- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
Cnm bnde de hafif kanama olmuştu 1 hafta kadar az da olsa sürebilir demısti dr sürmüş tu bnmde o kadr.antibiyotik vermişti bi de gene bisy vermişti galiba ama tam hatırlamıyorum cnm.esimde fsh 19 çıktı birz yüksek bide morfoloji 1 çıktı 9 ay önce yaptirmiştık spermiyogram.umarım Düzelmıstir sayı ve morfolojisi.İnsallah canim insallah kavusursun kavusuruz.. Sizin sorun neydi? Birde sen cekilmistin histeroskopi eve geldigimden beri hafif kanli su akiyor sendede varmiydi?
İnsallah canim. Yarin bende alicam sonucu sen anlarmisin atsam sana ozelden? Kendi doktoruma nezaman gidecegim belli degilCnm bnde de hafif kanama olmuştu 1 hafta kadar az da olsa sürebilir demısti dr sürmüş tu bnmde o kadr.antibiyotik vermişti bi de gene bisy vermişti galiba ama tam hatırlamıyorum cnm.esimde fsh 19 çıktı birz yüksek bide morfoloji 1 çıktı 9 ay önce yaptirmiştık spermiyogram.umarım Düzelmıstir sayı ve morfolojisi.
Gönder cnm bakarm ozelden
İnsallah canim. Yarin bende alicam sonucu sen anlarmisin atsam sana ozelden? Kendi doktoruma nezaman gidecegim belli degil
Ayy sagolasin canim yarin mail atacaklar insallahGönder cnm bakarm ozelden
Tmm cnm Rabbim hayırlı sonuçlar almayi nasip.etsinAyy sagolasin canim yarin mail atacaklar insallah
Kuzum oğlumda değerim 4000 in üzerindeyken karından görememişti dr 5 haftalıktı, alttan bakılınca görülmüştü. Canın sıkılmasın hiç. Ben iki hafta sonra kalp atışı için gidicem yarın da dahiliyeye gidicem tsh için.Bugün gttik dr göremedi perşembe gidicez 1500 olmayınca göremeyiz dedi hamilelik kesin dedi canim sıkıldı sen gittinmi cnm dr
Inş canim insan korkuyor dr korkma dedi bakalimKuzum oğlumda değerim 4000 in üzerindeyken karından görememişti dr 5 haftalıktı, alttan bakılınca görülmüştü. Canın sıkılmasın hiç. Ben iki hafta sonra kalp atışı için gidicem yarın da dahiliyeye gidicem tsh için.
Inş canim inan olur allah herşeye kadirAmin cnm benim inşallah benim de bir yavrum olur da sevinirim çok istiyoruz inanki eşime de keçiboynuzu özü,klomen neofortil kullanıyo bide çoban çökerten otu aldım onu demliycem bide incir zeytinyağına koycam vercem eşime.bu ay cok emek verdm inşallah sonucunda yavruma kavusurum
İnancımı hic yitirme dim cnm benim de yüzüm gülücük bigün diyorm ve bekliyorum sabırla...Inş canim inan olur allah herşeye kadir
Cnm benim aklımdan hiç cikmiyorkiKızçeler ne yapıyorsunuz? Yine Bebek düşünüyordusunuz değil mi
Boş kaldıkça buralardayız tatlım biz de:) sıkıldım beklemekten senin bat ne zamanCnm benim aklımdan hiç cikmiyorki
Yeni bitti adetim cnm yeni bat 14 Kasım senin ne zmanBoş kaldıkça buralardayız tatlım biz de:) sıkıldım beklemekten senin bat ne zaman
Benim 30 31 ekim Çarşamba kontrolüm var. Geçsin artık zaman. Herhangi bir şey uyguluyor musun tedavi falanYeni bitti adetim cnm yeni bat 14 Kasım senin ne zman
Hiç korkma canım herşey güzel olacak, böyle düşün.Inş canim insan korkuyor dr korkma dedi bakalim
Valla bebek dusunemedim pek odev yaptiriyordumKızçeler ne yapıyorsunuz? Yine Bebek düşünüyorsunuz değil mi
Ela ve lale miValla bebek dusunemedim pek odev yaptiriyordumyeni bitti
Allah yardimcin olsun canim. İlk defa yumurtlama hapina basladigimda aynini yasamistim dr iki uc yumurta beklerken bende hic yoktu. Kacinci gunun bugun?Kızlar bugün gittim daha yumurta yok perşembeye tekrar gel dedi iğneye de devam dedi .arttirmayalim ohss olma riski var dedi ikinci igneyi yazdı gönderdi bakalım ne olacak ??
Tamam canım saolasin.Aktardan aldim kuzum. İcinde e vitamini olmasina dikkat et spermin kalitesini koruyormus (rahim icinde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?