Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy delircem ben normalde eşim peşimden ayrılmaz bu ay sanki buzdolabı ya ben hadi diyorum adamda tık yok yorgunum uykum var başım ağrıyor aaaaaaa sinir oldum iyice vazgeçme noktasındayım .

ayy delircem ben normalde eşim peşimden ayrılmaz bu ay sanki buzdolabı ya ben hadi diyorum adamda tık yok yorgunum uykum var başım ağrıyor aaaaaaa sinir oldum iyice vazgeçme noktasındayım .
Cnm aynısını bana da bu ay yaptı 17 günüm bisy yapmadik biz ben de vazgeçtim oluruna biraktm Rabbim buyuk

Benimki sagolsun bu ay cok iyiydi. Vay canına diyordum. Yumurtlam gecikti adam basladi bence uyuyalim uykuya ihtiyaç var demeye. Bugun ovulasyon tamamen bitti . Diyor ki ben yeterince uyudum artik olur

Hayırlı cumalar kızlar:) Bata kalan 8 gün bugün göğüslerinde hassasiyet arttı inşallah regl belirtisi değildir hamilelik ve regl belirtileri birbirinin aynısı nerdeyse neyi neye yoracağını bilemiyor ki insan:)) Yeni haberler var mı bakalım
Benm hala ayniyim bugün aradım hastaneyi düzgün bilgi vermedi ben sadece rakam isyiyorum dedim ama nafile

Back