Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inş hepimizin hayırlısıyla saglıklı bebişleri olur peki sence ben ultrasonda birşey cıkmadı yeniden doktora gitmeme gerek varmı rahim filmi felan hemen gerekli mi onu cektirmek hemen isemiyorum:KK43:
Canm hemen istemiyorlar zaten buarada nekadarlik evliydin sadece doktor ultrasonlami baktı peki allatnmı baktı karindanmi canm

cnm yeni 8.ayımıza girdik 8 aylık evliyiz sadece karından baktı yumurtalıkların iyi dedi kist miyon yok herhangi bir sorun yok demişti
bende sadece ultrasondan gitmiştim. bende de sadece folikül kisti 27 mm dedi o kadar. herşey normal demişti. ama hormonlara ve tüplere de bakılması gerekiyor. bu ay onlara gideceğim adet olursam. artık doktor neye yönlendirir bilmiyorum ama.

bende sadece ultrasondan gitmiştim. bende de sadece folikül kisti 27 mm dedi o kadar. herşey normal demişti. ama hormonlara ve tüplere de bakılması gerekiyor. bu ay onlara gideceğim adet olursam. artık doktor neye yönlendirir bilmiyorum ama.
anladm cok tsk ederim kasımdan sonra horman testi icin giderim bende ins gerek kalmaz

cnm yeni 8.ayımıza girdik 8 aylık evliyiz sadece karından baktı yumurtalıkların iyi dedi kist miyon yok herhangi bir sorun yok demişti
Canm hormon tahlillerinede baktilarmı baksalardi keşke vajinal ultrasonda bakıldı ydi yumurtalik gelisimi nasıl diye bidaha git istersen sukadar aylık evliyiz bebek istiyoruz rutin kontrol istiyorm diye

Gunaydin canim. Sen dun benim testleri gormedinmi hala koyu ama yumurtam catlamis. O hormon gunlerce yuksek kalmiyormus ani yukselip iniyormus bi arastir googleden gorursun. Benimkide koyu anlamadim gitti ama en azindan ben artik ultrasona girdim catladigina eminim
Ya bak benim malesef oyle oldu o kadar ani yukselip indiki yakalayamadik bile :(

Ya bak benim malesef oyle oldu o kadar ani yukselip indiki yakalayamadik bile :KK43:
Seninkide pek bi hizli cikti buay. Neara yukseldide indi anlam veremedim. Ben bu aksam oylesine yaptim siliklesiyor. Kasiklarimda doluluk hissi oluyor ara ara gecen ay bel agrisi olnustu adet olana kadar buay o yok. Her ay birsey cikiyor aman :)

Eklentiler

• IMG_20171031_211620_709.jpg
    IMG_20171031_211620_709.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 20
İcimi yakip kavuranda o ya zaten :KK43: hersey iyiyken gelisimi cok guzelken son dakikaya kadar patir patir tekmelerken birden kesildi hareketleri arastirmalar sonucu 100de 5 ihtimale yakalanmis bulunduk enfeksiyon kanini emmis son can cekisleriymis kuzumun. Zaten teshis konulunca 2gun sonra vefat etti. :KK43: rabbim kimseye yasatmasin yani hamile kalmak degil saglikli olmasi onemli. Suan dualarim hep saglikli olsun yonunde

İnsallah hersey guzel olur sizin icin. İyiki erkenden gitmis ogrenmissiniz sorunlari
Kuzum sen her anlattiginda sanki yeni ogrenmisim gibi icim ciz ediyor :( kimbilir senin icindn neler geciyor. Allah bunu unutturacak baska aci vermesin :dua:

Seninkide pek bi hizli cikti buay. Neara yukseldide indi anlam veremedim. Ben bu aksam oylesine yaptim siliklesiyor. Kasiklarimda doluluk hissi oluyor ara ara gecen ay bel agrisi olnustu adet olana kadar buay o yok. Her ay birsey cikiyor aman :)
Sorma bende anlam veremiyorum.. Hala bi umut koyulasir diye test yapiyorum ama :(

Kizlar merhaba adet gunum bugun ama cok fena hastayim bogazlarin iltihapli yutkunamiyorum regl olursam antibiotik ve igne tedavasine baslicam suan daha olmadim bakalim hayirlisi :KK54:

Kuzum sen her anlattiginda sanki yeni ogrenmisim gibi icim ciz ediyor :KK43: kimbilir senin icindn neler geciyor. Allah bunu unutturacak baska aci vermesin :dua:
Bazen diyorum 4-5 haftalij olsa bukadar icim acirmiydi diye cevap bulamiyorum. Sagol canim benim amin. Rabbimden gelen birsey sonucta bende sik sik dile getirip kimseyi uzmek istemiyorum aslinda. Zor sadece dayanmaya calisiyorum gececek insallah

Kizlar merhaba adet gunum bugun ama cok fena hastayim bogazlarin iltihapli yutkunamiyorum regl olursam antibiotik ve igne tedavasine baslicam suan daha olmadim bakalim hayirlisi :KK54:
Havalar cok fena hep bi hastalik modunda herkes. Test yapacakmisin yoksa bekleyecekmisin daha

Bazen diyorum 4-5 haftalij olsa bukadar icim acirmiydi diye cevap bulamiyorum. Sagol canim benim amin. Rabbimden gelen birsey sonucta bende sik sik dile getirip kimseyi uzmek istemiyorum aslinda. Zor sadece dayanmaya calisiyorum gececek insallah
Insallah canim

Kızlar bnde az önce yaptm testi bole cikti.8,11.13 ve yarında olursa 15 gün yapmış oluyorm acaba kacirmismiyimdir yumurtlamayi

Kızlar bnde az önce yaptm testi bole cikti.8,11.13 ve yarında olursa 15 gün yapmış oluyorm acaba kacirmismiyimdir yumurtlamayi

Kızlar ben az önce yaptm testi bole çıktı.8,11.13 ve yarında olursa 15 gün olmuş olucak yumurtlamayi kaçırdım mi acaba

Eklentiler

• 1509479170182.jpg
    1509479170182.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 19
Back