Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar :) yeni aya girdik hepimize hayirli gelir insallah guzel haberler aliriz su listemiz hep hamileyle dolar. Rabbim hepimize buay gonlunden gecen dualarini hayirlisiyla nasip eder :)

İnşallah canım İnşallah:))

Amin cmm benim inşallah sen ben ve Miniimalistt ucumüzde aynı zmanda o güzel haberi alicaz inşallah içimden öle geldi
Allah mı söyletti canım aminn inşallah:))

Günaydın kızlar dün testim hcg 1.20 çıktı Sürekli ped koyuyorum oldum olacagım diye dün pembe akıntı geldi peceteye Sefaf renkliydi biraz içinde çok az pembelik vardı peceteye az geldi bi birde sabah 2 damar gibi küçüçük büyük I harfi büyüklüğünde bu kadar minnacık silince peceteye geldi adet yok pede gelen yok akan yok bu ne oluyor sizce bu Arada söyle anlatayım belim fatıyor kaşığım agrıyor batma var aşırı gaz sancım gazım var gögüsler şiş şişlik var uyku halsizlik var akıntı var ama su gibi yapısız ve sefaf
Eylül 28 inde korunmayı bıraktık 1 inde adet oldum 2 sinde bitti normalde 5 gün sürerdi 29 günde bir oluyordum adet olmadım 3 gün gecti adet bir gün geçti diye dün teste gittim 1.20 çıktı sizde bu ne olabilir ne okuyor doktor tekrar edeceğiz testi dedi bunu yaşayan var mı bugüne kadar hap koruma hapı falan kullanmadım hep doğal ve daha Eylül’ün 28 inde korunmayı bıraktık 1-2 ekim galiba korunmayı bıraktım diye oldu 2 gün adet olmaz sonuçta durumlar bu bunu yasayıpta hamiş kalan var mı buna yorumunuz nedir :/ endişelendim

İnşallah cnm benim ben bugun ve cuma günu de ypip bırakcam takdir Allahin

Gunaydin elmiram inşallah hayirlisini lir ve bu ay ilk haberi senden alıcaz galiba cnm

Son düzenleme:
Sagol kuzum okadarda duayla cikiyorum evden ilk defa boyle bisi geldi basima kac zamandir ne trafiklere giriyorum
Canm kafanda başka başka şeyler ondan bi anlık dalginligina denk gelmiştir allah beterinden korusun canisi ya

Sagol kuzum okadarda duayla cikiyorum evden ilk defa boyle bisi geldi basima kac zamandir ne trafiklere giriyorum
Kuzum sana bisey olmamış ya üzülme demekki olcak varmış bununla geçmiş bazen Allah bu şekilde çok büyük seylerden küçük şeylerle koruyor hiç üzme kendini olcak varmış küçük biseye benziyor maliyetide çok tutmaz sanir8m sen üzülme yeterki

Canım öncelikle endişelenme ve sakın kal başıma böyle bisey gelmedi gelen arkadaşta yok sanırım belki korunmayı bıraktığın için hormanal biseyler olmuş olabilir yarın dr bi muane ol detaylı horman testi ver ultrasonla bi baktir canım inşallah bebek müjdesi verirsin :) hemde doktor kontrolü çok önemli kist iltihap vs var mı hepsine baktir için rahat ede ede çalışmaları yaparsın

Canm kafanda başka başka şeyler ondan bi anlık dalginligina denk gelmiştir allah beterinden korusun canisi ya
Ya sabah kalktim namazdayken biyandan esime kahvalti hazirliyordum boregi koydum kostum namazi kilmaya bitene kadar anca kizarir dedim kapkara yandi aksilik 1. Esim gitti cocuklari uyandirdim kiz bir kalkti aglayarak zir zir agladi durdu sinirlerim bosaldi bende basladim aglamaya ama icim daraldi patladim patlicam. Sonrada bu kaza oldu iste sinirlerim bozuldu. Birde varya okulun orda kadin yiginagi aaa uuu yaparak bakmalari deli etti sanki insana carmisim gibi salaklar. Kendileri el arabasini suremez insana morel vercek yerde felaket olmus gibi sinir ettiler beni pisman oldum numarami biraktigima keske esimin nosunu yazsaydim direk. Simdi kimle muhattap olacagimi bilmedigim icinde geriliyorum
Yok canimya tutmaz az bisi surtuldu gocme bile yok bence boyalar bulasti birbirine oyle aman aman degil ama iste benimde bir huyum var baskasinin bir bardagini kirsam uzuluyorum cok kotu bir huy bir tl bozuk veriyor bazen yanimda arkadas pazarda fln onu vermegi unuttum diyelim kiz gece uyansam aklima gelir oan gidip veresim gelir :) baskasinin birseyine dokunup zarar vericem diye cok takintiliyim

Kızlar 9 . Günden itibaren yaptıgım testler bugün 15.günüm test kopkoyu bi ara silikleşmişti ben anlamadım gitti ne yapacağımı

Eklentiler

• CC05F6C8-9FE0-416E-90D1-8D384CECA103.jpeg
    31,5 KB · Görüntüleme: 39
O huy Bende de var demekki biz senle baya ortagiz :) 1 lira borcum olsa batar o bana hemen versem komşudan bisey isterim hemen veririm kimsenin tabağı canagi kalsın istemem hemen doldurup yollarim huy işte inşallah anlayışlı biridir ama öyle aman aman kizcak bi durumda yok kuzum kendi nonu verdiğin iyi olmuş hadi cemkiren tiptense ilk kocani arayıp sen nasıl araba kullaniyon vs ehliyeti nerden aldın vs dese esinle aran gerilir kendi nonu verdiğin iyi olmuş kuzum hiç üzülme büyütecek bi hasar yok inşallah anlayışlı biridir bide nonu bıraktın ordan anlamalı düşünceli bi insan diye biz bu huyla ne kadar yaşarız ki çok merak ediyorum ya az kaygısız olmak isterdim laylaylom yaşamak isterdim :)

Kuzum ya kıyamam vardır bundada bi hayır canm benjm aksilikler işte geldimi üstüste keşke kendi nonu yazmasaydin inşallah sorunsuz bisekilde haleldersin aynen kuzum sanki ne olmuş gibi ususmezlermi insanın başına neyse çok sıkma canını inşallah rabbim gidersin sıkıntılarını buarada senin ikizler 2side erkek değilmiydi benmi yanlış anladım

Valla cemkirirse bende cemkirirm hatta uyuz olsun diye yaptirmiyorum git ispatla derim sanki kamerami var 3-5 mahalleli teyzeye eglence oldu bitti gitti derim esim on kez aradi uzulme duzelir yapilir diye ama takmadan duramiyorum offf. Tabaklari canaklari kaldiginda hemen kullanmadigim dolaba koyar ilk firsattada geri veririm napalim bizde boyleyiz iste allah gonlumuze gore versin insallah

Amin canim amin. Oysa bi umut kalktim yeni ay yeni umutlar dua ettim namazimi kildim baya iyiydim sabah. Nolduysa oldu biranda. O kinayanlarinda basina gelir umarim aynisi gerginim iyice gerdiler manyaklar. İkizlerin biri kiz biri erkekti canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…