Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm benm merkezi bi yerde otryorum otrdum yerde hastane yok araba ile 15 dakka hastane uzaklıkta bende senin gibi çok tez canliyim acaip sabırsızimdir ama bazen mecbur olunca beklemek zorundayım ama yarın Son gidip hemen kab vericem randevu bulamadım yarın sabah 7 de evden çıkmam lazım anca sonuçlar erken çıkması icin
Anladim kuzum. Hayirli haberler verirsin insallah

2 gün sayfaya uğramadım maşallah sayfalar katlanmış :) inşallah hepimizin bu ay göbüşü dolar mutlulukla alırız haberleri burda paylaşiriz kimse umutsuz olmasın 2 sene bekleyen tam olmuycak her şey bitti dedikleri anda anne olcaklarini öğrenen çok insan var o yüzden umudunuzu heycaninizi sevincinizi mutluluğunuzu vede enerjinizi kaybetmeyin Allah var gam yok ;)

Valla oyle canim. Ev tasiyordum annemler bendeydi. Hergun esya topla sar esimle o yogunlukta birkez sadece beraber olduk ne ayak kaldirma ne bel kaldirma hemen kalkip yikandim evde insan var diye. Evi tasidik nasil istahim artti herseyede zir zir agliyom :) annem test yap sende bisi var dedi ilk cocuklar tup bebek olunca yok dedim konduramadim salak gibi adet sokturucu ictim normalde iki bardak icince adet olurum ama busefer olmadim enson test yaptim tabi soka ugradim. Malesef dusuk yaptim sanirim sokturucu caylar mahvetti bilemedim iste :KK43:
Ay kıyamam sana yaa çok üzüldüümm. Benim de eşim dışarda çalışıyo ayda 3 kerelik ilişkiyle oldu ama kimyasal oldu :( Bu ay da yok bilmiyorum sonrası ne olacak.

Ay kıyamam sana yaa çok üzüldüümm. Benim de eşim dışarda çalışıyo ayda 3 kerelik ilişkiyle oldu ama kimyasal oldu :KK43: Bu ay da yok bilmiyorum sonrası ne olacak.
Buay calisman olmadimi? Uzulme hersey takdir ilahi insallah rabbim sanada en kisa zamanda nasip eder canim

Kimyasa gebelik yasayanlar biter bitmez regli, calismalara baslasin.. hamile kalmaari cok kolaylasiyor hormonlar zirvede oldugu icin dr bana 1 gun arayla yap dedi ve gercekren hamile kaldim o zaman gerci kalp atisi durdu sonra ama yinede oldu

Buay calisman olmadimi? Uzulme hersey takdir ilahi insallah rabbim sanada en kisa zamanda nasip eder canim
Valla canım eşim geldikçe çalışma hep oluyo ama işte o da 2 haftada bir cuma gelip pazar gece gıttıgı için o günlerde ne olduysa artık. Yarın regl günüm bugün test yaptım malesef negatif. O yüzden kaldı kasıma yani.

Kimyasa gebelik yasayanlar biter bitmez regli, calismalara baslasin.. hamile kalmaari cok kolaylasiyor hormonlar zirvede oldugu icin dr bana 1 gun arayla yap dedi ve gercekren hamile kaldim o zaman gerci kalp atisi durdu sonra ama yinede oldu
Bende öyle biliyorum. Kimyasalı mart ayında yaşadım. Üzerinden 6 ay geçti ama çalışmalara rağmen olan bişey yok.

Valla canım eşim geldikçe çalışma hep oluyo ama işte o da 2 haftada bir cuma gelip pazar gece gıttıgı için o günlerde ne olduysa artık. Yarın regl günüm bugün test yaptım malesef negatif. O yüzden kaldı kasıma yani.
Anladim canim hayirlisi insallah esinin uzakta olmasi kotu olmus

Kızlar benimde bat 2 ekim di günüm geçiyor ama idrar testlerinde negatif çıkıyor.. adetim oyle pek şaşmaz benim göğüslerim çok ağrıyor bide arada bir kasiklarim

Kızlar benimde bat 2 ekim di günüm geçiyor ama idrar testlerinde negatif çıkıyor.. adetim oyle pek şaşmaz benim göğüslerim çok ağrıyor bide arada bir kasiklarim
Blkide gec döllenme olabilir isterseniz kan verin

Back