İnsallah17,27 olur inşallah:))
Resmi kırpAyy resim paylasilmiyorki ya
Cnm hic secenek cikmio direk album yok diyor anlamiyorum daha onc3 paylasiyordumResmi kırp
Resmi normal galeriden kır sonra buraya gir ve kirptigin resmi yükle cnmCnm hic secenek cikmio direk album yok diyor anlamiyorum daha onc3 paylasiyordum
Bu ay çok uğurlu geldi canım herkese inşallah artarak yükselir sağlıcakla bu defa:)Kuzum gecen ay 7 ondan once 4 cikmisti tiroid yuzunden. O yuzden bu ay umutlanamadim. Ama bu ay ki fark artik degerlerim duzgun
Benimde 11gun var hicbirsey yok. Yada ben dikkat etmiyorum,kendimi dinlemiyorum.Reglime 13 gün kaldı bel ağrım ve ara ara minicik batmalar hissediyorum kasığımda benim gibi bekleyenler var mı belirtilerinizz
Bende dinlemeyeceğim derken kendimi internette belirtilere bakarken buluyorum, normalde adet süresi kısa gelirken şimdi öyle uzun geliyor ki geçmiyor günlerBenimde 11gun var hicbirsey yok. Yada ben dikkat etmiyorum,kendimi dinlemiyorum.
aynen 17ekim gelmez banaBende dinlemeyeceğim derken kendimi internette belirtilere bakarken buluyorum, normalde adet süresi kısa gelirken şimdi öyle uzun geliyor ki geçmiyor günler
Aynen canım ya geçmiyor son 7 gün ama sanki 7 ay gibiBende dinlemeyeceğim derken kendimi internette belirtilere bakarken buluyorum, normalde adet süresi kısa gelirken şimdi öyle uzun geliyor ki geçmiyor günler
Benimde reglime 10 gün kala başladı bel ağrım çok şiddetli ağrıyorduReglime 13 gün kaldı bel ağrım ve ara ara minicik batmalar hissediyorum kasığımda benim gibi bekleyenler var mı belirtilerinizz
Ee şimdi hamile misin pekiBenimde reglime 10 gün kala başladı bel ağrım çok şiddetli ağrıyordu
İnşallah belirtilerim psikolojik değildir canım ben adetimin bittiği gün yumurtladım baya erken oldu bu ayaynen 17ekim gelmez banabelkide sende birseyler oldugu icin belirtileri arastiriyorsun. Bende hicbirsey yok suan. Zaten belirtilerim genelde istah artisi oluyor baska pek birsey olmuyor oda adete yakin. Senin yumurtlama nezamandi canim
7 gün az kalmış canım ya ben şimdiye test yapmıştım bile oglumda hemen hemen bir hafta kala ogrenmistimAynen canım ya geçmiyor son 7 gün ama sanki 7 ay gibi
Simdi hamile misin canimBenimde reglime 10 gün kala başladı bel ağrım çok şiddetli ağrıyordu
Sabah bende de kisa sureli bi bulanti oldu ama bu kadar erken bulanti olur mu bilemedimGaz var şuan belim ağrıyor hafiften bulantı oluyor bazen başım dönüyor uykum geliyor bakalım son 1 hafta
Yarın kan testi yaptırcamİnşallah belirtilerim psikolojik değildir canım ben adetimin bittiği gün yumurtladım baya erken oldu bu ay
7 gün az kalmış canım ya ben şimdiye test yapmıştım bile oglumda hemen hemen bir hafta kala ogrenmistim
Simdi hamile misin canim
Bende ona şaşıyorum ben ovulasyon testi yaptım 1 hafta oldu ilişki olalı ya benim ki psikolojik baskı kendime yada gerçekten döllenme oldu hayırlısı artikSabah bende de kisa sureli bi bulanti oldu ama bu kadar erken bulanti olur mu bilemedim
Yarın kan testi yaptırcam inşallahEe şimdi hamile misin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?