine de bilemeyiz inşallah kan testin pozitif çıkar
Benm hala ayniyim bugün aradım hastaneyi düzgün bilgi vermedi ben sadece rakam isyiyorum dedim ama nafileHayırlı cumalar kızlar:) Bata kalan 8 gün bugün göğüslerinde hassasiyet arttı inşallah regl belirtisi değildir hamilelik ve regl belirtileri birbirinin aynısı nerdeyse neyi neye yoracağını bilemiyor ki insan:)) Yeni haberler var mı bakalım
İnşallah canm adam akıllı bi haber senden gelir inşallah canm benmKızlar kan verdim sabah
Öğlen 2 de alıcam sonuçlarını
İnşallah pozitif görürüm