Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ozaman sakin deneme. Allah korusun busefer olmaz dersin tutacagi tutar sonra pismanlik yasamaktansa hic yapmayin. İyice bitsin gitsin su enfeksiyon sonra deneyin

Ay ozaman sakin deneme. Allah korusun busefer olmaz dersin tutacagi tutar sonra pismanlik yasamaktansa hic yapmayin. İyice bitsin gitsin su enfeksiyon sonra deneyin
işte o nasıl geçecek ben anlamadım. adam gibi teşhis koyan yok. bekleyip göreceğim. ama bu ay benden de umut yok sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Lanet enfeksiyon yuzundrn ben kocaman bebek kaybettim. Doktoruma nedenini soyledigimde kocaman kadin bile hass... Diye kufru basti. Bazen basit gibi gorunsede enfeksiyon cok sinsi birsey insallah biran once kurtulursunuz biter gider sizden

Benim yakın arkadasimin eside 2013 yılında varikosel ameliyatı oldu ameliyattan 2 ay sonra eşi hamile kaldı darısı size inşallah ne işte calisyir esin ona göre birsey diycemde
inşAAallah hamiş olurum en kısa sürede .. 28 i yumurtlama günümdü ama ümidim yok bu ay .. 8 aylık evliiz hemen istediğimiz icin kontrole hemen gittik

işte o nasıl geçecek ben anlamadım. adam gibi teşhis koyan yok. bekleyip göreceğim. ama bu ay benden de umut yok sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Amin canim. Arastir en iyisi kimse ona git uzayip gider yoksa en azindan adam akilli teshis konulsun

Lanet enfeksiyon yuzundrn ben kocaman bebek kaybettim. Doktoruma nedenini soyledigimde kocaman kadin bile hass... Diye kufru basti. Bazen basit gibi gorunsede enfeksiyon cok sinsi birsey insallah biran once kurtulursunuz biter gider sizden
bilmiyordum enfeksiyondan kaybettiğini yaa. Allah sabrını versin. haklısın. inşallah şu son kullandığımız ilaçlar etkili olmuştur da sadece bu ayla kurtulurum.

selam kızlar eşim varikosel oldugunu öğrendik 5 ekimde ameliyat oldu ilişki yasagı iki haftaydı bat 11 kasım ümidim olmasa da insan bu halde dahi ümit ediyor daha ilk denemede
Cok gecmis olsun canim. Allah buyuk belli olmaz hersey allahin elinde. Kasima olmazsada birdahaki aya denersiniz

markette callısıyor kecciboynuzu opekmezi iciyor özünü ve doktor arısütü kapsül seklinde yazdı vitamin felan
Hımmm benm arkadsmin esi fren tamirinde çalışıyor ağır şeyleri kaldirmaktan varikosel olmustu

ben evlendikten hemen sonra gittim ultrassyonda herhangi bir sıkıntı görmemişti miyon kist yok demişti sonraada gitmedim

bilmiyordum enfeksiyondan kaybettiğini yaa. Allah sabrını versin. haklısın. inşallah şu son kullandığımız ilaçlar etkili olmuştur da sadece bu ayla kurtulurum.
İcimi yakip kavuranda o ya zaten hersey iyiyken gelisimi cok guzelken son dakikaya kadar patir patir tekmelerken birden kesildi hareketleri arastirmalar sonucu 100de 5 ihtimale yakalanmis bulunduk enfeksiyon kanini emmis son can cekisleriymis kuzumun. Zaten teshis konulunca 2gun sonra vefat etti. rabbim kimseye yasatmasin yani hamile kalmak degil saglikli olmasi onemli. Suan dualarim hep saglikli olsun yonunde
inşAallah ücüncü ayda yeniden sperm testi istedi doktor henüz bekelmedeyiz
İnsallah hersey guzel olur sizin icin. İyiki erkenden gitmis ogrenmissiniz sorunlari

Bendeki sorun öncesinde tüplerde yapisiklik varmış ağustosta hsg çekildim açıldı basınçlı şu ile 3 ay oldu ama hamile kalamadım bu ay yumurta takibine gidicem
inş hepimizin hayırlısıyla saglıklı bebişleri olur peki sence ben ultrasonda birşey cıkmadı yeniden doktora gitmeme gerek varmı rahim filmi felan hemen gerekli mi onu cektirmek hemen isemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…