- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
Demekki dogruymus ayy yaa hepinizin basına insallah banada dua edin saglikla gelsinGozun aydin canim. Demekki ovu testi dogru kopkoyuydu seninki. Hamis listeye ekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki dogruymus ayy yaa hepinizin basına insallah banada dua edin saglikla gelsinGozun aydin canim. Demekki ovu testi dogru kopkoyuydu seninki. Hamis listeye ekliyorum
İnsallah kuzum sagsalim alasin kucaginaDemekki dogruymus ayy yaa hepinizin basına insallah banada dua edin saglikla gelsin
Ayyy hadi insallah sende hamilesindir hep beraber bekleriz gunumuzu
Olamaz çünkü biz eşimle sadece yumurtlama haftası üç gece birlikte oldukBelki gec dollenmedir
Ama o gun yaptiysaniz bile 3 gun aonra dollenebilir o yuzden silik cikiyo olabilirOlamaz çünkü biz eşimle sadece yumurtlama haftası üç gece birlikte olduk
Hayir ovulasyondan sonra normal test yaptim cift cizgi olinca dr gidip kan testi yaptirdimOvulasyon testi ile gebeliğini mi anladın?
Kiyamam canim benim. İnsallah hersey guzel olur bebegini sagsalim vaktindr zamaninda alirsin kucagina@GaSeLLe cnm listeye baktim simdi de guncellemissin.kendimu orada hamis olarak gorunce cok duygulandirdin beni.insallah bi sıkıntı yasamam ve gebeligim devam eder hayirlisiyla.Allah im sen büyüksün.isteyen herkese de nasip et insallah.kizlar okadar cok icten soyledim.
İnsallah cnm benim.darisi isteyen herkese.amiiiiiinnListede hamisleri gordukce icim aciliyor sira bizede gelir insallah
Ekliyorum hemenBeni de eklermisin 18ekim.
Tebrikler :)Kızlar meraba nedenini bilmediğim bi şekilde sayfadan ceza yemişim ben hsnoya ben test yaptım evde bi bakar mısınız sonra kan verdim sonuç yarın günüm 2 gün gectiEki Görüntüle 2051875 Eki Görüntüle 2051875 Eki Görüntüle 2051875
Tebrikler :)Arkadaslar benim bat 5 gun var ve hic bir belirtim yok bugin erken gebelik testi yaptim cift cizgiyi gordum sonra dayanamadim kan testi yaptirdim 56 cikti hamileyimmmmmm ama yinede sevinemiyorum nolur nolmaz keseyi kalp atisini bi duyalim insallah kimyasal falan olmasin insallah
Tebrikler canmmmHamileymisim