Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Reglime 13 gün kaldı bel ağrım ve ara ara minicik batmalar hissediyorum kasığımda benim gibi bekleyenler var mı belirtilerinizz

Bende dinlemeyeceğim derken kendimi internette belirtilere bakarken buluyorum, normalde adet süresi kısa gelirken şimdi öyle uzun geliyor ki geçmiyor günler
aynen 17ekim gelmez bana belkide sende birseyler oldugu icin belirtileri arastiriyorsun. Bende hicbirsey yok suan. Zaten belirtilerim genelde istah artisi oluyor baska pek birsey olmuyor oda adete yakin. Senin yumurtlama nezamandi canim

aynen 17ekim gelmez bana belkide sende birseyler oldugu icin belirtileri arastiriyorsun. Bende hicbirsey yok suan. Zaten belirtilerim genelde istah artisi oluyor baska pek birsey olmuyor oda adete yakin. Senin yumurtlama nezamandi canim
İnşallah belirtilerim psikolojik değildir canım ben adetimin bittiği gün yumurtladım baya erken oldu bu ay
Aynen canım ya geçmiyor son 7 gün ama sanki 7 ay gibi
7 gün az kalmış canım ya ben şimdiye test yapmıştım bile oglumda hemen hemen bir hafta kala ogrenmistim
Benimde reglime 10 gün kala başladı bel ağrım çok şiddetli ağrıyordu
Simdi hamile misin canim

Yarın kan testi yaptırcam
27 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…