• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet benimkide inanmayacakmis :KK43: acikta sinirli konustu bana biraz moralimi bozdu bende destek olmuyorsun kimle konusacam dedim :KK43:. On gun gecince doktora gidecekmisiz sonrada kalp atislarini duyuncaya kadar kimseye soylemeyecekmisiz.. erken sevinip daha cok uzulmek istemiyormus :KK43:
Insana hayal kurdurmazlar laf ettirmezler hepsi aynı bozma moralini

Evet benimkide inanmayacakmis :KK43: acikta sinirli konustu bana biraz moralimi bozdu bende destek olmuyorsun kimle konusacam dedim :KK43:. On gun gecince doktora gidecekmisiz sonrada kalp atislarini duyuncaya kadar kimseye soylemeyecekmisiz.. erken sevinip daha cok uzulmek istemiyormus :KK43:
O da senin icin soylemistir canim uzulme diye

Ayni canim aksamlari biraz belim ve bacaklarim agriyor iki gundur, dinlenme ihtiyaci hissediyorum. Geceleri uyuyamiyorum surekli uyaniyorum gunduz de hep uykum geliyor duzenim bozuldu..
Bugun dahiliyeye gittim tekrar kan verdim tah degerim biraz daha dusuktu sukur ama yine de dr ilac verecek muhtemelen cunku gebelikte olmasi gereken deger daha da dusuk. Yarin ilac dozunu ayarlayacak doktor.

Sende durumlar nasil
Ben çalışıyorum üstelik canim iştahım varla yok arası duygu yoğunluğu çok eve gelince eşim e sarıyorum :) belim ağrıyor uykuda problem var sürekli wc deyim bölük uykular üstüne birde sigarayı bıraktım evde temizlik yaptirmiyolar eşim ve kizim anlayacağın tuhafım perşembe için dr gidicem korkuyorum kese için kafam bi dunya

Insana hayal kurdurmazlar laf ettirmezler hepsi aynı bozma moralini
Iyi bari tek degilmisim..

O da senin icin soylemistir canim uzulme diye
Biliyorum benim icin de soyluyor kafami takmayayim diye ama bana konusunca daha iyi geliyor.. o aklimdan cikarayim istiyor ama konusmamakla aklimdan cikmiyorki zaten baska sey dusunmuyorum :(

İyi akşamlar kızlar bugün çok yoğundum hiç uğrayamadım:) Nasılsınız bakalım inşallah moraller keyifler yerindedir. Bugün yine 2 defa ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı 9. günüm bakalım yarın nasıl çıkacak. Bu ay ilk defa kullandığımdan adet bitiminden itibaren başladım tutmazsa gelecek ay daha geç başlarım dünü değerlendirdik bugün dinlenme zamanı yarın çalışmaya devam inşallah:)

İyi akşamlar kızlar bugün çok yoğundum hiç uğrayamadım:) Nasılsınız bakalım inşallah moraller keyifler yerindedir. Bugün yine 2 defa ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı 9. günüm bakalım yarın nasıl çıkacak. Bu ay ilk defa kullandığımdan adet bitiminden itibaren başladım tutmazsa gelecek ay daha geç başlarım dünü değerlendirdik bugün dinlenme zamanı yarın çalışmaya devam inşallah:)
Silikte olsa yokmu canim? Bende silik cikiyor nezaman yapsam. Bitek ivu zamani koyulasti. Bende 12.gunden baslicam bugun 10. Gunum. Gecen ay cok erken baslayip testleri cabuk tukettim busefer sabirliyim :)

Cnm zararli bisey yokki enfeksiyon varsa onlari sokuyo ve kanallari aciyormus yani bziim aarkadas onu yapmadan hamile kalamiyormus
Bunyeler farkli tabi olabilir. Ben sogan kurunu yaptim herkes nasil met ediyor yok ilk aydan hamile kalmis yok kisti erimis benim dahada adet duzenimi bozdu :KK12: incir kuru corekotu kuru hepsini yaptim hicte sonuc alamadim :110:

Silikte olsa yokmu canim? Bende silik cikiyor nezaman yapsam. Bitek ivu zamani koyulasti. Bende 12.gunden baslicam bugun 10. Gunum. Gecen ay cok erken baslayip testleri cabuk tukettim busefer sabirliyim :)
Tatlım silik değil 2. çizgi hiç yok bende :) burdaki testlerde hep silik çizgi görüyordum ama 2 gündür yapıyorum tek koyu bir çizgi var 2. henüz hiç çıkmadı bakalım 3,4 gün sonra çıkması lazım 14. gün yumurtlama oluyor genellikle benimde 9. günüm çok yakınız bu ay canım inşallah güzel haberler alırız hep beraber:))

Tatlım silik değil 2. çizgi hiç yok bende :) burdaki testlerde hep silik çizgi görüyordum ama 2 gündür yapıyorum tek koyu bir çizgi var 2. henüz hiç çıkmadı bakalım 3,4 gün sonra çıkması lazım 14. gün yumurtlama oluyor genellikle benimde 9. günüm çok yakınız bu ay canım inşallah güzel haberler alırız hep beraber:))
İnsallah canim. Senin hormonlar farkli demekki. Sen 13 bende 14 kasim yine erken olmazsam ayni zamana geliyor. Belirtileri testleri paylasiriz neguzel :)

İnsallah canim. Senin hormonlar farkli demekki. Sen 13 bende 14 kasim yine erken olmazsam ayni zamana geliyor. Belirtileri testleri paylasiriz neguzel :)
Birde çoban çantası aslan pençesi civan perçemi çayı yapın derim kızlar adetin 2 günü sabah akşam bir bardak demleyerek 5 gün için yumurta kalitesi icin

K Kayra2021 uzulme canim benim esimde ayni konusma kafana takma diyor. Aslinda haklilar hele millete soyleme konusunda 100de 100 katiliyorum kalp atisini birak millet gorup anlayana kadar kimseye soylemeyecegim. Annem ve en yakin arkadasim haric
Bizde söylemedik iki arkadaşım biliyor ailede bilmiyor biraz daha gecsin

Bunyeler farkli tabi olabilir. Ben sogan kurunu yaptim herkes nasil met ediyor yok ilk aydan hamile kalmis yok kisti erimis benim dahada adet duzenimi bozdu :KK12: incir kuru corekotu kuru hepsini yaptim hicte sonuc alamadim :110:
Hadi ben hic bisey denememistim simdiye kaxar ama sut buhari bi denicem bakalim belki vesile olur kismet

İnsallah canim. Nasil gidiyor hamilelik?
Fazlaca bulantılı hemde sabahtan aksama kadar kalkamıyorum yataktan bugun kalp atısını duydum bak resmine

Eklentiler

• 8C63717F-672B-4DAB-9372-E0B0FE17B850.jpeg
    8C63717F-672B-4DAB-9372-E0B0FE17B850.jpeg
    30,4 KB · Görüntüleme: 33
Back