• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1508765602401-1731369505.jpg
1508765602401-1731369505.jpg kuzularıım bizden önce anne baba olacaklar :-)

Ilaç kullanıyorsan seninki en güzeli canım ben sadece üzülmemek için günü geçmeden yapmayalım zaten günümüz 4 gün gectimi illaki biseyler vardır ki geçti diye sevinebiliriz yani en azından kendim için öyle 31. Gün geçtimi sevinebilirim :)
Üzülüyorum ama sonra geçiyor:) Toparlıyorum kendimi. Böyle komalara girdiğim söylenemez:) Allah hayırlı vakitte nasip etsin inşallah

Canım bende yaptım o kürden ama ben 1 hafta falan devam edebildim sonra etmedim bazı arkadaşlara fayda ettiği gibi bazılarına da adet gecikmesi yaşatmış iltihap yoksa hiç yapma istersen benimde iltihap yoktu denemek için denedim bunu da yapmadım demeyim diye :)
Canım benim geçen ay değişik geçti yumurtlama kanamam uzun sürdü adetim geç geldi. Benim birde göğüs uçlarımda beyazlık var doktor süt akarsa problem olur dedi akmadı ama galiba pco olanlarda öyle durum var. hormonlarım bozuldu gibi geliyor soğan kürünü İbrahim saraçoğlu hiç zararı olmaz diyor. Pco kist ne varsa faydası olurmuş hormonları düzenlermiş. Bende kullanayımda hormonlarım düzene girsin istiyorum. Hamile kalan çok kişi var inşallah bende hamile kalırım.

Canım benim geçen ay değişik geçti yumurtlama kanamam uzun sürdü adetim geç geldi. Benim birde göğüs uçlarımda beyazlık var doktor süt akarsa problem olur dedi akmadı ama galiba pco olanlarda öyle durum var. hormonlarım bozuldu gibi geliyor soğan kürünü İbrahim saraçoğlu hiç zararı olmaz diyor. Pco kist ne varsa faydası olurmuş hormonları düzenlermiş. Bende kullanayımda hormonlarım düzene girsin istiyorum. Hamile kalan çok kişi var inşallah bende hamile kalırım.
Dene bakalım canım inşallah güzel haberini alırsın buda vesile olmuş olur :)

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım çalışmaların inşallah bu ay beklenen var gelmez :KK66:

İnşallah canım ya hep birlikte:))

İyiyim kuzum @Erva Yaren
Kizlar cok sukur bitti. Histeroskopimi oldum geldim yapisiklik vs hicbisi yok cook sukur bebeginin olmasi icin hic bir sorun yok dedi dr. Vee en guzeli korunmaya gerek yok iceriye siktigimiz sadece tuzlu suydu dedi. Yani ilac vs yok. 3gunluk antibiyotik yazdi sadece. Simdi esimin tahlilini yaptirmaya gidiyoruz sabah ozele gittik 125tlcik oldugunu soyledi bende ozel labarotuvara sordum 40tl dedi. Sizce fiyattan dolayi yalnis sonucla karsilasirmiyizki? Digeri cok pahali. Devletteki randevumuz yatti benim isimden dolayi birdahada randevu alamadim cok gec tarih veriyorlar
Çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına canım:))

Miniimalistt Miniimalistt hayirli olsun baslamissin :) bende 12.gun itibariyle baslicam
Hadi bakalım hayırlısı hepimize:)

Ne verdin kuzum ne kaçırdım hamilemisin yoksa
Keskeee ama nerdeee :)) adet oldum ekimde. Histeroskopi cekildim hormon testi verdim hepsi iyi cok sukur. Esime spermiyogram tahlili verdik yarin oda elimizde olur insallah. Buaya siki calisma var :) soguk pres keciboynozu ozude aldim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin :dua: ara ara yaz ozletme kendini gunune az kalmis hadi guzel haberlerle gel:anneadayı::KK200:

Kizlar sizin heyecaniniz bana da heyecan oldu :)
Sadece regl beklesemde,zaman sizle cabuk gececek galiba ve inaniyorumm guzel haberler alacazzz:KK5:

Kizlar sizin heyecaniniz bana da heyecan oldu :)
Sadece regl beklesemde,zaman sizle cabuk gececek galiba ve inaniyorumm guzel haberler alacazzz:KK5:
Birde bizi dusun :D ama varya bugun cok uzuldum kac yasinda insanlar vardi 40in uzerinde hastanede ilk cocugu icin ugrasan hepsine icimden dua ettim. Tup bebek merkezinde oldu islemim kadinlarin biri hap aliyor biri yumurta toplattiriyor aygin baygin giren cikan rabbim yardimcilari olsun :dua:

Benim oglumda cok cok dusuktu ben hic bakmadim bile az mi cok mu diye cok sukur sonra cok guzel gelisti insallah bu da oyle olur. Rabbim cumlemizin evladini bagislasin
Bugün gttik dr göremedi perşembe gidicez 1500 olmayınca göremeyiz dedi hamilelik kesin dedi canim sıkıldı sen gittinmi cnm dr

Kuzum bende özledm ama işim okadar yoğun ki yazacak vakit bile bulamıyorum , kan testi yapmadm geçen ay aceleci davrandm :) bu ay cumaya kdar bekleyeyeim diyorum belirtiler nedir kızlar yaaa hele söyleyin :)hiç bişeyde yok
Bekle bakalım canım inşallah vardır belirti olmasa bile bebiş olabilir ;)

Keskeee ama nerdeee :)) adet oldum ekimde. Histeroskopi cekildim hormon testi verdim hepsi iyi cok sukur. Esime spermiyogram tahlili verdik yarin oda elimizde olur insallah. Buaya siki calisma var :) soguk pres keciboynozu ozude aldim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin :dua: ara ara yaz ozletme kendini gunune az kalmis hadi guzel haberlerle gel:anneadayı::KK200:
Canım keçiboynuzu pekmezi ile soğuk pres keçiboynuzu arasında fark var mı? Ben eşime keçiboynuzu pekmezi almıştım onu kullandı yanlış şey mi aldık

Back