Ay ozaman sakin deneme. Allah korusun busefer olmaz dersin tutacagi tutar sonra pismanlik yasamaktansa hic yapmayin. İyice bitsin gitsin su enfeksiyon sonra deneyinyok onu sormadım. onu sormaya kalktım burası kadın doğum hastanesi biz burda enfeksiyona bakmıyoruz dedi. spermde enfeksiyonun kesinlikle yok dedi sadece. ya denesem de enfeksiyon varsa ve hamile kalırsam, çocuk doğduğunda kör olarak doğabiliyor. ya da ölü doğabiliyor. kafayı yiyeceğim ya. biri bel soğukluğu diyor biri değil diyor. ne yapacağımı şaşırdım. üniversite hastanesine gideceğim eğer yine geçmezse bu lanet akıntı.
işte o nasıl geçecek ben anlamadım. adam gibi teşhis koyan yok. bekleyip göreceğim. ama bu ay benden de umut yok sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun..Ay ozaman sakin deneme. Allah korusun busefer olmaz dersin tutacagi tutar sonra pismanlik yasamaktansa hic yapmayin. İyice bitsin gitsin su enfeksiyon sonra deneyin
Lanet enfeksiyon yuzundrn ben kocaman bebek kaybettim. Doktoruma nedenini soyledigimde kocaman kadin bile hass... Diye kufru basti. Bazen basit gibi gorunsede enfeksiyon cok sinsi birsey insallah biran once kurtulursunuz biter gider sizdenyok onu sormadım. onu sormaya kalktım burası kadın doğum hastanesi biz burda enfeksiyona bakmıyoruz dedi. spermde enfeksiyonun kesinlikle yok dedi sadece. ya denesem de enfeksiyon varsa ve hamile kalırsam, çocuk doğduğunda kör olarak doğabiliyor. ya da ölü doğabiliyor. kafayı yiyeceğim ya. biri bel soğukluğu diyor biri değil diyor. ne yapacağımı şaşırdım. üniversite hastanesine gideceğim eğer yine geçmezse bu lanet akıntı.
inşAAallah hamiş olurum en kısa sürede .. 28 i yumurtlama günümdü ama ümidim yok bu ay .. 8 aylık evliiz hemen istediğimiz icin kontrole hemen gittikBenim yakın arkadasimin eside 2013 yılında varikosel ameliyatı oldu ameliyattan 2 ay sonra eşi hamile kaldı darısı size inşallah ne işte calisyir esin ona göre birsey diycemde
Amin canim. Arastir en iyisi kimse ona git uzayip gider yoksa en azindan adam akilli teshis konulsunişte o nasıl geçecek ben anlamadım. adam gibi teşhis koyan yok. bekleyip göreceğim. ama bu ay benden de umut yok sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
bilmiyordum enfeksiyondan kaybettiğini yaa. Allah sabrını versin. haklısın. inşallah şu son kullandığımız ilaçlar etkili olmuştur da sadece bu ayla kurtulurum.Lanet enfeksiyon yuzundrn ben kocaman bebek kaybettim. Doktoruma nedenini soyledigimde kocaman kadin bile hass... Diye kufru basti. Bazen basit gibi gorunsede enfeksiyon cok sinsi birsey insallah biran once kurtulursunuz biter gider sizden
markette callısıyor kecciboynuzu opekmezi iciyor özünü ve doktor arısütü kapsül seklinde yazdı vitamin felanBenim yakın arkadasimin eside 2013 yılında varikosel ameliyatı oldu ameliyattan 2 ay sonra eşi hamile kaldı darısı size inşallah ne işte calisyir esin ona göre birsey diycemde
Bende kasımda hamile kalirsin sen inşallah kuzuminşAAallah hamiş olurum en kısa sürede .. 28 i yumurtlama günümdü ama ümidim yok bu ay .. 8 aylık evliiz hemen istediğimiz icin kontrole hemen gittik
Cok gecmis olsun canim. Allah buyuk belli olmaz hersey allahin elinde. Kasima olmazsada birdahaki aya denersinizselam kızlar eşim varikosel oldugunu öğrendik 5 ekimde ameliyat oldu ilişki yasagı iki haftaydı bat 11 kasım ümidim olmasa da insan bu halde dahi ümit ediyor daha ilk denemede
Hımmm benm arkadsmin esi fren tamirinde çalışıyor ağır şeyleri kaldirmaktan varikosel olmustumarkette callısıyor kecciboynuzu opekmezi iciyor özünü ve doktor arısütü kapsül seklinde yazdı vitamin felan
inş canım sen ne zamandır deniyorsunBende kasımda hamile kalirsin sen inşallah kuzum
inşAallah ücüncü ayda yeniden sperm testi istedi doktor henüz bekelmedeyizCok gecmis olsun canim. Allah buyuk belli olmaz hersey allahin elinde. Kasima olmazsada birdahaki aya denersiniz
Ben 19 ay oldu bu ay lâ beraber inşallah bu ay Son ay olur kasımda ugurlu olur canm ben yanlış yazdm canm ya bence sen kasımda hamile kalirsin dedim ah şu klavye ahinş canım sen ne zamandır deniyorsun
inşşAallah canım bu duruma cok üzülüyorumBen 19 ay oldu bu ay lâ beraber inşallah bu ay Son ay olur kasımda ugurlu olur canm ben yanlış yazdm canm ya bence sen kasımda hamile kalirsin dedim ah şu klavye ah
sizde sorun ne pekiBen 19 ay oldu bu ay lâ beraber inşallah bu ay Son ay olur kasımda ugurlu olur canm ben yanlış yazdm canm ya bence sen kasımda hamile kalirsin dedim ah şu klavye ah
Stres yapma nekadar stres okadar olumsuzluk canm insallah en yakın zamanda kalırsıninşşAallah canım bu duruma cok üzülüyorumama nedense kasıklarımda agrı var böyle sguk soguk gibi belkide psikolojik
Bendeki sorun öncesinde tüplerde yapisiklik varmış ağustosta hsg çekildim açıldı basınçlı şu ile 3 ay oldu ama hamile kalamadım bu ay yumurta takibine gidicemsizde sorun ne peki
İcimi yakip kavuranda o ya zatenbilmiyordum enfeksiyondan kaybettiğini yaa. Allah sabrını versin. haklısın. inşallah şu son kullandığımız ilaçlar etkili olmuştur da sadece bu ayla kurtulurum.
İnsallah hersey guzel olur sizin icin. İyiki erkenden gitmis ogrenmissiniz sorunlariinşAallah ücüncü ayda yeniden sperm testi istedi doktor henüz bekelmedeyiz
inş hepimizin hayırlısıyla saglıklı bebişleri olur peki sence ben ultrasonda birşey cıkmadı yeniden doktora gitmeme gerek varmı rahim filmi felan hemen gerekli mi onu cektirmek hemen isemiyorumBendeki sorun öncesinde tüplerde yapisiklik varmış ağustosta hsg çekildim açıldı basınçlı şu ile 3 ay oldu ama hamile kalamadım bu ay yumurta takibine gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?