Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah canim insallah kavusursun kavusuruz.. Sizin sorun neydi? Birde sen cekilmistin histeroskopi eve geldigimden beri hafif kanli su akiyor sendede varmiydi?
Cnm bnde de hafif kanama olmuştu 1 hafta kadar az da olsa sürebilir demısti dr sürmüş tu bnmde o kadr.antibiyotik vermişti bi de gene bisy vermişti galiba ama tam hatırlamıyorum cnm.esimde fsh 19 çıktı birz yüksek bide morfoloji 1 çıktı 9 ay önce yaptirmiştık spermiyogram.umarım Düzelmıstir sayı ve morfolojisi.

İnsallah canim. Yarin bende alicam sonucu sen anlarmisin atsam sana ozelden? Kendi doktoruma nezaman gidecegim belli degil

Kızlar bugün gittim daha yumurta yok perşembeye tekrar gel dedi iğneye de devam dedi .arttirmayalim ohss olma riski var dedi ikinci igneyi yazdı gönderdi bakalım ne olacak ??

Bugün gttik dr göremedi perşembe gidicez 1500 olmayınca göremeyiz dedi hamilelik kesin dedi canim sıkıldı sen gittinmi cnm dr
Kuzum oğlumda değerim 4000 in üzerindeyken karından görememişti dr 5 haftalıktı, alttan bakılınca görülmüştü. Canın sıkılmasın hiç. Ben iki hafta sonra kalp atışı için gidicem yarın da dahiliyeye gidicem tsh için.

Inş canim insan korkuyor dr korkma dedi bakalim

Inş canim inan olur allah herşeye kadir

Kızlar bugün gittim daha yumurta yok perşembeye tekrar gel dedi iğneye de devam dedi .arttirmayalim ohss olma riski var dedi ikinci igneyi yazdı gönderdi bakalım ne olacak ??
Allah yardimcin olsun canim. İlk defa yumurtlama hapina basladigimda aynini yasamistim dr iki uc yumurta beklerken bende hic yoktu. Kacinci gunun bugun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…