- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Gri cizgiyse at geri genelde kurudugu icinde bazen silik cizgi cikiyor ama gri oluyor. Pembeyse birumut var demekki sabah ilk idrarla tekrarla testi
Pembeydi tekrarlicam sabah bunu yasayan varmi merak ettm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gri cizgiyse at geri genelde kurudugu icinde bazen silik cizgi cikiyor ama gri oluyor. Pembeyse birumut var demekki sabah ilk idrarla tekrarla testi
Var canim. İnsallah seninkide gebeliktendir.markasi ne testin laboquick marka testte cok cikiyormus oyle malesef testin azizligi.Pembeydi tekrarlicam sabah bunu yasayan varmi merak ettm
Pyro clinice test canmVar canim. İnsallah seninkide gebeliktendir.markasi ne testin laboquick marka testte cok cikiyormus oyle malesef testin azizligi.
Baya koyu cikmis bu insallah hamilesindirKızlar bugün adet olmayı bekliyodum ha oldum olcam halada öyle olmak üzere gibiyim ovu testi vardı elimde yaptım sonuç bu yarın sabah gebelik testi yapcam bakalım kırmızılar gelmezse
Yarin dene yeniden bakalim. Sonucu bildir bizede :) insallah guzel sonuclarla karsilasirsinPyro clinice test canm
Insallah canm cok tesekkur ederimm. :))Yarin dene yeniden bakalim. Sonucu bildir bizede :) insallah guzel sonuclarla karsilasirsin
İnşallah canım sabah haber ederim olumlu olumsuzBaya koyu cikmis bu insallah hamilesindir
Merhaba kizlar. Adetim 5 gun gecti bugun evde test yaptim 1 2 dakika bekledm ve cope attim negatifti. Aradan bir saat gecti copu cikarirken farkettim 2. Cizgi vardi ama silik.
Acaba test gecersz mi uzerinden cok zaman gectgi icin mi cikti. Bosa umitlenmek istemiyorm.
Kızlar bugün adet olmayı bekliyodum ha oldum olcam halada öyle olmak üzere gibiyim ovu testi vardı elimde yaptım sonuç bu yarın sabah gebelik testi yapcam bakalım kırmızılar gelmezse
İnşallah canım sabah artık nasipseInsallah vardirrr :) 5 dk bekle bide canim hemem atma cope aaaa :)))))
Hadi hayirlisiyla insallah guzel haber verirsin♡ :)))))
Insallah vardirrr :) 5 dk bekle bide canim hemem atma cope aaaa :)))))
Hadi hayirlisiyla insallah guzel haber verirsin♡ :)))))
Sabah ilk idrarla yapicam bide canm
Insan umit bagliyor ne garip birseymis . :))
1 saat sonra bariz bir cizgi vardi pembemsi fakat bazi testlerde olablyorms. Gecersiz diyorlar genelde kimiside gebelik olmasa 2.cizgi on gun sonra bile ckmaz diyor bilemedm. Resmini cektm atarm smd.
İnsallah canim. Ekliyorum duruma gore ayarlariz olmazsaevet 47gün sonra adet oldum :) @GaSeLLe kasım bat inşallah zamanında olursam 25 kasım. tekrar eklersin canım listeye. cuma günü hormon testlerini yaptırıcam. inşallah herşey yolundadır.
Yuklenmemis canim.Sabah iyi haberler olsun bakalim :)
Ama genelde gec cikan cizgiler baz alinmaz,umudunu yitirmeden sabahi bekle :)
Evet aldım. Yeni müsait oldum canım. Herşey normal değerlerin güzel dedi. Ancak devlet hastanesi yaa. Adam bisey sormaya fırsat vermedi.
Devlettemi yapildu hayret nasil baktilar? Gozunuz aydin iyi cikmasina sevindim. Benimde kafami bir arkadas karistirsi bizde volum 6.3 cikmis nettede 6.5 bazilarindada 6 ml olmali yaziyor. Yani sinirdayiz diger siteye gore asmisiz degeriEvet aldım. Yeni müsait oldum canım. Herşey normal değerlerin güzel dedi. Ancak devlet hastanesi yaa. Adam bisey sormaya fırsat vermedi.