Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün adet olmayı bekliyodum ha oldum olcam halada öyle olmak üzere gibiyim ovu testi vardı elimde yaptım sonuç bu yarın sabah gebelik testi yapcam bakalım kırmızılar gelmezse

Eklentiler

• IMG_2190.PNG
    273,3 KB · Görüntüleme: 44

Insallah vardirrr :) 5 dk bekle bide canim hemem atma cope aaaa :)))))

Kızlar bugün adet olmayı bekliyodum ha oldum olcam halada öyle olmak üzere gibiyim ovu testi vardı elimde yaptım sonuç bu yarın sabah gebelik testi yapcam bakalım kırmızılar gelmezse

Hadi hayirlisiyla insallah guzel haber verirsin♡ :)))))

Insallah vardirrr :) 5 dk bekle bide canim hemem atma cope aaaa :)))))

Hadi hayirlisiyla insallah guzel haber verirsin♡ :)))))

Sabah ilk idrarla yapicam bide canm
Insan umit bagliyor ne garip birseymis . :))
1 saat sonra bariz bir cizgi vardi pembemsi fakat bazi testlerde olablyorms. Gecersiz diyorlar genelde kimiside gebelik olmasa 2.cizgi on gun sonra bile ckmaz diyor bilemedm. Resmini cektm atarm smd.

Yuklenmemis canim.Sabah iyi haberler olsun bakalim :)
Ama genelde gec cikan cizgiler baz alinmaz,umudunu yitirmeden sabahi bekle :)

evet 47gün sonra adet oldum :) @GaSeLLe kasım bat inşallah zamanında olursam 25 kasım. tekrar eklersin canım listeye. cuma günü hormon testlerini yaptırıcam. inşallah herşey yolundadır.

Evet aldım. Yeni müsait oldum canım. Herşey normal değerlerin güzel dedi. Ancak devlet hastanesi yaa. Adam bisey sormaya fırsat vermedi.
Devlettemi yapildu hayret nasil baktilar? Gozunuz aydin iyi cikmasina sevindim. Benimde kafami bir arkadas karistirsi bizde volum 6.3 cikmis nettede 6.5 bazilarindada 6 ml olmali yaziyor. Yani sinirdayiz diger siteye gore asmisiz degeri

Fazla olmasi hamileligi zirlastirir hasar testide yaptirin dedi arkadas. Kafam karisti ayrica esimde yaptirmaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…