Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçırmamışsın hemen değerlendir benimde Cumartesi 2.foto gibiydi Cumartesi pazar değerlendirdik
Cnm esim 2 gün üst üste yapmio benim ilişki 8.11.13 ve Yarın sabahla 15.gün olucalk bakalım inşallah bu ay hamile kalırım umutluyum.sende hamile kalırsin inşallah tatlim Rabbim tüm isteyenleere nasip etsin

Kızlar habere bakın :))

Türkiye'de bir ilk... Hamileyken bir daha hamile kaldı

İzmir’de yaşayan Sevinç Çelik şubatta hamile olduğunu öğrendi. Bir ay sonra farklı yumurtasında yeniden döllenme olduğu ve ikinci hamileliğin başladığı belirlendi. Bu durum dünyada sadece 11 kez görüldü. 6 Ekim’de Poyraz ve Ayaz bebekler sezaryenle sağlıklı olarak dünyaya geldi.

Cnm esim 2 gün üst üste yapmio benim ilişki 8.11.13 ve Yarın sabahla 15.gün olucalk bakalım inşallah bu ay hamile kalırım umutluyum.sende hamile kalırsin inşallah tatlim Rabbim tüm isteyenleere nasip etsin
Inşşşşş canım benim vajina girişim sızlıyor mu zonkluyor mu bilemedim Umarım bi sıkıntın yoktur akıntı yada yanma da yok iltihap diyeyim kendimi de dinlemek istemiyorum bakalım

Inşşşşş canım benim vajina girişim sızlıyor mu zonkluyor mu bilemedim Umarım bi sıkıntın yoktur akıntı yada yanma da yok iltihap diyeyim kendimi de dinlemek istemiyorum bakalım
Evt cnm aynen ole afedersn otururken çok ağrım oluyo sanki alttan bisy sokuyorlar gibi ama belimde ki ağrı hiç geçmedi inşallah aman olsunda yavrum ben ağrısına razıyım canım valla

Kızlar ben az önce yaptm testi bole çıktı.8,11.13 ve yarında olursa 15 gün olmuş olucak yumurtlamayi kaçırdım mi acaba
Hayir canim kacmamistir. Dun okudugum makalede yumurtlamaya 3gun varken bilr denemek yeterliymis prof.dr yazmis bunu bide normal dr degil. Sen bugunde dene birak. Benim catlama oldugu gublerde koyuydu hatta dunde koyuydu ama catlamisti doktora gitmesem bende hala catlamadi sanacaktim. Bugun anca siliklesti.

Haberlerde izledim. Millette nasip var sans var :)

Gunaydin kizlar :) yeni aya girdik hepimize hayirli gelir insallah guzel haberler aliriz su listemiz hep hamileyle dolar. Rabbim hepimize buay gonlunden gecen dualarini hayirlisiyla nasip eder :)
Amin cmm benim inşallah sen ben ve Miniimalistt ucumüzde aynı zmanda o güzel haberi alicaz inşallah içimden öle geldi

Yeterlidir zaten Canim olacagi varsa oluyor inanki ne plan ne program lazim yeterki rabbim ol desin
Ole cnm inan buay ozenmeye çalıstim hiç bu kadr yapmamistim valla normalde yunurtlama da eşim haftada 2 sefer yapıp bırakırdik şimdi sukur 8.11.13
15 olucak inşallah tutar bacim ne diyim.eşimde neofortil ve klomen kullanıyo bide keçiboynuzu özü kullanıyorz bide kuru incir yiyor bakalım inşallah faydası olmustur

Amin cmm benim inşallah sen ben ve Miniimalistt ucumüzde aynı zmanda o güzel haberi alicaz inşallah içimden öle geldi
Ayy hadi insallah canim :)
Bende ayni dusununce aslinda 3senede bir kalmisim ama hic verimli calismadim. Yumurtlama zamanlari cok es gecmisligimiz var belkide nasip olmadigi icin calismasida olmadi nebiliyim. Simdi verimliyiz insallah karsiliginida aliriz

Evt cnm aynen ole afedersn otururken çok ağrım oluyo sanki alttan bisy sokuyorlar gibi ama belimde ki ağrı hiç geçmedi inşallah aman olsunda yavrum ben ağrısına razıyım canım valla
Bu durum ben çift çizgiyi görüp ilişki sonrası sabah yaşadım giyinirlen rahatsız etti şuan o zonklamayı yatınca hissediyorum bel ağrısı ve bacak ağrısı var

İnşallahşimdi zamani gelmiş olsn tatlım bizim de yüzümuz gulsun

Gunaydin kizlar :) yeni aya girdik hepimize hayirli gelir insallah guzel haberler aliriz su listemiz hep hamileyle dolar. Rabbim hepimize buay gonlunden gecen dualarini hayirlisiyla nasip eder :)
Amin canisi inşallah bu ay ful hamis olur burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…