Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erva Yaren dunur senin bati ekliyimmi? Yoksa kafa dinlemekte kararlimisin bence dinleme kocalara rahat olmasin
Sevgili dünürum :) bu ay önemli günler yokum sanırım kardeşim askere gitcek onu yolcu etmeye gitcem kıl payı yakalarsam yakalabilirim ama bu ayda fos gibi sen ekle yinede 19 kasımcik :)

Canım keçiboynuzu pekmezi ile soğuk pres keçiboynuzu arasında fark var mı? Ben eşime keçiboynuzu pekmezi almıştım onu kullandı yanlış şey mi aldık
İllaki vardir faydasi ama netten ve aktarin demesine gore pekmez olan sekerli ve kaynamis oluyor digeri soguk sikim ve daha fazla etkiliymis bende kur deniyordum daha once keci boynozunu kaynatarak icirme kuru vardi sonra bunu duyunca bunu aldik. Bitince pekmeziniz soguk pres keciboynozu ozu alin odaha iyi

Amin

Bende böyle bir öneri arıyordum. Valla iyi oldu. Bende deneyim.. soğuk presi eczaneden mu aldın canim

Tamam canım sağol 3 ay olacak 1 kavanozu yeni bitirmek üzere. Adam unutuyor yemiyor. Ben hafta içi gidip aktarlara bakayım soğuk pres alayım canım

Ah canım ah yaşayan bilir derler çok doğru bacim ben 3 kez tüp bebek yaptm iyi bilirm Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benimde ve Burda ki buTun herkesin bi gün olucak bebisi ben inanıyorum

Bizde koskanin pekmezini kullandık hiç bir şey olmaz içir cnm
1 kavanoz bitmek üzere canım. Bakalım yenisinide soğuk pres olarak alayım. Keçiboynuzu kürü de yaptım geçen ay. Şimdide incir yapıcam eşime sabahları zeytinyağında beklemiş. Kendimde soğan kürüne başladım. Artık Rabbim inşallah mucizesini gönderir

Bizde koskanin pekmezini kullandık hiç bir şey olmaz içir cnm
Canım biz birde eşime keçiboynuzu kürünü 1 hafta sabah akşam yaptım sonra bayram tatili girdi araya akşamları yapmadım. Aradan 1 ay geçti yine sadece 1 hafta sabah akşam yaptım sonraki hafta akşamları yapmadım. Bu yaptıklarımda faydası olur değil mi?

Ah canım ah yaşayan bilir derler çok doğru bacim ben 3 kez tüp bebek yaptm iyi bilirm Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benimde ve Burda ki buTun herkesin bi gün olucak bebisi ben inanıyorum
Kiyamam bitanem insallah bizden once rabbim hic bebegi olmayana versin sonra bize versin insallah. Benim tuo bebekte 6bayandik iceri girip hamis oldugunu ogrenende agliyordu hamile olmayanda agliyordu sormaya korkuyordum. Biri mutluluktan biri uzuntusunden yanimiza ugramadan kosar gibi cikiyorlardi klinikten ben evde test yaptigim icin biliyordum hamile oldugumu oyuzden rahattim. Cok sukur olmayanlarinda sonraki denemelerinde oldugunu duydum cok sevindim. Allah kimseyi aratmasin konu evlat olunca cok zor

Kesinlikle akşam ları içir Bir hafta sabah akşam sonrası akşam ayda bir dönmeli bu düzen çayda içir çoban çökerten çayı

Amin cnm benim inşallah benim de bir yavrum olur da sevinirim çok istiyoruz inanki eşime de keçiboynuzu özü,klomen neofortil kullanıyo bide çoban çökerten otu aldım onu demliycem bide incir zeytinyağına koycam vercem eşime.bu ay cok emek verdm inşallah sonucunda yavruma kavusurum

İnsallah canim insallah kavusursun kavusuruz.. Sizin sorun neydi? Birde sen cekilmistin histeroskopi eve geldigimden beri hafif kanli su akiyor sendede varmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…