• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kızlar bu yerleşme kanaması değil adet artık baya yoğun geliyor :duduk:ben batımı yine 28 günde bir ayarladım bakalım yeni bat 20 kasım oğlumda 2. Ay kalmıştım hemen demek çok ara vermemek lazım 7 yıl oldu rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize bence vaktini bekliyor bebişler ben artık takmıycam kızlar bırakıyorum oluruna :KK55:

Daha 2 aylık evliyim ben canım taktığım yok henüz :) örnek olarak anlattım ❤️❤️
:KK49:

Hatirladiimm yazmistin :) Hayirlisi olsun insallah.

Ozeniyorum oyle korunmayi biraktimi tak diye gebe kalan bayanlara :)

Iste hicbisy yoksa ancak kuzum.
Oyledide noldu bu sefer yolunu sasirdi bebe iste :)))) herseyde bi hayir vardir

Suan bizde hersey iyi bebecik hemen gelse keskee. Senin cocuk varmi ? Valla cok kisiyle yazisinca aklimda tutamiyorum:oops:

Sende ancak toparlanmissin sayilir
Insallah hersey o gelecek bebis icindir olur bu ay :) perhizde sansli gelir belki :)

Var canım 2014 Mayıs dogumlu bi kızım var cok sukur :) konusmamistik galiba.
Ben sizi okudukca kaldim burda sadece :)))))))

Sende ancak toparlanmissin sayilir
Insallah hersey o gelecek bebis icindir olur bu ay :) perhizde sansli gelir belki :)

Var canım 2014 Mayıs dogumlu bi kızım var cok sukur :) konusmamistik galiba.
Ben sizi okudukca kaldim burda sadece :)))))))
Allah bagislasin yavrunu. dis gebelik gecirip korunma surecine gecen sendin dimi canim? Bakalim bizde buay napacaz. Pehrizli olmazsa pehrizsiz olmassa oda degisikligi yapacaz artik :D olana kadar hercesit denicez

Allah bagislasin yavrunu. dis gebelik gecirip korunma surecine gecen sendin dimi canim? Bakalim bizde buay napacaz. Pehrizli olmazsa pehrizsiz olmassa oda degisikligi yapacaz artik :KK70: olana kadar hercesit denicez

Amin cumlesini insallah :)
Evet o bendim beklemedeyiz :)
Yapin yapin ne yapacaklari ne zaman gelecekleri belli olmuyor nasilsa bebelerin :)))))

Amin cumlesini insallah :)
Evet o bendim beklemedeyiz :)
Yapin yapin ne yapacaklari ne zaman gelecekleri belli olmuyor nasilsa bebelerin :)))))
Bize takilarak zamanini gecir ozaman kuzum nasilsa bizde eksinler bitmiyor :) heyecan yapa yapa akip gider zamanin hele su batlar yaklassin bak ne heyecanlar donuyor :)

Bize takilarak zamanini gecir ozaman kuzum nasilsa bizde eksinler bitmiyor :) heyecan yapa yapa akip gider zamanin hele su batlar yaklassin bak ne heyecanlar donuyor :)

Bilmem mi :) kizimida burda gecirdim ben :) hala suren dostluklarimiz var 2013ten bu yana,ve arkadas olan bebislerimiz var :)

Bende kaldim valla sizle,size sevinecem once insallah :)

Biri baska bi fikir sunuyor,baska biri biseyden anliyor bence cok guzel saygiyla devam ettikten sonra herkes bisy ogreniyor,iyi bi haber bile herkese bi umit oluyor.

GaSeLLe sonucunu yorumlatabildin mi netten. birde doktorlar sitesinde hemen cevap veriyorlar. bilgin olsun. değerlerini yaz ona göre mutlaka bir doktor cevap veriyor. ben yazmıştım ertesi gün cevap verdiler. bu arada bizde bugün verdik sperm testi. yarın sonuç alacağız. belki bizim sonuca göre yorumlarsa yarın yardımcı olurum aralıklarına göre uygunluk şu bu belki aynı çıkar sonuçlar.

İnsallah iyiye isarettir ama daha cok mevsimsel gibi kime baksam erken oldum buay diyor. Zaten herseyden etkileniyorlar mubarekler :)
Cnm mevsim gecislerinde bile benim regl 40 gunu felan buluyor ..erken olunca ala ala dedim kesin bende bi hastalik var hemen doktora gittim :)

Cnm mevsim gecislerinde bile benim regl 40 gunu felan buluyor ..erken olunca ala ala dedim kesin bende bi hastalik var hemen doktora gittim :)
Valla bende sastim dedim busefer erken geliyor demekki farki bisi olacak hamidlik gibi mesela :) normalde demen gibi gecikirdim :)

Back