Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim amin. Oysa bi umut kalktim yeni ay yeni umutlar dua ettim namazimi kildim baya iyiydim sabah. Nolduysa oldu biranda. O kinayanlarinda basina gelir umarim aynisi gerginim iyice gerdiler manyaklar. İkizlerin biri kiz biri erkekti canim
Allah bagislasin canm ne güzel hem kız hem erkek rabbim bitande tatlı bim kardes verisin inşallah kuzum geriyor valla anlamadan dinlemeden meraklıları gibi

Yeniden yumurtluyor olabilirmisin? Benimki siliklesti cunki seninko yeniden yukselise gecmis
Vala anlamadım ki canım belkide yumurta büyüyor ama catlamıyor böyle de olabilir mi acaba çatlamadıgı için lh böyle pozitf olabilirmi

Vala anlamadım ki canım belkide yumurta büyüyor ama catlamıyor böyle de olabilir mi acaba çatlamadıgı için lh böyle pozitf olabilirmi
Ama inise gecmezdi ozaman hic. Sen belirti falan yasamadinmi akinti agri? Bir ihtimalde dollenme olursa adete kadar koyu devam ediyor diyenleride okudum insallah olumlu bir seydir

Allah bagislasin canm ne güzel hem kız hem erkek rabbim bitande tatlı bim kardes verisin inşallah kuzum geriyor valla anlamadan dinlemeden meraklıları gibi
Amin canim bir tane hemen olursa birinide 30dan sonra istiyorum tabi allah bilir yinede. Gonlumden gecen 4 cocuk :)

Ama inise gecmezdi ozaman hic. Sen belirti falan yasamadinmi akinti agri? Bir ihtimalde dollenme olursa adete kadar koyu devam ediyor diyenleride okudum insallah olumlu bir seydir
Yok benim öyle yumurtlama zamanımda akıntım agrım olmuyor sadece bugün cok hafif kaşıklarımda sancı var o da cok cok hafif . Bilemedim ya inşallah dediğin gbi olur benim dediğim gbi olmaz çünkü kaç gündür pozitif ve biz her gün denedik adet bitişinden beri yada gün aşırı yaptık. Çatlatma iğnesi alıp kendime iğne yapacak nerdeyse ya

Allah razı olsun canım inş olur ya

Allah razı olsun canım inş olur ya

Benim hedef Yok rabbim ne verirse o olsun ama bundan sonra artık korunmayı düşünmüyorum olduğu kadar çünkü o çocuk kolay olmuyor bunu anladım
Evet canm gerçekten kolay olmuyor valla du hemen hamile kaldım yok korunurken hamile kaldım sene geçmeden doguranlara gıpta ile bakıyorum ya

Sen uzerine duseni yaptin gerisi allahtan. Ara ara teste devam et pik duruma gelcekmi bi bak aslinda pik olmadigi surece koyu cikmis silik cikmis pek bi anlami yok. Onemli olan pik durumu

Sen uzerine duseni yaptin gerisi allahtan. Ara ara teste devam et pik duruma gelcekmi bi bak aslinda pik olmadigi surece koyu cikmis silik cikmis pek bi anlami yok. Onemli olan pik durumu
Evet yarından sonra tekrar yapıcam bakalım ne çıkacak hala daha pozitif çıkarsa bu imkansız testlerde hata var demek ki bunlara inanmamak lazım derim

Evet yarından sonra tekrar yapıcam bakalım ne çıkacak hala daha pozitif çıkarsa bu imkansız testlerde hata var demek ki bunlara inanmamak lazım derim
Dedigim gibi pik yapmadigi surece renk yogunluguna takilma canim. Pik yaparsa bilemem artik. Zaten su testlere verdigimiz parayla usg yaptirirdik. Birdahaki aya yetecek kadar elimde var oda bitince gun asiri degerlendiricem kendim test almicam

Hah şöyle üzülme gülsün yüzün hep:) inşallah kuzum bizim gibi olmak daha iyi kaygısız insanı hiç sevmem ben

Kızlar ya yumurtam pazartesi catladi bugun rutin test yapıldı beta hcg de vardı 0 cıktı bu ay da mi olmadi olsa 2 günde çıkardı degil mi yok yok saka o kadar tozutmadım henuz @GaSeLLe 0 verdiler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…